Кокерски приключения, пътувания и...
Публикувано: 04 November 2008 - 03:03 PM
С Авичка до Банско, за да отпразнуваме нанасянето й при нас :)

Публикувано: 04 November 2008 - 09:02 PM
Мерси ви на всички :)
Без разделяне няма да мине, на Авичка вече й липсва огромния двор вкъщи, така че като дойде пак пролетта, ще я пращаме от време на време да му се порадва, тука ни е малко тегаво още, като все се разхождаме на повод, и не винаги за много дълго... Хубавото е, че имаме възможността веднъж в седмицата да излизаме извън София, че да потича като куче, пък и Борисовата не ни е много далече, но все пак тя е свикнала на съвсем друго.
От друга страна отново заедно ни е много хубаво, не се отделяме по цели дни една от друга :)
Без разделяне няма да мине, на Авичка вече й липсва огромния двор вкъщи, така че като дойде пак пролетта, ще я пращаме от време на време да му се порадва, тука ни е малко тегаво още, като все се разхождаме на повод, и не винаги за много дълго... Хубавото е, че имаме възможността веднъж в седмицата да излизаме извън София, че да потича като куче, пък и Борисовата не ни е много далече, но все пак тя е свикнала на съвсем друго.
От друга страна отново заедно ни е много хубаво, не се отделяме по цели дни една от друга :)
Публикувано: 09 November 2008 - 09:48 PM
днес бяхме на риболов и Вики тичаше на воля само където днес и извадих към 50 бодила от ушите и краката :rolleyes:Беше пълно с бодили но ми беше жал да е завързана през цялото време.По едно време ми хрумна да и сложа нешто на ушите поне те да не стават на бодили но тя неискаше да го понася ;DГонихме и жабки и лаехме по всяка крава и човек които се виждаха в далечината.Риба не хванахме но си прекарахме добре :blink:Ето малко снимки че май ще ни е за последно да хванем хубаво време :'(
Публикувано: 09 November 2008 - 10:00 PM
Цитат
;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com