Добре дошли на всички, които сме пропуснали да поздравим! Таня, страхотно е, че сте родени на една дата! Представям си какво празнуване ще бъде от догодина... Много са сладки всички нови кокерчета, да са ви живи и здрави!
Добре дошли, много е сладка малката Карамела, вместо щипка за ушите може да използвате мека ластичка
Ха, здравейте, отново, благодаря за съвета, то това със щипката беше по-скоро за снимката :) и по изключение - дадох и пилешки бульон, иначе е само на гранули. Като си топне ушите в бульона, обаче, настава голяма веселба, защото започва да си ги гризе и да скимти
Ето ни и нас - аз съм Таня, а сладураната е Карамела - родени сме на 1 юли, аз отдавна, а тя тази година. Нямаме търпение докторите да ни пуснат да играем навън http://picasaweb.goo...ordan/Caramela#
noo e sladko ku4enceto i az imam koker no toi ve4e e na 2 godini i naprao ne spira da tur4i dori da e umoren do smurt ne spira mnogo go obi4am i samo moga da kaja 4e e super ku4e
В този форум се пише на КИРИЛИЦА! Ако не започнете и вие да пишете на кирилица всеки следващ пост ще бъде трит без предупреждение! Мод
Здравейте,казвам се Томи и съм щастлива собственичка на кокер спаньол.Тя се казва Съни и е родена на 27.06.2009.От скоро я имам и с удоволствие чета теми който сте дискутирали отностно тази порода.За първи път гледам куче и ще ми бъде доста трудно с възпитанието й и с отглеждането.Но важното е че имам желание. Все още не мога да я науча да ходи на определено място по нужда,ходи кадето и падне.Опитах всичко което хората ме съветваха но явно аз не го правя както трябва. Ще кача няколко снимки за да я видите
аз мисля че е малка още че да сте я научили къде да ходи :) Та тя до след третата ваксина не трябва да излиза изобщо.Не се отчайваите а тепърва започвайте да се учите :) Успех и добре дошли :)
Здравейте и от нас. Ние сме от Търговище. Говоря в множествено число тъй като профила се ползва от мен - Нелка (18 г.) и сестра ми Дидка (15 г.). От почти месец си имаме английско кокерче - Тара. Родена е на 03.06.09 г в момена е на 3 месеца. Снимки съм слагала доста в Галерията, но все пак
Здравейте , ние сме от София . Куче ми е мъжки , кафяв , английски кокер на 3месеца и 15 дена. Роден е на 01.06.2009 в Пловдив. От скоро вече излизаме . Знае доста команди но ги прави само в къщи например: "Седни" , "Легни" , "Дай Лапа" , "Ела тук"... Горе/доло това е за нас :)
Добре дошли, покажете ни снимка на малкия дългоушко Добре правите, че от сега го учите на команди, тука има много теми за възпитанието които могат да ви помогнат, Успех!
"Ако вземеш прегладняло куче и направиш живота му охолен,
то няма да те ухапе. Това е принципната разлика между кучето и човека."
Марк Твен
на всички! Гледам, че Бруно, Тара, Съни, Кари и мойта Карамела много си приличат като бебета. Ще видим като пораснат, Карамела става все по-шарена със всеки изминал ден