При мен нещо не действа тая схема.
Хранене на кокера
Публикувано: 15 April 2011 - 02:27 PM
При мен нещо не действа тая схема.

Публикувано: 18 April 2011 - 07:15 PM
magitt, в 12 April 2011 - 01:45 PM, написа:
Ами както вече писах - по препоръка на познат я взех
храната е висок клас, разработена специално за работещи кучета
има добавени витамини и микроелементи за стимулиране на обонянието и мозъчната дейност
кучетата в американската и канадската армия се хранят с нея
давам на кучицата по около 200 грама на ден, без никакви други добавки
само на гранулки - хапва си ги с апетит и се развива много добре засега
пък и не е много скъпа
с две думи доволен съм от нея
даже и другото ми куче, дето се цупи на суха храна я харесва
Публикувано: 19 April 2011 - 07:12 PM
От доста време при излизане за разходка зарежда вода като камила
Публикувано: 05 May 2011 - 07:16 PM
Публикувано: 16 May 2011 - 01:18 PM
четох доста, но понеже темата е въз големичка най-вероятно съм пропуснала информацията която ми трябва. Та - от вчера вечерта вкъщи си имаме кокерче (според предишните собстввеници майката е английски, а бащата американски кокер - не че е толкова важно, но все пак да си кажа). Дадоха ми го с чувал храна, но когато се прибрах установих, че храната е на Педигри за възрастни кучета - гранулите са по-големи от устата и
1. Коя храна е най-подходяща?
2. По колко като грамаж и колко често се хранят бебетата? - забравила съм
3. Мога ли да давам готвено - какво и от кога?
Ако някой ми помогне с отговори ще съм безкрайно благодарна
Публикувано: 16 May 2011 - 02:07 PM
kris11, в 07 May 2011 - 08:45 PM, написа:
Ако яде основно гранула пиенето на доста вода е нормално. Ако се разхождате доста време, също е нормално. Но ако ви се струва, че е прекалено много тази вода... на лекар за изследвания. Пиенето на вода е признак за диабет. Ноа з лично се съмнявам да му има нещо на кучето.
Цитат
2. По колко като грамаж и колко често се хранят бебетата? - забравила съм
3. Мога ли да давам готвено - какво и от кога?
1. Всяка храна ВИСОК КЛАС, такива има много, но най-добрите са Eukanuba, Pro plan, Hills, Royal Canin и прочие... Във всеки магазин продават различни класове, вие търсите най-високият им, т.е. най-скъпата им. Лично аз съм фен на Eukanuba, за мен е най-балансирана. От каквато и да е марка искате видът да е за МАЛКИ кучета от 1 до 12 месеца от СРЕДНИ породи.
2. Всяка храна си има различна дажба за съответните месец/килограми. Има таблица на чувала от който ви дават храната. Казвате на колко месеца е кучето, колко тежи и по таблицата намирате колко грама е за деня, като този грамаж разделяте на 3 хранения на ден. Хубаво е да ви дадат и мерителна чашка за съответната марка, за да не се мъчите да мерите всеки ден грамажа някъде.
3. Готвено може, но не е препоръчително. То не е достатъчно балансирано, липсват някои важни съставки в него, а понякога влияе зле на стомахчето особено на малко кученце.
Ако имате още въпроси - питайте, но доста от отговорите ги има по няколко пъти в темата.
Успех с бебока.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 17 May 2011 - 07:47 PM
Ощеот малък не обича топло , горещо време. Зимата няма прибиране при минус 15-18 гр аз ставам на шушулка , а на него му се разхожда.Като подводница е в снега - изчезва в пряспата и по някое време се покаже 1 глава да се огледа и пак изчезва.
Публикувано: 19 May 2011 - 10:14 AM
Публикувано: 09 June 2011 - 06:57 PM
Зимата хапва банан и резени мандарини. Печена тиква също не се отказва
Сега се яде домат, краставица ,като добавя сирене става шопска салата :)) Направо ми изяжда салата за мастиката.
Наблягваме на диетични яденета - кюфтета от лапад, манголд ,цаца /главите/ за мен е цацата без глави и бирата.
Миналото лято яде диня и пъпеш -тази не съм пробвал.Миди и рапани,риба без кости също влизат в менюто. Помогнахме и на няколко зайчета да не станат зян.
Чуф/ш/ки не обичаме и двамата .
Публикувано: 29 June 2011 - 04:03 PM
Бих искала да помоля за съвет как да намлим килограмите поне до 15, което мисля , че е по-нормално.Не искам малкия да гладува, намалила съм значително дневните му порции ( с изключение на последните 2 седмици, тъй като пие силен антибиотик и мисля , че не е хубаво да яде малко).
Трябва да отбележа , че не е от игривите кучета и не обича да тича много по време на разходки
Публикувано: 01 July 2011 - 09:40 PM
РУДОЛФЧО, в 29 June 2011 - 04:03 PM, написа:
Бих искала да помоля за съвет как да намлим килограмите поне до 15, което мисля , че е по-нормално.Не искам малкия да гладува,
Лелей аз има комплекс , че прасето е дебело 5г- 14,5-7 кг. а тука става въпрос за малкия . А Прасето всеки ден върви по 5-6км , а през деня е вън вътре , ама се научи да ходи да си проси храна .
Сяда мирно и с влажен поглед и вдигната дясна лапа подкупва хората..
Публикувано: 10 July 2011 - 01:46 PM

Nothing but the best is good enough!

Вход

Горе
Цитиране +