Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 28 June 2008 - 03:25 PM
Да разбирам Кери14 но по начина по който се обърнаха към мен ветеринарите ме стресна както казах в предните си постове можеби забраната им се дължи на това че още е с бебешка козинка и е мъничка незнам не съм веща в тези неща и затова се консултирах. Нека първо да оздравее милата пък като порасне ще помислим пак за подстригването.Да ви с епохваля че днес и беше последната система и след седмица ще можем да се ваксинираме с третата ваксина всичко върви много добре и вече от 2 дни не е повръщала :yahoo:
Публикувано: 28 June 2008 - 04:11 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
А между другото днес докторите категорично ми забраниха да подстригвам Чери защото имало голяма вероятност да остане без козинка да не и порасне и се разубедих да я подстригвам Препоръчаха ми спа терапии за разхлаждане ;D ;D ;D
еее,явно на всички ветеринарите са некадърни и нищо не разбират.
бижу,дай номера на твоя да го имам.а той защо нещо не те посъветва за подстригването,а сама се юрна да го правиш.едно е да обръснеш куче,друго да подстригваш.само дано си се справила добре,защото Белла и Арманни са едни от фаворитите ми и ще е жалко да изглеждат смешно.
staskata,твоята Чери наистина е прекалено малка,бебешкия косъм се сменя бавно докато се изчисти напълно.тя е много сладка,аз не бях виждала нейни снимки.
а Ричи на keri14 наистина е страхотен.козина,козина ..
Не,желая да коментирам кое как и защо и да ти давам обяснения.
Некадърни са ветеринари които биха казали подобно нещо-да!Некадърни и с остарели разбирания са и онези който са на мнение,че женската трябвало да се роди поне един път за здраве :huh: бабини деветини ....(но това е друга тема която не искам да зачесвам отново)
Моите кучета ги водя при д-р Антов в клиниката в Лозенец.Контактите тук http://www.vetbg.com/
И драга това не е ли МОЕ решение какво и как ще правя с кучетата ми? Не решавам ли аз кое и кога как да направя и кога да поискам мнението на ветеринар?! Моля те стига издребняване.Щом съм решила да правя нещо значи си знам и уменията и възможностите :rolleyes:Освен това кой ти каза,че сама съм ги подстригвала,а не фризьор?! Ти снимки видя ли?! ... пффф
И ще е жалко да им се лепне някоя екзема,а не,че ще изглеждат смешно.Ма нали знаеш с козина или без козина истинското чау си е чау и не може да го сбъркаш.
п.п пак повтарям не желая контактуване с теб,прескачай ми постовете за напред!
:huh:последната дума е на глупака,а съм сигурна,че няма да се стърпиш и ще напишеш нещо ''умно''.е,струва си да рискувам ;D
п.п.сори за чата,keri14,права си.
Публикувано: 28 June 2008 - 05:14 PM
Да,благодаря ти за квалификацията която ми лепна.Вчера в детската градина .... нали знаеш,който стигне последен ... ма аз отдавна вече не съм там!
Престани да спамиш излишно по темите!"Сори" не е достатъчно просто стига офф ..
-------------------------------------------------------------------------------------------
И тъй като темата е ФОТОГАЛЕРИЯ,пускам няколко снимки на Армани с лятната прическа ;D
Оставила съм му грива,опашка и ботушки :blink: има още какво да се желае от подстрижката,но ще изчакам няколко дни и ще дооформям.За сега най-важното е,че кучето се чувства прекрасно с новото кожухче.Доста по-светла е сега козинката,утре или в другиден тъй като сега е къпан ще го накапя с новия фронтлайн Комбо който е доста по-силен от предишния и по ефективен.
Белла също е подстригана,но само връхчетата и почти не си личи,нея днес съм я накапала с фронтлайна преди да заминем на 1 на почивка.

Престани да спамиш излишно по темите!"Сори" не е достатъчно просто стига офф ..
-------------------------------------------------------------------------------------------
И тъй като темата е ФОТОГАЛЕРИЯ,пускам няколко снимки на Армани с лятната прическа ;D
Оставила съм му грива,опашка и ботушки :blink: има още какво да се желае от подстрижката,но ще изчакам няколко дни и ще дооформям.За сега най-важното е,че кучето се чувства прекрасно с новото кожухче.Доста по-светла е сега козинката,утре или в другиден тъй като сега е къпан ще го накапя с новия фронтлайн Комбо който е доста по-силен от предишния и по ефективен.
Белла също е подстригана,но само връхчетата и почти не си личи,нея днес съм я накапала с фронтлайна преди да заминем на 1 на почивка.

Публикувано: 03 July 2008 - 12:24 PM
Sara Лъки и роден за фотомодел ;) Страхотен е :wub:
Публикувано: 12 July 2008 - 02:28 PM
значи не съм се излъгала,че е езерото Батак.там има страхотни фамилни къщи,които предлагат стаи,хотелчетата също са им добри.Панорама дано са го реновирали,защото беше в много лошо състояние преди 3год.на цигов чарк също има едно чау чау-мъжко.поне само него знам.
вижте как две от малките си играят на разкъсай килимчето и после се сбиват,заради него-мания за надмощие,какво да ги правя?
вижте как две от малките си играят на разкъсай килимчето и после се сбиват,заради него-мания за надмощие,какво да ги правя?