Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 28 March 2011 - 10:04 PM
Аури е наща гордост и много я обичкаме и ни се иска да се запознае със всяко чау в София , пък и в цяла България...сега я социализираме с други кученца и тя напоследък проявява голям интерес, даже в последните дни пада голяма игра по парковете....много е забавна :)))
Публикувано: 29 March 2011 - 09:40 PM
Ех, как да не съм доволен и щастлив, когато видя подобни снимки на Аурелия!
Нека взаимно да се радвате и да се развличате с Аурелия, да постигнете тази уникална симбиоза между животно и човек, която е неописуема!
Иначе им върви като по вода на кученцата от първото ми кучило - Ангелчо на брега на Атлантическия океан, Аурелийка на екскурзия по водопади, трябва да питам и Авитохолчо какво прави
Радвам се, че пишете във форума!

Нека взаимно да се радвате и да се развличате с Аурелия, да постигнете тази уникална симбиоза между животно и човек, която е неописуема!
Иначе им върви като по вода на кученцата от първото ми кучило - Ангелчо на брега на Атлантическия океан, Аурелийка на екскурзия по водопади, трябва да питам и Авитохолчо какво прави

Радвам се, че пишете във форума!

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 04 April 2011 - 05:04 PM
Хей живот здравей,здравей!
Де да има и мен кой така да ме разхожда по такива готини местенца, даже бих позволил и каишка да ми сложи
Аурелийка, голяма слабост значи...най-дълго беше при мене....толкова се радвам за вас!!
Сара , хубави снимки на спящи кучета, може да се ползват за някаква реклама според мен

Де да има и мен кой така да ме разхожда по такива готини местенца, даже бих позволил и каишка да ми сложи

Аурелийка, голяма слабост значи...най-дълго беше при мене....толкова се радвам за вас!!
Сара , хубави снимки на спящи кучета, може да се ползват за някаква реклама според мен

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 27 April 2011 - 11:23 AM
Здравейте отново от нас...Дано сте прекарали празниците приятно колкото нас....Ето малко снимки от Аури:
Аурелия на Великденско море, планина и игри в морската градина в Бургас....Иска ми се да кача всичките снимки, но ще се спра само на тези :)))
Аурелия на Великденско море, планина и игри в морската градина в Бургас....Иска ми се да кача всичките снимки, но ще се спра само на тези :)))