Чудя се дали може да е от аналните жлези , защото куцукаше със заден ляв крак .
   Чудя се дали може да е от аналните жлези , защото куцукаше със заден ляв крак .

Здравословни проблеми типични за породата

Публикувано: 12 January 2010 - 10:12 AM

Публикувано: 13 January 2010 - 05:56 PM
 ..оправи го и ще ти кажа какво му беше на моето ...........а това което изпуска от половите органи .........той става мъж ..това е нормално .......престани да го тъпчеш с хапчета и глупости ..не се шашкай толкова
 ..оправи го и ще ти кажа какво му беше на моето ...........а това което изпуска от половите органи .........той става мъж ..това е нормално .......престани да го тъпчеш с хапчета и глупости ..не се шашкай толкова   

Публикувано: 19 January 2010 - 08:55 AM
Стискайте ни палци днес, на Ира ще и правим изследвания!
 Ох, дано всичко да е наред! Някъде от една седмица тя започна да пие много вода, в началото си мислех, че е нещо временно, но то продължава. Вчера направихме консултация с нашия ветеринарен лекар и така днес ще ни вземат кръвна проба.
  Ох, дано всичко да е наред! Някъде от една седмица тя започна да пие много вода, в началото си мислех, че е нещо временно, но то продължава. Вчера направихме консултация с нашия ветеринарен лекар и така днес ще ни вземат кръвна проба. 

Публикувано: 19 January 2010 - 01:04 PM

Публикувано: 20 January 2010 - 12:54 PM

Публикувано: 20 January 2010 - 06:55 PM
Не е грип, има някакво възпаление, иначе е жизнена, храни се добре.

Публикувано: 21 January 2010 - 06:09 PM
Благодаря! Дано!

Публикувано: 22 January 2010 - 08:43 AM

Благодаря ти!
 Как сте вие! Какво прави моя любимец Лъки! Много целувки за него и Сара!
 Как сте вие! Какво прави моя любимец Лъки! Много целувки за него и Сара!  
 Ох, да Ви се оплача, голяма борба пада с даването на антибиотика. Първият път и отворих устата и го напъхах, но вече разбра и взе много да хитрее. Стиска зъби и много трудно и отварям устата, опитах и да скрия хапчетата на малки парчета в саламче(и други любими деликатеси), но тя ги усеща и ги изплюва. До сега не съм и давала лекарства, освен за вътрешно обезпаризитяване, но те са през три месеца и някак и ги слагах навътре в устата и тя ги гълташе.

Публикувано: 22 January 2010 - 09:59 AM
 болна тема .Какви ли не номера .Единият да и дам лакомство и като посегне за втори път да и натикам хапчето в устата.Или заставам зад нея,тя много обича да я галя по гушката ,като се успокои и отварям устата и  пъхам като галя пак гушката с глава обърната на горе и тя преглъща.Е не, че не се изхитрява и понякога си мисля ,че го е изпила а и стои в устата или в ъгълчето на усната и като не я гледам тя го изплюва .По някое време го виждам на земята .Давам после пак бисквитка или нещо друго да съм сигурна, че го е глътнала.Покрай тоя наш гострит станах експерт в измамата ,лакомство-хапче
 болна тема .Какви ли не номера .Единият да и дам лакомство и като посегне за втори път да и натикам хапчето в устата.Или заставам зад нея,тя много обича да я галя по гушката ,като се успокои и отварям устата и  пъхам като галя пак гушката с глава обърната на горе и тя преглъща.Е не, че не се изхитрява и понякога си мисля ,че го е изпила а и стои в устата или в ъгълчето на усната и като не я гледам тя го изплюва .По някое време го виждам на земята .Давам после пак бисквитка или нещо друго да съм сигурна, че го е глътнала.Покрай тоя наш гострит станах експерт в измамата ,лакомство-хапче  Особедно както пиете антибиотик не трябва да пропускате прием.Късмет и бързо да се оздравяване.
 Особедно както пиете антибиотик не трябва да пропускате прием.Късмет и бързо да се оздравяване.

Публикувано: 22 January 2010 - 10:10 AM
За антибиотиците специално бях питала вета може ли с храната да се дават и каза, че няма проблем. Ама хапчетата бяха едни смрадливи, от километър миришат на химия и нашия обере консервата и в купата остане само хапчето. Та ги стривах...

Публикувано: 22 January 2010 - 02:17 PM

Публикувано: 22 January 2010 - 02:17 PM

Ти си я знаеш какво обича, сладичкото ще преглътне...дано съм била полезна знаеш Лъки ме направи спец по даване на лекарства..Сара сменя козина не яде отслабна,, как, защо, тя е на такива периоди вече знаеш, Лъки направи страшна козина, много се храни за другото е все така, няма промяна. Успех с лекарствата, трябва да стане, и оздравявайте!!!
 Ти си я знаеш какво обича, сладичкото ще преглътне...дано съм била полезна знаеш Лъки ме направи спец по даване на лекарства..Сара сменя козина не яде отслабна,, как, защо, тя е на такива периоди вече знаеш, Лъки направи страшна козина, много се храни за другото е все така, няма промяна. Успех с лекарствата, трябва да стане, и оздравявайте!!!

Публикувано: 25 January 2010 - 08:59 PM

Обърни се към Синия кръст, аз им имам доверие. Лео е бил опериран там със смяна на връзка. Успех, момичета.

Чау - кучето, близнало небето...

Публикувано: 25 January 2010 - 09:04 PM

Публикувано: 25 January 2010 - 09:04 PM

Пожелавам ви МНОГО БЪРЗО възстановяване на Ира !! Намачкай я и я нацелувай много от нас с Чери !!!!

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Публикувано: 22 December 2009 - 05:53 PM

Публикувано: 22 December 2009 - 05:53 PM

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

левкоцитите и са повишени,  другите показатели са в норма,ще я наблюдаваме тези дни. Дано се повлияе от лечението.
 левкоцитите и са повишени,  другите показатели са в норма,ще я наблюдаваме тези дни. Дано се повлияе от лечението.