Говорилня
Публикувано: 22 October 2008 - 06:23 PM
Цитат
Цитат
Е, важното е, че разбрахме какво се каза! ;D :wub:
Разбира се, "задявам ви" ;D Освен това като представител на зодия Дева, редът и точността са ми присъщи, така ще трябва да се примирите :P
Ся излезе, че съм некъв сухар...както и да е :-
Публикувано: 01 November 2008 - 09:30 PM
Цитат
Здравейте.От една седмица и аз имам Мопс.Още нещо не мога да се справям :blink:Днес го изкапах и ;)искам да попитам мога ли да го парфюмирам с нещо
Олеле майко, извинете, не съм аз тази която трябва да се обажда, но как така да го парфюмирате?? :o
Публикувано: 01 November 2008 - 09:33 PM
Цитат
Здравейте.От една седмица и аз имам Мопс.Още нещо не мога да се справям :blink:Днес го изкапах и ;)искам да попитам мога ли да го парфюмирам с нещо
Здравейте!
Първо кажете на каква възраст е? А за парфюмирането-има специален парфюм за кучета (ние имаме такъв), но ако мопсчето Ви е още бебенце не смятам, че е добре да използвате такова нещо. :blink:
Публикувано: 01 November 2008 - 09:45 PM
Хехехеее! Мопсът е наистина невероятно куче-препоръчвам го горещо на всички! Тъкмо наистина ще имаме повече теми на разговор. :blink:
Ами, аз може би ще си взема още едно мопсче, но още не знам кога.. :wub:
Ами, аз може би ще си взема още едно мопсче, но още не знам кога.. :wub:
Публикувано: 02 November 2008 - 12:04 PM
Здравейте и от нас :blink:
Днес беше първото излизане на Уйли навън :yahoo: тъй като живеем в кооперация със затворен двор го пуснах само в градинката на блока... мина много добре,времето е с нас и е чудесно... всичко му е интересно и въоще не беше изплашен както очаквах.. единствено незнам какво да правя с тревата- както си ходеше из нея седна и почна да я яде!! разбира се не му позволих, но все пак успя да си хапне няколко стръкчета.. нали нищо няма да му стане от това? :rolleyes:
Днес беше първото излизане на Уйли навън :yahoo: тъй като живеем в кооперация със затворен двор го пуснах само в градинката на блока... мина много добре,времето е с нас и е чудесно... всичко му е интересно и въоще не беше изплашен както очаквах.. единствено незнам какво да правя с тревата- както си ходеше из нея седна и почна да я яде!! разбира се не му позволих, но все пак успя да си хапне няколко стръкчета.. нали нищо няма да му стане от това? :rolleyes:
Публикувано: 02 November 2008 - 12:09 PM
Хехе! Честита първа разходка! Сигурно е бил много щастлив малкия мопсчо.. :wub:
За тревата не се притеснявайте-моя е на 2 години и все още се заиграва, и се опитва да пасе като крава. ;D Вет-а ми е казвал да не му давам да яде трева, за да не повръща.. Обаче досега това никога не се е случвало.. Мопсовете винаги намират с какво да се заиграят.. Буда на 4 месеца изяде една игла, така че... :rolleyes:
За тревата не се притеснявайте-моя е на 2 години и все още се заиграва, и се опитва да пасе като крава. ;D Вет-а ми е казвал да не му давам да яде трева, за да не повръща.. Обаче досега това никога не се е случвало.. Мопсовете винаги намират с какво да се заиграят.. Буда на 4 месеца изяде една игла, така че... :rolleyes:
Публикувано: 02 November 2008 - 08:59 PM
Цитат
Ева супер ме кефиш как винаги отговаряш на всякакви питания и то мн бързо :wub: благодаря ти!!
Nigella, :wub: :wub: :wub:!!! Предлагам мопска среща другия уикенд. Какво ще кажете?? :blink:
Публикувано: 02 November 2008 - 09:02 PM
Цитат
Цитат
Ева супер ме кефиш как винаги отговаряш на всякакви питания и то мн бързо :wub: благодаря ти!!
Nigella, :wub: :wub: :wub:!!! Предлагам мопска среюа другия уикенд. Какво ще кажете?? :blink:
Може ли и за хора без мопсове, но за любители на породата? :izcherven: :namigam: