Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 12 May 2010 - 09:56 PM
Публикувано: 13 May 2010 - 04:56 PM
sara92, в 12 May 2010 - 11:43 PM, написа:

Майки се развива много добре, пораснал е, става лъвче!

В Смирненски доколкото знам има две- едното е зад Медицинските общежития, а другото- до у-ще Елин Пелин. В другите квартали на Плд не знам къде се намират. Мисля,че в Тракия още няма,нали там бяхте вие?
tigi, в 12 May 2010 - 10:01 PM, написа:
Следобед са правени снимките, затова е толкова празно. Иначе към 7-8ч е пълна лудница. И при нас е пълно с хъскита, Арчи много си играе с тях.
Публикувано: 19 May 2010 - 05:10 PM
zvaneca, в 19 May 2010 - 04:57 PM, написа:
той си е бял но има лек отенък на върха на козинката
В нашата порода няма бяла окраска, има "крем" - това е когато кучето изглежда като бяло с лек жълт оттенък по лапите и около ушите:-)) Да ви е жив и здрав симпатягата, много ви е хубав:-)))

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 19 May 2010 - 07:51 PM
напълно съм на ясно че няма бял а и ако е бял просто ще е албинос и не е добре за самото куче или ще е болно или няма да живее дълго така е при всички животни освен при тези които са си бели
по природа
и благодаря вашите същто са големи симпатяги да са ви живи и здрави
когато го пусна в пералнята и след това в сошилнята става снежно бял
А дали сте наясно, че изобщо ,ама никак, не спазвате правилата.Дори не сте си направили труда да ги прочетете.Съдейки по това,че първо писахте на Латиница.
Не пускайте няколко поста един след друг през две минути.
Използвайте редактора.
Тук не е Говорилнята.
Мод.
по природа
и благодаря вашите същто са големи симпатяги да са ви живи и здрави
когато го пусна в пералнята и след това в сошилнята става снежно бял

А дали сте наясно, че изобщо ,ама никак, не спазвате правилата.Дори не сте си направили труда да ги прочетете.Съдейки по това,че първо писахте на Латиница.
Не пускайте няколко поста един след друг през две минути.
Използвайте редактора.
Тук не е Говорилнята.
Мод.