Здравословни проблеми
Публикувано: 29 August 2008 - 01:39 PM
Той ни вика че не знае от какво :o са и че може да е получело алергия от аналните жлези :rolleyes: но не ми се вярва :huh:Дадени някакво мазило което много помага само кадето онези пъпки вече пригоряха и до тях изникнаха нови :rolleyes: :o :huh: :o :rolleyes:Ся ги забелязах :huh:!
Публикувано: 29 August 2008 - 01:45 PM
xrisi95,ще си позволя да ти дам един съвет - смени си вет-а.Това което казваш не е нормално дажи и да не е нищо сериозно (за което силно се надявам да е така) трябва да ти каже точно какво е и от какво се е получило.И също така не е нормално да има нещо общо със аналната жлеза,все пак Вики е на 3мес.
Публикувано: 29 August 2008 - 01:55 PM
xrisi95,това което е правил се нарича изтискване на аналната жлеза.Не е нормално куче на 3-4мес да има проблем с жлезите,казвам ти го от личен опит.Предния ми вет. казваше,че Бенджи има точно такъв проблем и направи същата процедура която ти описа.Смених вет-а и вече ми беше обяснено,че по този начин се предизвиква възпалението за да ви вижда по-често(ако ме разбираш какво имам предвид).Имам и един въпрос.Имаше ли някакви признаци на възпаление?
Публикувано: 29 August 2008 - 02:12 PM
и аз съм имала такъв вет, който ме познава от началото на света и накрая когато Максито беше много болен се спотаи и даже после бях и виновна, че съм отишла при друг вет! това, че го познаваш, нищо не значи. лично на мен не ми харесва да ми лекуват кучето, без да ми казват от какво. когато го направиха тук, просто казах на лекарите: момчета, кажете от какво е болно кучето? те: ами не сме сигурни. викам,ок,няма проблем. да знаете аз утре го водя в София. и така. имаш право да получиш адекватно и компетентно мнение срещу парите, които даваш. консултирай се с втори вет.
Публикувано: 29 August 2008 - 02:22 PM
Този лекар е стискал жлезите на 3 месечно кученце :o :o :o??? Съветвам те незабавно да смениш вета.Жлезите на кучето изстискат ли се веднъж,после се запушват много по-бързо,а едва ли са били запушени на толкова малко куче... :huh:.Този вет най-вероятно е направил тази процедура само за да ви вземем парите...

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!