Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 28 September 2008 - 07:39 PM
deni69, black and white, страхотна снимка, много му отива халата... :yahoo: Макс изглежда наистина е много послушен, така мирно и търпеливо стои милия :P И за къпането пак ни изпреварихте ние още се каним ;D Целувки за чаровника :wub: :wub:
Ланди,е прекрасна госпожица, мила и пухкава топка за гушкане. :wub: :P
Ланди,е прекрасна госпожица, мила и пухкава топка за гушкане. :wub: :P
Публикувано: 29 September 2008 - 07:26 AM
ето и аз има с какво да се похваля.
Lilandi,това е специално за теб ;)и се надявам в най скоро време да мога да намачкам твоятдундава госпожица наживо.жестока е :P
а Макс вече затвърди първото място в сърцето ми. :->)
keri14,Ричи наистина е със страхотно тяло,прилича на синио чау-чау.
щесе раздвам ако и с тях се видя на живо и то СКОРО.да запознаеме Кери с Айра ;)ще чакам да ,ми пишеш по този повод.
Lilandi,това е специално за теб ;)и се надявам в най скоро време да мога да намачкам твоятдундава госпожица наживо.жестока е :P
а Макс вече затвърди първото място в сърцето ми. :->)
keri14,Ричи наистина е със страхотно тяло,прилича на синио чау-чау.
щесе раздвам ако и с тях се видя на живо и то СКОРО.да запознаеме Кери с Айра ;)ще чакам да ,ми пишеш по този повод.
Публикувано: 29 September 2008 - 10:31 AM
Здравейте и от нас!
След малко отсъствие, сега когато влизам във форума с интерес разглеждам снимките на всички мечета, които всеки ден стават все по-хубави. Ланди е станала страхотна мацка, а Кери и Ричи изглеждат много добре с новите прически, и като стана дума за прически нашата Сара също беше с фризура за през лятото и сега с нетърпение очакваме отново да снане меко пухче. Макс пък е пораснал страшно много. :yahoo:
Бижу как са твоите мечоци, ще се радваме да видим нови снимки на Армани и Бела.
Ето и малко нови снимки на Валя, която вече си има изцяло нова премяна. :Танц:
След малко отсъствие, сега когато влизам във форума с интерес разглеждам снимките на всички мечета, които всеки ден стават все по-хубави. Ланди е станала страхотна мацка, а Кери и Ричи изглеждат много добре с новите прически, и като стана дума за прически нашата Сара също беше с фризура за през лятото и сега с нетърпение очакваме отново да снане меко пухче. Макс пък е пораснал страшно много. :yahoo:
Бижу как са твоите мечоци, ще се радваме да видим нови снимки на Армани и Бела.
Ето и малко нови снимки на Валя, която вече си има изцяло нова премяна. :Танц:
Публикувано: 29 September 2008 - 04:06 PM
Благодаря Ви! :wub:
Валенсия наистина е едно прекрасно куче, много ни е кротка, страшно любвеобилна, а също така и голяма поспаланка, с други думи е любимка на всички. Но никога не пренебрегваме и другите ни две кучета - Сарка и Джеси, които са по-големи и винаги отстъпват на хлапето - Валя... :yahoo: :samodovolen:
Валенсия наистина е едно прекрасно куче, много ни е кротка, страшно любвеобилна, а също така и голяма поспаланка, с други думи е любимка на всички. Но никога не пренебрегваме и другите ни две кучета - Сарка и Джеси, които са по-големи и винаги отстъпват на хлапето - Валя... :yahoo: :samodovolen:
Публикувано: 29 September 2008 - 07:42 PM
Цитат
е,намачках я.прекарахме си супер следобед-аз,Лили,Ланди и малката Айра,разходихме се в парка,поизморихме се,след това отидохме на мама Симба на гости,и там поиграхме.Симба и Айра доста досаждаха на Ланди.дано иска пак да ни дойде на гости :blink:,че наистина бяхме мнооого досадни.Ланди е невероятна-едро,пухкаво и красиво мече,на живо е хиляди пъти по-дундава,едра,сладичка и мързеливичка,от това което е на снимките.Лили за малко да си отиде сама ;D.просто е куче......абе какво ви обяснявам.вто вижте:
п.п.снимката с Айра е размазана,за което се извинявам,но пък ми харесва погледа и.
и,да Лили,това е Роби младши.страхотно куче върви,13.6кг е :o,гониме бързо как ни Ланди :P :P :P
леле,Белла е с мноого дълги нокти :o
Публикувано: 29 September 2008 - 09:43 PM
Айра като най-гостоприемното чау на света искаше да изяде гостенката.а Ланди след като дълго я търпя накрая реши,че трябва да оголи малко зъбки ;D.толкова е миличка и добричка.
направихме си майтап с майка ми и племенника ми като им казахме,че това е Роби,а те като наивни деца ни повярваха.ние с Лили си умряхме от смях. ;D.дори и не се усъмниха,че е съвсем друг личице ^_^
направихме си майтап с майка ми и племенника ми като им казахме,че това е Роби,а те като наивни деца ни повярваха.ние с Лили си умряхме от смях. ;D.дори и не се усъмниха,че е съвсем друг личице ^_^
Публикувано: 29 September 2008 - 09:48 PM
И ние сме много доволни от днешния следобяд,много е хубаво да гледаш няколко мечета на едно място
А иначе Гери със сигурност ще ви дойдем пак на гости.....то при вас било много вкусно ;D ( е то ние сме си лакомички де) :rolleyes:
Е и аз ще се отчета с няколко снимки :P
А иначе Гери със сигурност ще ви дойдем пак на гости.....то при вас било много вкусно ;D ( е то ние сме си лакомички де) :rolleyes:
Е и аз ще се отчета с няколко снимки :P
Публикувано: 30 September 2008 - 11:09 AM
;D ;)
Здравейте на всички,искани се да ви се похвалим какво си купихме-дъждобран :yahoo:
Много сме доволни,след като обиколихме доста магазини и все нямаше,накрая си поръчахме по интернет.Доставиха ни го за 1 ден,с транспортни разходи 7 лева.Бързо,лесно ,с голяма възможност за избор.Сега ще си търсим и шампоан по този начин.Така човек пести нерви и време ;D Е не сме открили "топлата вода ",но го казваме като идея,че това пазаруване е идеално за собствениците на мечета от малките градове ;) Благодарим на всички публикували интернет адреси на магазини.Продължавайте в същият дух.Лек ден на всички :yahoo:
Ето ни с новата премяна
Здравейте на всички,искани се да ви се похвалим какво си купихме-дъждобран :yahoo:
Много сме доволни,след като обиколихме доста магазини и все нямаше,накрая си поръчахме по интернет.Доставиха ни го за 1 ден,с транспортни разходи 7 лева.Бързо,лесно ,с голяма възможност за избор.Сега ще си търсим и шампоан по този начин.Така човек пести нерви и време ;D Е не сме открили "топлата вода ",но го казваме като идея,че това пазаруване е идеално за собствениците на мечета от малките градове ;) Благодарим на всички публикували интернет адреси на магазини.Продължавайте в същият дух.Лек ден на всички :yahoo:
Ето ни с новата премяна