Здравословни проблеми
Публикувано: 25 August 2008 - 10:05 PM
Дължи да, само трябва да се видим ;D
Сега тая вечер 2 пъти един след друг го хванах да се чеше по вратлето. Ефекта на пудрата продължава ли след като е изкъпан ? Или е от друго.. не знам. Понеже беше спряло и като сложих пудрата почна да се чеше пак. Всъщност на шишето пише, че няма странични ефекти. Ама кой знае.
Сега тая вечер 2 пъти един след друг го хванах да се чеше по вратлето. Ефекта на пудрата продължава ли след като е изкъпан ? Или е от друго.. не знам. Понеже беше спряло и като сложих пудрата почна да се чеше пак. Всъщност на шишето пише, че няма странични ефекти. Ама кой знае.
Публикувано: 26 August 2008 - 12:31 PM
Пипетите и пудрите са различни. Може от пипета да не направи алергия. Трябва да минат няколко дни докато се изчисти от ефекта на алергента, и тогава ще можеш да кажеш дали му е минало.
Не се чуди как още не се е разболял /отново/ че ей сега ще те чуе и ще се разболее. Аз така като похваля Сара, че примерно 2 месеца не й е имало нищо и тя се едно напук хваща и се разболява.
Мисля, че вече мога да се похваля, на Сара й мина очето. оправихме миглите без упояване и операция. Язвичките минаха. Сега гледаме с две очички. Лошото е, че най-вероятно редовно ще се появяват такива мигли и редовно ще си ходим да ги вадим. Но най-вероятно без упойки. Благодаря ви за подкрепата и милите думи, приятели.
Не се чуди как още не се е разболял /отново/ че ей сега ще те чуе и ще се разболее. Аз така като похваля Сара, че примерно 2 месеца не й е имало нищо и тя се едно напук хваща и се разболява.
Мисля, че вече мога да се похваля, на Сара й мина очето. оправихме миглите без упояване и операция. Язвичките минаха. Сега гледаме с две очички. Лошото е, че най-вероятно редовно ще се появяват такива мигли и редовно ще си ходим да ги вадим. Но най-вероятно без упойки. Благодаря ви за подкрепата и милите думи, приятели.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 26 August 2008 - 12:59 PM
Много се радвам, че Саричка вече е здрава :wub: :wub: :wub:и дано не ви се налага скоро да посещавате ветеринат :blink:
Публикувано: 27 August 2008 - 11:25 AM
Има доста потребители на форума от Варна , надявам се да се включат, за да ти препоръчат добър лекар или клиника, но междувременно може да се допиташ за това което те притеснява в темата ветеринарен кабинет, там пишат лекари, които ще ти помогнат повече в нещата, но въпреки всичко , това не може да измести прегледа и консултацията със специалист, защото все пак от дистанция не се лекува. :blink:
http://dog.bg/forum/...board,44.0.html
http://dog.bg/forum/...board,44.0.html
Публикувано: 28 August 2008 - 10:00 PM
Вчера вечерта забелязах на Викито точно на корема зелени гнойни пъпки :huh: и тая сутрин отидохме до вета той ни даде едно мазило да я мажа но първо я намаза с йод.Точно преди да тръгваме тя тръгна да си сурка дупето и вета я върна и и изтиска дупето за аналните жлези :huh: и от там излезе много и после вика че пъпките може да са от тва дали е възможно :(?