Хранене на кокера
Публикувано: 30 October 2008 - 11:10 AM
Цитат
Ако не е видимо хърбав не мисля, че толкова много му пада дажбата и че ще му се отрази.
Ами не е, даже последния път във ветеринарната клиника казаха че скоро кокер в такова добро състояние не били виждали, но аз все пак се притеснявам, нали е моят малък лигльо ;D
Публикувано: 30 October 2008 - 04:32 PM
Аз си мислех преди, че кокер не отказва храна. Само че и Ава ме изненада в това отношение, капризничи ми, макар че не толкова много. Обикновено само си намира начин да ми каже, че гранули не иска, да ми се понамръщи, но в крайна сметка всичко си изяжда, при това сякаш с апетит. Освен това ако седя около нея, докато се храни, непрекъснато си зарязва храната и тича да си играем и ако не се отдалеча, се храни по три часа.
Публикувано: 31 October 2008 - 12:20 PM
Не се тревожи, много си е добре. Освен това е по-здравословно да е по-слаб, отколкото по-дебел.
А и сега, поне при нас разходките са по-къси. Предполагам, при повечето е така. Съответно те си намалят консумацията. Нашият Бенджи пък е твърде лаком и това повече ме притеснява. Взе да пълнее, а като му намаля дажбата е по-нервен, чуди се как да изкрънка още.
А и сега, поне при нас разходките са по-къси. Предполагам, при повечето е така. Съответно те си намалят консумацията. Нашият Бенджи пък е твърде лаком и това повече ме притеснява. Взе да пълнее, а като му намаля дажбата е по-нервен, чуди се как да изкрънка още.

Публикувано: 31 October 2008 - 02:09 PM
И според мен Бенджито е добре ,но виж за гранулите и Томи ги яде с голям зор даже може и въобще да не ги погледне повечето я караме на домашна храна но му я приготвям отделно без подправки и т.н :blink: никакви проблеми със стомахчето сме нямали досега :yahoo:
Публикувано: 13 November 2008 - 08:17 PM
Ами като сте я хранили до сега с месърлаци, как сикате тя да поиска гранули :rolleyes:Съветвам ви да си смените ветеринаря и да започнете да я храните с кучешка храна