На тази вече сме подстригани за лятото:) Ам понеже я подстригвам за първи път, бързо ли ни расте козинката? Доста я скъсиха...
Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 29 June 2009 - 07:18 PM
Няма проблем , Норита има повече снимки от всички в семейството взети заедно :)
На тази вече сме подстригани за лятото:) Ам понеже я подстригвам за първи път, бързо ли ни расте козинката? Доста я скъсиха...

Публикувано: 01 July 2009 - 01:23 PM
gery_22 полъскани сме от това което казваш за Леа тя наистина си изкара страхотно,беше много щастлива че е свободна да тича на воля но беше и много послушна(ние не очаквахме това от нея) затова я взехме да спинка при нас в палатката
.А иначе ние живеем в Сухата Река и почти всяка вечер ходим в парка до Герена, там се събираме много кучкари и е много приятно защото докато ние си говорим всички си играят и е много весело.Ще се радваме ако и вие дойдете някоя вечер
Публикувано: 02 July 2009 - 03:51 PM
ЮХУУУУУУ,ВИЖТЕ КАКВО МИ ПРАТИХААААА!!!!!
най-сладкото и обичано порастнало бебе на света-моя Айс,на който ви пуснах снимка преди няколко дни.
вижте какъв послушко е,а и спазва всички правила за движение и возене в МПС
Норита,вашата чаука лично на мен много ми харесва,има много интересно изражение.за козината прочетете в груминг на чау,аз лично не съм подстригвала двете ми г-ци.тя трябва да е цвят канела ,нали?дано да ви расте жива и здрава,а това че ви радва-никакво съмнение по въпроса
най-сладкото и обичано порастнало бебе на света-моя Айс,на който ви пуснах снимка преди няколко дни.
вижте какъв послушко е,а и спазва всички правила за движение и возене в МПС
Норита,вашата чаука лично на мен много ми харесва,има много интересно изражение.за козината прочетете в груминг на чау,аз лично не съм подстригвала двете ми г-ци.тя трябва да е цвят канела ,нали?дано да ви расте жива и здрава,а това че ви радва-никакво съмнение по въпроса
Публикувано: 02 July 2009 - 06:05 PM
Oле gerry_22 наистина прекрасна снимка. Иначе май моята красавица е цвят канела, но е малко по-тъмна от нормалното. А и вече се подстригахме и сме значително по доволни и енергични.
Публикувано: 04 July 2009 - 10:20 AM
О, колко тъжен изглежда сладуранкото
gerry_22 аз още веднаж да ти кажа, че Айс е страхотен. Има невероятна козинка! Поздрави и много цунки на сладката му муцунка
Публикувано: 04 July 2009 - 09:41 PM
ООО, позата от последната снимка ми е много добре известна. Всяка вечер аз спя в единия край на леглото за да може госпожицата да се поразпъне (предполагам, че и при вас е
така)
А ако се опитам да я избутам сякаш става по-тежка и ме гледа жално жално все едно ще я изритвам да спи вън по дъжда, не че знае какво е да спиш навън...
така)
Публикувано: 07 July 2009 - 10:27 AM
Здравейте момичета и момчета!
Отдавна не сме влизали във форума и с интерес разгледахме новите членове. Мечетата са страхотни, както с прически така и без. Как понасят жегите вашите любимци? Нашата Валенсия постоянно е във водата защото все още сме с доста дебел кожух, а Сарка почти изцяло смени козината си и с малко подстрижка от наша страна се чувства супер.
Опита да си имаме бебета от Валя беше неуспешен за жалост но есента ще пробваме отново.
Направи ни впечатление че ветераните от форума липсват последно време, вярно че е време на отпуски и почивки но пуснете по няколко нови снимки на вашите любимци -Sara, БИЖУ, Landi, Tornado, а също Майче и ти.
Отдавна не сме влизали във форума и с интерес разгледахме новите членове. Мечетата са страхотни, както с прически така и без. Как понасят жегите вашите любимци? Нашата Валенсия постоянно е във водата защото все още сме с доста дебел кожух, а Сарка почти изцяло смени козината си и с малко подстрижка от наша страна се чувства супер.
Опита да си имаме бебета от Валя беше неуспешен за жалост но есента ще пробваме отново.
Направи ни впечатление че ветераните от форума липсват последно време, вярно че е време на отпуски и почивки но пуснете по няколко нови снимки на вашите любимци -Sara, БИЖУ, Landi, Tornado, а също Майче и ти.
Публикувано: 07 July 2009 - 10:32 AM
Публикувано: 07 July 2009 - 04:53 PM
nansi, радваме се да видим Сара и Валенсия. Много хубави снимки сте направили. За Валенсия късмет наесен да си хареса партньора най-вече. Много са придирчиви
и двете изглеждат добре. Горещините определено не понасят на мечетата, ще пуснем снимки. Бъдете здрави!!
Радваме се на всички останали мечета и направените снимки.Приятно лято!!
Радваме се на всички останали мечета и направените снимки.Приятно лято!!

Вход

Горе
Цитиране +