Говорилня
Публикувано: 23 December 2008 - 08:32 PM
Здравейте!
Досега се разхождахме с Будчето в снега-още не беше стъпвал никой по него. Беше мноооого забавно!! НО Будъоната яде снега... :o Иначе гони снежните топки като луд и бяга щастливо.. Уникално сладък е. Мисля, че не му е студено..
Как се чувстват Вашите мопсита в снега? :wub:
Досега се разхождахме с Будчето в снега-още не беше стъпвал никой по него. Беше мноооого забавно!! НО Будъоната яде снега... :o Иначе гони снежните топки като луд и бяга щастливо.. Уникално сладък е. Мисля, че не му е студено..
Публикувано: 24 December 2008 - 07:56 AM
Здравейте на всички!
С радост искам да споделя изненадата,която ми направи моето семейство.За коледа получих страхотен подарък..........КУЧЕНЦЕ :yahoo:.Не мога да ви опиша колко съм радостна.Малката принцеса се казва Chateau De Carlin Aisha Mon Amour-Аиши!
Благодаря на съпруга ми,който така добре запази тайната от мене!На коледа стават чудеса.Весела коледа и щастлива нова година!
С радост искам да споделя изненадата,която ми направи моето семейство.За коледа получих страхотен подарък..........КУЧЕНЦЕ :yahoo:.Не мога да ви опиша колко съм радостна.Малката принцеса се казва Chateau De Carlin Aisha Mon Amour-Аиши!
Благодаря на съпруга ми,който така добре запази тайната от мене!На коледа стават чудеса.Весела коледа и щастлива нова година!
Публикувано: 24 December 2008 - 10:05 AM
Цитат
Здравейте!
ами не го храниш достатъчно будчето, еййй. ше го взема при аксо на специална диета ;D
п.с. Вчера бяхме на рожден ден на нашия приятел - Руфъс, цяла годинка навърши. Имаше торта и много лакомства. Да ни е жив и здрав Руфльо! :wub:
Публикувано: 24 December 2008 - 10:45 AM
Гери Честито малка бебочка :yahoo:,да ти е жива и здрава малката душица много да ви радва!
Сега вече Голфи си има съотборник в правенето на белите ;D :P :wub:
Хаха разконспирирана си ;Dти може да я криеш ама аз ще изненадам останалите :P,прекрасна е малката принцеса и как няма да е нали е девойка французойка!
Със сигорност ще бъде незабравима коледа :blink: :wub: :yahoo:
Вземи направи една коледна фотосесия и после ни зарадвай и нас с някоя и друга снимчица ;)
Хаха разконспирирана си ;Dти може да я криеш ама аз ще изненадам останалите :P,прекрасна е малката принцеса и как няма да е нали е девойка французойка!
Вземи направи една коледна фотосесия и после ни зарадвай и нас с някоя и друга снимчица ;)
Публикувано: 24 December 2008 - 12:37 PM
Цитат
Ееее, Гери, честито!! Сигурно си много щастлива! Разкаже за малката принцеса.. Голфи как я приема? :wub:
Мерси Ева,наистина съм щастлива,малката е прекрасна,Голфи е при много добре,позволява и да прави каквото си поиска.
Цитат
Гери Честито малка бебочка :yahoo:,да ти е жива и здрава малката душица много да ви радва!
Мерси Ани,аз ако я криех нямаше изобщо да я споменавам във форума или да и пиша пълното име.Ще има снимки в скоро време ;) :yahoo:
Цитат
оууу, много е красива тази девойка, да ти е жива и здрава, добра изненада се е получила :blink:
Благодаря и на табе за пожеланията,наистина е добра изненадата още не мога да повярвам! :yahoo:
Публикувано: 24 December 2008 - 08:21 PM
В тази коледна нощ, изпълнена с много топлина и приятни емоции ви пожелавам:
любов, за да изпълва сърцата ви,
приятели, за да има на кой да се доверите,
здраве, за да можете да бъдете истински щастливи!
Всяко коледно пожелание може да се сбъдне ако вярвате истински в него.
Повярвайте и то ще се сбъдне: най-хубавите моменти от тук нататък предстоят!
Весела Коледа!
На всички вас по случай Коледа пожелавам:
много здраве, любов, пари и много сбъднати мечти.
Щастливи деца, които да ви радват всеки ден,
истински приятели, които винаги да ви помагат!
Jelaia ot vse surce na vsichki vi zdrave,shtastie i mnogo obich!
Veseli i nezabravimi praznici!
Ot Ani i Gregori :blink: :wub:
любов, за да изпълва сърцата ви,
приятели, за да има на кой да се доверите,
здраве, за да можете да бъдете истински щастливи!
Всяко коледно пожелание може да се сбъдне ако вярвате истински в него.
Повярвайте и то ще се сбъдне: най-хубавите моменти от тук нататък предстоят!
Весела Коледа!
На всички вас по случай Коледа пожелавам:
много здраве, любов, пари и много сбъднати мечти.
Щастливи деца, които да ви радват всеки ден,
истински приятели, които винаги да ви помагат!
Jelaia ot vse surce na vsichki vi zdrave,shtastie i mnogo obich!
Veseli i nezabravimi praznici!
Ot Ani i Gregori :blink: :wub:
Публикувано: 26 December 2008 - 01:42 PM
Цитат
ами ти първо разбери какво точно и е на тара дали са гъбички наистина
Да,гъбички са.Миналата седмица ни казаха.Мажем ги със спирт и с Универтан.Бяха й се появили на главата,на коремчето,на едната лапичка имаше 3 гъбички,а на другата само една.В понеделник пак отидохме на ветеринар и ни казаха,че гъбичките на главата и коремчето започвали да минават,а другите трябва още да ги мажем.Но нямало да е зле ако мажем и на коремчето и главата.
Публикувано: 26 December 2008 - 02:03 PM
Здравейте, весели празници и щастлива Нова година :wub:
Желая на всички много здраве и успехи на ринга :->)
П.П. Мойта Коледа ще ми навява тъжни мисли, сутринта почина Ръсти /каракачанката ми/ и уф не зная вече какво да напиша, извинете ме...
Желая на всички много здраве и успехи на ринга :->)
П.П. Мойта Коледа ще ми навява тъжни мисли, сутринта почина Ръсти /каракачанката ми/ и уф не зная вече какво да напиша, извинете ме...