Кокерски приключения, пътувания и...
Публикувано: 04 August 2008 - 02:53 PM
Публикувано: 05 August 2008 - 11:03 AM
Публикувано: 05 August 2008 - 12:46 PM
Публикувано: 05 August 2008 - 01:41 PM
Публикувано: 05 August 2008 - 01:43 PM
Деси, да, можете да го вземете на плажа, но да не стои повече от 10 мин на слънце, все да е под чадъра, той ще си изкопае пясъка и ще легне на мокро в дупката, която ще е по-хладна.... Вода да има постоянно да си пие и ако видите, че му става много топло да се прибирате на по-гъста сянка.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 05 August 2008 - 02:18 PM
Публикувано: 10 August 2008 - 07:55 PM
Рафи и Спарки:

Рафи, Спарки и Тара в действие:

Почитатели не й липсваха, даже на моменти се чудех как изтърпява цялото това мачкане...

"Я да видя още ли вали навън? Така ми се тичаа..."

За първи път представихме танца ни пред публика (нали тренираме фрийстайл). Парчета от спукани балони по сцената обаче отвличаха вниманието й, но като за първи път беше добре. Обрахме овациите на публиката. :izcherven: Повечето снимки са от генералната репетиция (тогава нямаше балони...).

Публикувано: 10 August 2008 - 08:05 PM
Имахме нужда да си починем: ;)

Но и да потичаме...

... за да сме във форма за прехода до Седемте Рилски езера, който направихме веднага след като се прибрахме от Стара планина:

Ммм, май това е всичко. Засега... ;) Извинявам се, ако съм досадила на някого с многото снимки, които публикувах.

Публикувано: 11 August 2008 - 09:55 AM
Публикувано: 11 August 2008 - 03:03 PM
http://www.facebook....75...533058860
Публикувано: 12 August 2008 - 09:07 AM
А Макс като гледам на снимките не я изпуска от поглед и как си пасват двамата в игрите, токова щастливи изглеждат нямам думи просто. :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 12 August 2008 - 02:39 PM
Днес Нандо преживя много интересни и нови за него неща. Първо го заведохме при ветеринаря и му сложиха последната ваксина :yahoo: Лекарят каза, че не е хубаво да се извежда две седмици след това, но няма проблем да го разхождаме ако не го доближаваме до улични кучета, а да си играе само с такива, които познаваме и които знаме, че са с ваксини и са здрави. Та ние му купихме нагръдник и го изведохме малко, тъкмо сега по обяд нямаше почти други кучета. На него му беше много интересно и непознато, но също така го беше страх. Изведоха едно кокерче на 5 месеца и то беше много добричко и дойде да го души, ама Нандо до сега не се е срещал с други кученца и то голям страх, голямо нещо. Крие се зад краката ми или се катери по мен. Много беше сладък. Довечера пак ще го изведем да свиква. Толкова се измори, че сега едва гледа, като се прибрахме веднага отиде и легна... не е ставал откакто се прибрахме, само се наяде и заспа. :rolleyes: ;D
Ето и няколко снимки от първата ни разходка: