Sara08
Благодаря.
Той е едно обикновено чау от зоомагазин с купища болежки, слаби връзки и стави, доста доминиращ и агресивен характер, който се научих да туширам за приемлив за градската среда. Екземите, обриви, слаби връзки с две операции и слаб имунитет не ги броя. От както го имам все го лекувам.
След 1 месец сидеж в аквариума в зоомагазин го купих на възраст 2.5 месеца с недостиг на тегло.

Тогава тежеше само 3 кг и 400 грама. Това се случи през 2003 година лятото.
Към март 2005-та изглеждаше така, тогава още нямаше активен форум за чау, и четох руски такъв, там си публикувах и нашите истории:

Това е моето куче, с което невероятно си приличаме. Искаха ми го за квартално развъждане много пъти, което е абсолютно не допустимо според моите виждания.
Изчетох де що можах около породата, ходих няколко години подред в Русия на големите изложби за да гледам на живо чау, веднъж купих и внесох женско кученце от Русия което се оказа с диагноза, която се предава по наследство и не я пуснах в развъждането, и без това в породата ни е пълно с инвалиди.
Но мечтата за собствен развъдник не ме оставя - продължавам да се уча и да следя работата на избраните от мен развъдници.
Един ден и това ще стане.