Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 03 November 2008 - 08:36 AM
deni69,според Макс ще вземе отлична оценка на всяка екс.оценка ,на която се яви,така че не е лошо да се замислите по въпроса ;)
честито отличие на Майки,напълно заслужено,аз не веднъж съм казвала,че Майки на квадрат са ми фаворити от кремавите мъжкари във форума,жалко че рядко ни радват със снимки.
честито и на Валенсия. :->)
честито отличие на Майки,напълно заслужено,аз не веднъж съм казвала,че Майки на квадрат са ми фаворити от кремавите мъжкари във форума,жалко че рядко ни радват със снимки.
честито и на Валенсия. :->)
Публикувано: 03 November 2008 - 01:41 PM
Linki, много се радвам, че пишете отново, а още повече, че Виждам Линда, тя много прилича на Сара.Изглежда много добре, бъдете здрави! :wub:
gerry_22,малък е още Макс, те сега направиха 6 месеца, точно в новата статия на сесе, е упоменато кога могат да покажат пълното си физическо развитие. Майки е по-голям. Макар, че на снимките се вижда как и двете момчета надминават майка си... ;D :yahoo:
gerry_22,малък е още Макс, те сега направиха 6 месеца, точно в новата статия на сесе, е упоменато кога могат да покажат пълното си физическо развитие. Майки е по-голям. Макар, че на снимките се вижда как и двете момчета надминават майка си... ;D :yahoo:
Публикувано: 03 November 2008 - 02:49 PM
:Танц: Здравейте, ето още две снимчици, като на едната отново си почиваме - беше доста уморително и дълго чакане! :kuchence:
Публикувано: 08 November 2008 - 09:52 PM
:->)сесе,крайно време беше да ни зарадваш със снимка на Ира.
аз пък съм снимала Айра как яде легнала.хем и се яде,хем не и се става ;D.смешна картина е,така си изяде половината от дневната дажба суха храна.ето вижте.извинете ни освен за лошото качество(правени са с телефон),и за това че малко не сме сресани :izcherven:.а и ще забележите,че си похапваме от бебешките купички,които се разнасят из целия хол на игра.
аз пък съм снимала Айра как яде легнала.хем и се яде,хем не и се става ;D.смешна картина е,така си изяде половината от дневната дажба суха храна.ето вижте.извинете ни освен за лошото качество(правени са с телефон),и за това че малко не сме сресани :izcherven:.а и ще забележите,че си похапваме от бебешките купички,които се разнасят из целия хол на игра.
Публикувано: 10 November 2008 - 10:06 PM
Цитат
Много сладък бонбон е Айра, :wub: страшно е пораснала, :yahoo: в страхотен момент си я снимала! ;D
сесе,благодаря ти за Айра.да-много е порастнала.ми то с толкова папане.тя е вечно гладна ;D.но пък как настървява майка си и тя да яде повече.само така ги искам.