Цитат
анджи за мен ли гожориш че спамя или нешо се бъркам :huh: :angry:
Дилян тези снимки най малкото не им е мястото в темата за снимчиците на породистите мопсчета-нищо че и собствениците на нечистопородни мопсита качват снимки тук но те поне изглеждат като мопсчета а това дето си го изтипосал :huh:не му е мястото в тази тема.Спокойно можеше да качиш снимките в тема Мопс,до колкото видях снимките в този ви раздел повечето са на чистопородни мопсчета и така принципно трябва да бъде, все пак заглавието на форума е БКК мопс а не примерно Хибридни мопсове,не приемай думите ми като обида към теб или заяждане но според мен тези снимки на тигрови мопсове можеше спокойно да качиш в другата тема,там също щяха да ти отговорят,защото самите снимки колкото и красиви да са мопсчетата присъствието на тигровия мопс е наличие на нечистопородност а основно този сайт има за цел да информира хората и да се бори точно срещу това-безразборното заплождане на кучета от еднакви и различни породи без родословия.Ако не си чел концепцията на сайта,не е късно да се поправиш!Все пак този форум както и всички останали се борят за чиста порода а не мелези,за мен е без значение дали ще пише собственик на чистопородно-мопсче с документ за произход или собственик на мопсче без наличие на такъв,но все пак малко респект към труда на хората които милеят за чиста порода! ;)
Ще помоля Мод ако е възможно да премести тези хибриди в тема мопс както и писанията и обясненията-моите може и да изтриете че е грехота да се размива хубавата тема! :blink: