Кокерски приключения, пътувания и...
Публикувано: 29 October 2008 - 09:50 PM
Утре татко ще ми донесе Вик за един ден и с моите приятелки се уговорихме да отидем до един голям парк които е позволен за кучета.Днес отидох да питам един човек които продава билети за едно влакче което обикаля дали е позволено с куче и той ми кза :yahoo:Да :yahoo:.Ще доиде и едно момиче с пекинезче там ще бъдат и други кучета и Вик ще има да бяга колкото си иска а после ще се качваме на тепето :yahoo:.Дано да видим някое кокерче защото повечето кучета там са лаборадори.Нат 10 се събират :rolleyes:Дано да си прекараме добре и беба малко да бъде на свобода че много не излиза за дълго навън :'(
Публикувано: 30 October 2008 - 04:28 PM
Прекрасна екскурзия сте си направили, браво :) Мерси за многото снимки и пожелавам скоро пак такива преживявания :)
Публикувано: 02 November 2008 - 03:49 PM
Днес със Вики пак си направихме голяма разходка.Първо бяхме да гледаме изложбата и вижте в какво прелестно създание се влюбих ;DПосле бяхме пак в един кучешки парк и си игра с 2 кокера и се разхождахме насам-натам като през цялото време беше пусната :yahoo:
Публикувано: 02 November 2008 - 06:10 PM
Браво на вас :wub: :->)И ние с Бъди преди малко се прибрахме много уморени B)Игра си с едно голдънче, неговата стара приятелка Кики и една булонка повече от 2 часа :yahoo:
Публикувано: 02 November 2008 - 08:06 PM
Е как така не сте го познали Амба? А и защо не сте се запознали, като бяхте на изложбата? Мнооого сте скромни! ;D
И ние бяхме два дена на вила на едни приятели. Момчетата изкараха страхотно, сега вече спят уморени.
Утре ще се отчетем и ние със снимки. ;)
И ние бяхме два дена на вила на едни приятели. Момчетата изкараха страхотно, сега вече спят уморени.
Утре ще се отчетем и ние със снимки. ;)
Публикувано: 02 November 2008 - 08:25 PM
Аз съм малко срамежлива да се запозная само че като погалих Амба тя беше толкова пухенка и мекичка че се влюбих в нея.Само я снимах обаче светлината небеше много хубава и само 1 снимка стана хубава :P Амба е невероятнаааа :P Стопанката и постоянно вървеше с гребен в ръка ;D