Говорилня
Публикувано: 04 June 2008 - 04:06 PM
Цитат
макар че може да са набити, но да са по-дребни и това да компенсира килограмите. Ако имам време може да им пиша да ги попитам колко им тежат мопсовете, мисля че ако им споделя за възникналия спор относно килограмите ще бъдат отзивчиви и ще ни кажат :)
Пожелавам ти успех,дано наистина някой ти отговори!
Публикувано: 04 June 2008 - 04:07 PM
Цитат
Цитат
За пореден път ме разконспирира :->), не знам само как не си казала още че насъсквам Джуди ;D или че аз и тя сме един и същ човек B)
Коя е тази Джуди ,не познавам такава! :blink:
Публикувано: 04 June 2008 - 04:24 PM
Колкото до килограмите-колкото по-едри, толкова по-добре (ли4но мое мнение)!
П.П. Ани, спокойно-като го гледам Гиги с какво темпо расте и Вие няма да сте в "стандарта"! :P :wub:
Публикувано: 04 June 2008 - 04:35 PM
Публикувано: 04 June 2008 - 04:37 PM
Еви вариянта с домакинята наистина не е удачен ние скоро заминаваме и съпруга ми споделя с мен налудничевата идея да го гледа наща помощница :oиспаднах в див ужас и му казах само през трупа ми -та тя постояно го тъпче с корички хляб от масата,последния път като станах свидетел на случката много й се скарах,уж нямало да се повтори ама от къде да съм сигурна,затова го оставям в ръцете на човека на който имам пълно доверие! :wub:
Публикувано: 04 June 2008 - 04:41 PM
Ние също сме с Адвантикс и така си ходим през 15 дена да ни слагат нова порция ;D било препоръчително да се слага на 15 дена защото след това действието отслабвало.
Публикувано: 04 June 2008 - 04:50 PM
Приятен концерт (аз в4ера гледах Lord of the Dance и беше страхотно)!! :yahoo: А на този, на който ти сега ще ходиш, ще ходи татко, така 4е може да се засе4ете. :blink:
Публикувано: 04 June 2008 - 04:59 PM
Така е. Аз като заминах за Лондон Буда живя 2 месеца при баща ми и беше станал като плондир-ядеше собствената си храна, после минаваше през купи4ките на 4ихуахиато, градинската ни котка и на БОК-а... :rolleyes: Да не говорим, 4е татко му дава от масата по някоя скаридка, агнешко, рибка и т.н. ;D А домакинята ни много се старае жената, ама нищо не разбира от ку4ета.. ;D :wub:
Публикувано: 04 June 2008 - 05:13 PM
Публикувано: 04 June 2008 - 05:20 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
За пореден път ме разконспирира :->), не знам само как не си казала още че насъсквам Джуди ;D или че аз и тя сме един и същ човек B)
Коя е тази Джуди ,не познавам такава! :blink:
Може би има защо да те трие, не мислиш ли? ;)
Публикувано: 04 June 2008 - 05:26 PM
Цитат
Как търсят? Та нали не ги интересува развъждане ,а сега къкво вече им трябват кученца!И сега ще разправят как вет.доктор им каза ,че трябва да роди...... Няма нищо лошо в това да произведеш прекрасни мопсчета,ама като си спомня големи приказки......
Публикувано: 04 June 2008 - 07:06 PM
Цитат
Ние също сме с Адвантикс и така си ходим през 15 дена да ни слагат нова порция ;D било препоръчително да се слага на 15 дена защото след това действието отслабвало.
30 дни е действието на Адвантикс според едни ветове, ние също сме на него, но се изчерпава по-бързо като че ли...