Кокерски приключения, пътувания и...
Публикувано: 15 June 2008 - 12:39 PM
Е който си ходи подготвен прави хубави снимки :->)
А тази последната снимка е някак си застрашителна :o (споко и двете кучета са без травми ) :yahoo: :yahoo: :yahoo:
А тази последната снимка е някак си застрашителна :o (споко и двете кучета са без травми ) :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 15 July 2008 - 11:02 PM
Ето ни и нас! Преди малко сме се върнали от приказните Родопи. Цели осем дена сме изкарали на палатка на брега на езерото "Васил Коларов". Времето бе приказно, само първи ден ни валя силен дъжд, но после...., а бе виж те сами! ;)
http://www.dcforum.i...;p=48974#p48974
http://www.dcforum.i...;p=48974#p48974
Публикувано: 15 July 2008 - 11:11 PM
Ех,ама и вие мн зле сте изкарали значи! срамота! това как сте издържали направо!!!!!
Ех и ние бяхме на планинка малко, но само за два дена, но пък Рилските езера ни чакат на 8-9 август - ха дано!
А тия сладури, ще ги изпапкам, само да ми паднат! много са ми смешни като се правят на сериозни! гледам хубавичко са си поплували! хаиде сега и на Рилските да дойдете, пък може и да се засечем!
Ех и ние бяхме на планинка малко, но само за два дена, но пък Рилските езера ни чакат на 8-9 август - ха дано!
А тия сладури, ще ги изпапкам, само да ми паднат! много са ми смешни като се правят на сериозни! гледам хубавичко са си поплували! хаиде сега и на Рилските да дойдете, пък може и да се засечем!
Публикувано: 16 July 2008 - 05:17 PM
Язовира се казва "Васил Коларов"( или Голям Беглик новото му име) и се намира между два други язовира- "Батак" и "Доспат", съответно и близките градове Батак и Доспат.
Публикувано: 16 July 2008 - 06:02 PM
Цитат
8 дни сред природата, най-вече на свобода - за какво повече може да мечтае един кокер? ;) :yahoo:
За 80 дни сред природата и на свобода, разбира се ;D
Страхотно е било, жалко, че е свършило. На такива места човек започва да се чувства жив и щастлив. И половината от него "умира" щом се върне в бетонна София.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 16 July 2008 - 10:07 PM
Обаче забелязвам, че с напредване на хубавото време, имаме много повече снимки във форума, отколкото приказки! :) ;D ;D ;D ;Dтова е страхотно - дано се забавляват кучовците :) ние изкарахме само два дни в София и на разходка само до магазина по тротара и малко тревичка - откачих! мисля си, къде ти всеки ден такива ужасни разходки -между коли, хора, шум....ужас! а ето и снимки от нашето планинско пътешествие из Рила...
Публикувано: 16 July 2008 - 10:41 PM
Ехаааа, Брани, страхотни са тези снимки! Красота! :blink: А и колко щастлив изглежда, ето това е живота-свобода! ;) Дано кучовците ни по-често да имат такива щастливи мигове!