Dog.bg Форуми : Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (68 Страници) +
  • « Първа
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня

#701 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 May 2009 - 08:22 PM

Показване на мнениетоsineokataaa, в May 23 2009, 04:20 PM, написа:

Сега още един му намерих. Преди малко го закарахме до най-близкия лекър и каза, че нямал нищо против кърлежи и бълхи. Незнам въобще как е станал лекър. За съжеление чак в понеделник ще можем да го за караме при нашия вет. Дано до тогава не намерим още и да стане по-серизно...

Синеочке ако полужението е толкова зле таз година по черноморието има и друг вариант за предпазване-фирма Канина има репелент който се впръсква върху козината на кучето преди разходка и има трайност на действие 6часа след напръскване-питайте лекаря си за това спрейче и ако има си го купете-върши чудеса и мирише приятно!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#702 Потребителят е офлайн   sineokataaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 May 2009 - 09:53 PM

Показване на мнениетоhubavajena6, в May 23 2009, 07:22 PM, написа:

Показване на мнениетоsineokataaa, в May 23 2009, 04:20 PM, написа:

Сега още един му намерих. Преди малко го закарахме до най-близкия лекър и каза, че нямал нищо против кърлежи и бълхи. Незнам въобще как е станал лекър. За съжеление чак в понеделник ще можем да го за караме при нашия вет. Дано до тогава не намерим още и да стане по-серизно...

Синеочке ако полужението е толкова зле таз година по черноморието има и друг вариант за предпазване-фирма Канина има репелент който се впръсква върху козината на кучето преди разходка и има трайност на действие 6часа след напръскване-питайте лекаря си за това спрейче и ако има си го купете-върши чудеса и мирише приятно!

Да, чувала съм за такъв препарат. В понеделник като отидем при вета ще го попитаме дали има нужда.
Мерси...
User's Signature

Качена снимка

#703 Потребителят е офлайн   _- Akasha -_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 May 2009 - 12:09 PM

Здравейте има голям проблем, нямам представа как да изчистя ушите на моята Лорка, а има нужда. Казаха ми с клечка за ухо, обаче има по-голяма вероятност да й бръкна в окото от колкото да й изчистя ухото, каквото е диване.
User's Signature

Качена снимка

#704 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 May 2009 - 02:36 PM

Показване на мнението_- Akasha -_, в May 26 2009, 10:09 AM, написа:

Здравейте има голям проблем, нямам представа как да изчистя ушите на моята Лорка, а има нужда. Казаха ми с клечка за ухо, обаче има по-голяма вероятност да й бръкна в окото от колкото да й изчистя ухото, каквото е диване.

Ушичките се чистят само когато са мръсни-защото на тази крехка бебешка възраст всяко бъркане в тях води до зачервяване и неприятно усещане за кученцето.
Не ви съветвам да ги чистите с клечки за уши-първо кученцето много се върти и както пишете вероятноста вместо в ухото да му бръкнете в окото е голяма,но и вероятноста ако нацелите ушето с клечката памука да остане вътре никак не е малка.Има препарат за почистване на ушички казва се "Адолак" и е с течна форма-когато видите че ушетата са мръсни капвате по две,три капчици в ушния канал но не директно навътре а по навън по ушната мида,след което разтривате ушето и мръсотйката изчезва за миг в небитието! :md_064:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#705 Потребителят е офлайн   _- Akasha -_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 May 2009 - 10:31 PM

Показване на мнениетоhubavajena6, в May 27 2009, 03:36 PM, написа:

Ушичките се чистят само когато са мръсни-защото на тази крехка бебешка възраст всяко бъркане в тях води до зачервяване и неприятно усещане за кученцето.
Не ви съветвам да ги чистите с клечки за уши-първо кученцето много се върти и както пишете вероятноста вместо в ухото да му бръкнете в окото е голяма,но и вероятноста ако нацелите ушето с клечката памука да остане вътре никак не е малка.Има препарат за почистване на ушички казва се "Адолак" и е с течна форма-когато видите че ушетата са мръсни капвате по две,три капчици в ушния канал но не директно навътре а по навън по ушната мида,след което разтривате ушето и мръсотйката изчезва за миг в небитието! :md_064:

