Тука сме истински пънкари,нали :yahoo:
Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 22 September 2008 - 08:31 PM
katrin _fifo, Ленъкс много е пораснал, добре дошли след дългата ваканция!! :P
Йорк, е направил страхотни пози и също много е пораснал. ;)
deni69, страхотно е,че се включихте. :blink: Макс е невероятен, направил е страхотна козинка, вижда ми се много едър и съвсем различен от Лъки. Не си приличат ;D Това е природа... Станал е чаровник и половина. Нека само да е жив и здрав, както и всички други мечета във форума. :wub: :->) :wub:
Йорк, е направил страхотни пози и също много е пораснал. ;)
deni69, страхотно е,че се включихте. :blink: Макс е невероятен, направил е страхотна козинка, вижда ми се много едър и съвсем различен от Лъки. Не си приличат ;D Това е природа... Станал е чаровник и половина. Нека само да е жив и здрав, както и всички други мечета във форума. :wub: :->) :wub:
Публикувано: 22 September 2008 - 09:39 PM
deni69,просто нямам думи за Макс.отговаря си на името на 100%-МАКСимално чаровен,МАКСимално красив,едър,гривест,просто ..без думи съм.още от снимката на морето си знаех,че Макс ще е уникално мече.Пънки прическата определено му отива.Макс направо си е одрал кожата на баща си.аз си имам слабост към черните чау заради Симба,и отделно заради Киара.сега се радвам и на карамелено бебче :P
надявам се да не си забравя другия път цифровия и да ви снимам Киара да видите каква бандитка е станала. :o
ето ви две разбойнички
надявам се да не си забравя другия път цифровия и да ви снимам Киара да видите каква бандитка е станала. :o
ето ви две разбойнички
Публикувано: 23 September 2008 - 12:34 PM
deni69 Макс е станал огромен :o и е стра6но красив как изкарахте лятото с тази черна козина.Ланъкс доста се измъчи постоянно го поливах с маркуча ;D
Ето и една снимка с новият съквартирант на Ленъкс, много си играят но малкият го е страх все о6те :chaika:
Ето и една снимка с новият съквартирант на Ленъкс, много си играят но малкият го е страх все о6те :chaika:
Публикувано: 27 September 2008 - 10:13 PM
Прилича на смуфче :blink: естествено дори и без козината физиката му показва какво куче е всъщност.
Веднъж много отдавна Фурия която е създала темата в този форум ми беше казала,че когато е подстригано едно чау можеш да разбереш наистина до колко то е чау ... ама и аз как се изразих ;D
Жалко ... тя вече не пише в този форум,а определено чау форума има нужда от човек като нея.
Веднъж много отдавна Фурия която е създала темата в този форум ми беше казала,че когато е подстригано едно чау можеш да разбереш наистина до колко то е чау ... ама и аз как се изразих ;D
Жалко ... тя вече не пише в този форум,а определено чау форума има нужда от човек като нея.