Кокерски приключения, пътувания и...
Публикувано: 09 September 2008 - 08:12 PM
Брани,
аз се качих на Мусала на 28.08, но за съжаление без кучето ми Теди. Имам огромното желание да се кача и с него (може би догодина). Затова имам въпрос - на лифта до Ястребец дават ли да се вози куче, вие как се качихте?
Много са хубави снимките, Макс е страхотен :blink:
аз се качих на Мусала на 28.08, но за съжаление без кучето ми Теди. Имам огромното желание да се кача и с него (може би догодина). Затова имам въпрос - на лифта до Ястребец дават ли да се вози куче, вие как се качихте?
Много са хубави снимките, Макс е страхотен :blink:
Публикувано: 09 September 2008 - 08:29 PM
язък значи! то да се качиш без кучето си е половин кеф :( да се поправите следващия път! :) няма проблеми за лифта. за човек (възрастен - 9 лв. двупосочен), кокерите са безплатно както казва Вени :) напълно безопасно е за него,защото кабинката се затваря и Макс даже беш без каишка вътре. само на междинната станция го хващаш да не реши,че е време вече ;D ;D ;D
Публикувано: 14 September 2008 - 02:01 PM
Нека и аз да разкажа за днес.Бяхме на язовир макар че времето беше дъждовно към 10 часа се оправи и аз излезнах от колата.Там имаше 4 чао-чаота които имаха около 7малки.Бяха много сладинки :wub:.Не след дълго пристигнаха едни хора с един кокер :yahoo:Мъжки многоооо сладък с дълга опашка забравих му името обаче хората оспяха да ме накарат да пусна Викито без каишка като ми казаха че тя няма да избяга защото нямало каде да отиде и щяла да си играе.Пуснаххх яяяя.Такава игра падна че нямам думи.Ама тоя кокер голям женкар бил искаше да и се качва :rolleyes:и за тва бяхме нащрек.И хората са от пловдив и знаете ли какво се оказа :yahoo: те са браттт и сестраааа.Обаче той вече е голям на 1 година и няколко месеца и красив и опашката му беше като на сетер подредена и сресана.Самоче забравих да им искам телефон за връзка да се виждаме и да им кажа да се присъединят към нашия форум :'(Денят определено беше супер за мен :yahoo:
Публикувано: 15 September 2008 - 01:33 PM
Ние в събота ходихме за риба и за Бенджи това беше голяма веселба.Бягане,скачане,гонена на пръчки топки иии всичко което се движеше ;D А към обяд като стана по-топличко реши да се разхлади като влезе в реката (Камчия),но не е плувал а само си потопи крачетата и коремчети ;D Ще пусна малко снимки,на които е в движение.
Публикувано: 15 September 2008 - 02:30 PM
Diqna_Stoicheva,найстина искара страхотно.През цялото време не се спря на едно място,а като се прибрахме той спа през цялата вечер.Само стана да хапне и пак ;D
Brani and Max,то и аз не съм рибарка.Ние с Бенджи ходим само на разходка не се включваме в риболова,но той проявява жив интерес към улова ;D Като му оставим рибата на земята той я бута с лапа и се мъчи да я захапе,но като се размърда започва да я леа и да бяга около нея ;D
П.С.Найстина беше малко мишле като го взехме,чак аз се учудвам кога толко бързо порасна и стана почти "мъж" :wub:
Brani and Max,то и аз не съм рибарка.Ние с Бенджи ходим само на разходка не се включваме в риболова,но той проявява жив интерес към улова ;D Като му оставим рибата на земята той я бута с лапа и се мъчи да я захапе,но като се размърда започва да я леа и да бяга около нея ;D
П.С.Найстина беше малко мишле като го взехме,чак аз се учудвам кога толко бързо порасна и стана почти "мъж" :wub:
Публикувано: 18 September 2008 - 10:52 PM
Тук ще кача снимки на Авичка от седмицата на язовир Доспат (за съжаление твърде малко) и от двете седмици на морето (за щастие повече от достатъчно:) ), за да я видите колко е пораснала или да се запознаете с нея, за тези, които не я помнят като бебе. Между другото мисля, че ще е полезно, ако наедно със снимките тук споделяте и телефони и адреси на места, където са ви пуснали да спите с куче и съответно предупреждения за места, на които са ви направили проблем. За съжаление нямам телефон на жената, при която спахме в Созопол, но мога да ви кажа, че ме пуснаха с куче и в хотел Сапфир в Слънчев бряг и един хотел във Варвара (на южното черноморие, не в Родопите), на който също нямам кординати, нито помня името. Когато се върна в България, обаче, ще изровя телефони на къщата, в която спахме на язовира, защото беше прекрасно място и хазяите бяха много мили хора, пък и нямаха проблеми с кучето никакви. Единствените главоболия, които може да си създадете там са със свободно разхождащите се селскостопански животни, но за наш късмет Ава не изяви желание да гони кокошките, а от кравите я беше страх.
Ето и снимките, след толкова бърборене :) :
Първият ни досег с морето:

Авичка позира гордо:

Лови водни пръски:

Ава гони вълни:

Ава спи на единственото слънчево петно на един бар на плажа на Смокиня и съхне:

Но всъщност през повечето време предпочиташе сянката:

Ава и аз в гората около Иракли:

И една единствена снимчица от Доспат за сега, че станаха много:
Ето и снимките, след толкова бърборене :) :
Първият ни досег с морето:

Авичка позира гордо:

Лови водни пръски:

Ава гони вълни:

Ава спи на единственото слънчево петно на един бар на плажа на Смокиня и съхне:

Но всъщност през повечето време предпочиташе сянката:

Ава и аз в гората около Иракли:

И една единствена снимчица от Доспат за сега, че станаха много:

Публикувано: 18 September 2008 - 11:02 PM
Цитат
Страхотни снимки, публикувай още.
Ще публикувам, но ме мързи да ги смалявам, така че някой друг път. Много се радвам, че ти харесват :)