Едното й уше беше доста мръсничко и все пак го почистих с мокри кърпички, за напред ще знам за препарата и ще й ги чистя с него, иначе с клечки и дума да не става, тя въобще не дава. Мерси за инфото.

hubavajena6 относно Лорейн и произхода й:
Аз се казвам Ива от Габрово съм имам Лорито от 40-я й ден. Взех я от Плевен една позната на моя приятелка е женена в Хасково но била на гости в Плевен и така стана че мопската й там роди и аз разбрах. Понеже много исках кученце и реших да е мопсче също харесвам и френчита. Като станаха кученцата на 40 дена и жената реши да се прибира в Хасково и аз отидох до Плевен да си я взема, малко рано но не съм имала проблем с това. Лорито беше най-голямото от общо 6 женски и 1 мъжко. Няма родословие обаче колкото и да е голяма грешка не съм и питала майката и бащата имат ли. Главно наблюдавах кученцето дали се храни майка му как изглеждаи забравих да я питам за родословие. Обичам я много и не бих си представила живота си без това да й виждам сладката муцунка всяка сутрин като се събудя. Това е накратко нейната история.
User's Signature

Качена снимка

#706 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2009 - 09:28 AM

Показване на мнението_- Akasha -_, в May 27 2009, 08:31 PM, написа:

Показване на мнениетоhubavajena6, в May 27 2009, 03:36 PM, написа:

Едното й уше беше доста мръсничко и все пак го почистих с мокри кърпички, за напред ще знам за препарата и ще й ги чистя с него, иначе с клечки и дума да не става, тя въобще не дава. Мерси за инфото.

hubavajena6 относно Лорейн и произхода й:
Аз се казвам Ива от Габрово съм имам Лорито от 40-я й ден. Взех я от Плевен една позната на моя приятелка е женена в Хасково но била на гости в Плевен и така стана че мопската й там роди и аз разбрах. Понеже много исках кученце и реших да е мопсче също харесвам и френчита. Като станаха кученцата на 40 дена и жената реши да се прибира в Хасково и аз отидох до Плевен да си я взема, малко рано но не съм имала проблем с това. Лорито беше най-голямото от общо 6 женски и 1 мъжко. Няма родословие обаче колкото и да е голяма грешка не съм и питала майката и бащата имат ли. Главно наблюдавах кученцето дали се храни майка му как изглеждаи забравих да я питам за родословие. Обичам я много и не бих си представила живота си без това да й виждам сладката муцунка всяка сутрин като се събудя. Това е накратко нейната история.

Само да те питам майката черен мопс ли е или бежов?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#707 Потребителят е офлайн   _- Akasha -_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 May 2009 - 01:07 PM

Цитат

Бежов защо?
User's Signature

Качена снимка

#708 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2009 - 04:24 PM

Показване на мнението_- Akasha -_, в May 29 2009, 12:07 PM, написа:

Цитат

Бежов защо?

Просто питах. :smile:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#709 Потребителят е офлайн   _- Akasha -_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 May 2009 - 04:35 PM

Показване на мнениетоhubavajena6, в May 29 2009, 05:24 PM, написа:

Показване на мнението_- Akasha -_, в May 29 2009, 12:07 PM, написа:

Цитат

Бежов защо?

Просто питах. :smile:

Питай няма проблеми, просто помислих като пита за цвета да не би да познаваш хората от които си взех кученцето или пък му има нещо свързано с цвета, незнам.
User's Signature

Качена снимка

#710 Потребителят е офлайн   taraa Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 31 May 2009 - 09:54 AM

Искам да ви попитам дали имате проблеми с ходенето до тоалетната,защото ние имаме.Тара не винаги си влиза в тоалетната,а пишка на дивана,на леглото,на едни килимчета или най-често на земята.
User's Signature

Качена снимка

#711 Потребителят е офлайн   sineokataaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 May 2009 - 11:14 AM

А красавицата Тара на колко беше?
User's Signature

Качена снимка

#712 Потребителят е офлайн   _- Akasha -_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 May 2009 - 11:53 AM

Показване на мнениетоtaraa, в May 31 2009, 10:54 AM, написа:

Искам да ви попитам дали имате проблеми с ходенето до тоалетната,защото ние имаме.Тара не винаги си влиза в тоалетната,а пишка на дивана,на леглото,на едни килимчета или най-често на земята.

Моята Лорка не пишка по дивани, обаче все още неможе да свикне да пишка и ака изцяло в банята. Тук там се изпуска, добре че в къщи е с ламинат и лесно се чисти. Нормално е да не се е научила. Като тръгне навън на разходка и ще свикне по лека да пишка там не в къщи на мебелите.
User's Signature

Качена снимка

#713 Потребителят е офлайн   taraa Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 31 May 2009 - 03:32 PM

Тара е на 1 годинка
User's Signature

Качена снимка

#714 Потребителят е офлайн   _- Akasha -_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 May 2009 - 04:04 PM

Показване на мнениетоtaraa, в May 31 2009, 04:32 PM, написа:

Тара е на 1 годинка

Ми тя е големичка, аз незнам някой с по-голямо кученце и с повече опит би ти дал опо-подробна информация.
User's Signature

Качена снимка

#715 Потребителят е офлайн   Axel mops Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 May 2009 - 08:53 PM

случва се, както и хората - кучетата си имат различни характери и особености, доколкото знам има малък процент кучета, които не се научават да вдигат крак ако са мъжки, в твоя случай нещата се случват по-бавно, може би трябва специално да се позанимаваш и да правиш по-дълги разходки и да показваш кое не е правилно и да поощряваш кучето когато свърши навън работата...
User's Signature

Качена снимка

#716 Потребителят е офлайн   galka_malka67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 May 2009 - 08:57 PM

Показване на мнениетоtaraa, в May 31 2009, 04:32 PM, написа:

Тара е на 1 годинка

А тази сладурана кога я разхождате?
User's Signature

Качена снимка
Сузинка е моето слънчице , Сузинка е луната , тя е в мрачните дни светлинката и на моето сърчице топлинката !

#717 Потребителят е офлайн   sineokataaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 01 June 2009 - 03:25 PM

Честит празник на всички мопсобебета.
Да са Ви живи и здрави, палави и игриви...
User's Signature

Качена снимка

#718 Потребителят е офлайн   galka_malka67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 June 2009 - 06:48 PM

Показване на мнениетоsineokataaa, в Jun 1 2009, 04:25 PM, написа:

Ех,ние вече сме големички ,но за мен Сузката винаги ще си остане моето детенце! Въпреки ,че вече е млада госпожица :gc_040: :ge_063: :gf_162:
Така,че и ние ти благодарим :vc_038:
User's Signature

Качена снимка
Сузинка е моето слънчице , Сузинка е луната , тя е в мрачните дни светлинката и на моето сърчице топлинката !

#719 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 June 2009 - 07:06 PM

Показване на мнениетоsineokataaa, в Jun 1 2009, 02:25 PM, написа:

Синеочке бебе Вайпър ти благодари за пожеланията и двамата с баща му ти изпращат много лигави целувчици а на Джери му пожелават много весели летни мопсо игри! :gb_023:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#720 Потребителят е офлайн   sineokataaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 01 June 2009 - 07:30 PM

Показване на мнениетоgalka_malka67, в Jun 1 2009, 04:48 PM, написа:

Ех,ние вече сме големички ,но за мен Сузката винаги ще си остане моето детенце! Въпреки ,че вече е млада госпожица :gc_040: :ge_063: :gf_162:
Така,че и ние ти благодарим :vc_038:

Мопсовете винаги си остават бебета и най-хубавите същества...

Показване на мнениетоhubavajena6, в Jun 1 2009, 05:06 PM, написа:

Синеочке бебе Вайпър ти благодари за пожеланията и двамата с баща му ти изпращат много лигави целувчици а на Джери му пожелават много весели летни мопсо игри! :gb_023:

Мерси за целувките и за веселите летни игри. Подобно им пожелавам и на двамата вагабонти
User's Signature

Качена снимка

• (68 Страници) +
  • « Първа
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема