Кокерски срещи
Публикувано: 26 July 2008 - 09:48 PM
Ееее това е срамота,чак утре снимки :- .
Браво на вас за срещичката :->) .Разказвайте как мина,как реагираха дългоушковците един на друг.Ех как ми се гледаха снимки.... :angry: :P ;D .Надявам се и ние да си направим скоро една срещичка пак,ама голяяяяма срещичка във Варна.
Браво на вас за срещичката :->) .Разказвайте как мина,как реагираха дългоушковците един на друг.Ех как ми се гледаха снимки.... :angry: :P ;D .Надявам се и ние да си направим скоро една срещичка пак,ама голяяяяма срещичка във Варна.
Публикувано: 27 July 2008 - 11:05 AM
Ето и първите снимки на обикалящите ме кокери, сами разбирате защо снимките ще са с толкова лоши качество и пози, кучетата не се спряха и за секунда да ми обърнат внимание:

Останалите съвсем размазани или във гръб тук
Сара я няма на моите снимки, защото бягаше и не можех да я държа и едновременно да снимам, Брани има снимки и на Сара.

Останалите съвсем размазани или във гръб тук
Сара я няма на моите снимки, защото бягаше и не можех да я държа и едновременно да снимам, Брани има снимки и на Сара.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 27 July 2008 - 03:30 PM
Зорката го освободиха от аксесоара и той като започна да се търкаля, като бебе, страшен сладур беше. Чак да са си играли не бих казала, Сара е асоциална, като види кучета изпада в едно странно състояние, в което търси само приятеля ми, Максо беше вързан, но многоо, много контактен сладур... А Айк не беше в настроение за игри.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 27 July 2008 - 04:46 PM
Срещата мина перфектно! Запознаха се, потичаха, ама май всеки по-отделно, не се познават още, бяха малко резервирани ;), Брани снима много, а аз забравих апарата, че Айк ни изкара по-рано за разходка, та в бързина. Сара и Макс бяха вързани, че не познаваха мнооогото кучета, дето бяха на полянка, макар че беше събота и парка беше празен от към кучета, но с 1/5 от постояните се успяха да се запознаят. Айк и Зорро ходят вързани само до поляна, но те познават всички кучета там, а и ако се отдалечат, идват безотказно! :P
Самотната, пак си успяла да направиш снимки де. :blink:
Чакам включване от Брани, че тя доста щрака с апарата. :blink:
Самотната, пак си успяла да направиш снимки де. :blink:
Чакам включване от Брани, че тя доста щрака с апарата. :blink:
Публикувано: 27 July 2008 - 07:31 PM
Ами да ти кажа ivelin9021, според мен трябва да пускаш тара без повод, нали трябва да потича, незнам аз Бъди го пускам и никога не се отдалечава много от мен :blink:
Публикувано: 27 July 2008 - 08:28 PM
Ами защото козината ни трябва за изложби все пак, без нея няма как да участваме. Дори и като спрат кариерата си, искам кучето ми да е хубаво и да си прилича на неговата си порода. ;)
Публикувано: 27 July 2008 - 08:49 PM
Здравейте и от нас с Максито! преди 10 мин идваме от София и обещавам възможно най-бързо да кача снимки, само да открия фотоапарата в багажа! Беше невероятно!!!!!!единственото нещо, което ни прогони от полянката беше внезапно завалялия силен дъжд :( иначе беше толкова яко!!! те Елена бяха донесли и биричка за почерпка. на приятеля ми много му хареса цялата среща, не съм очаквала да е толкова въодушевен, щом той толкова се впетачли - знайте голям кеф беше!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Макс за пръв път в живота си осъзна, колко много кучета има всъщност! той в Благоевград никога не е виждал толкова много, при това на толкова малко място! Хареса си страшно една голдънка и като хукна след нея - затова беше вързан. пък и две невероятно красиви хъскита ( от тези чистите - черно и бяло със сини очи ;D ;D ;D) бяха влезли в ролята на пазачи на полянката :) пръв към нас се затича лудата глава Зорка :) като размята ушите, изплези език, сладур невероятен. през това време Айки гледаше мъдро и с любопитство :) а после като се подушиха с Макси, така замаха с опашка, че щеше да я скъса :) а Саричка е толкова щура фенка на пръчките и тази къдрава и пухкава опашка я познахме от далече, с толкова мекичка козинка е, но и тя се притесни от всички тези кучета. а на Айки и Зорка хич не им дремеше, гонеха си ябълки и раздаваха целувки :)нямам думи колко беше яко! непременно следвашия път пак !!!!
Публикувано: 06 August 2008 - 10:01 PM
Варненци, дайте да си спретнем една среща. ralica_v, Sesili (ама тя май не е във Варна), Diqna_Stoicheva, tigyrcho, violeta.di и ако има други, но аз не се сещам. Много ми се иска да се видим пак, хем Бък и Кара са вече пораснали, че преди като бяха съвсем бебета, не играеха много...
:blink: :blink: :blink:
:blink: :blink: :blink: