Заплождане,бременност и раждане при чау-чау
Публикувано: 26 November 2008 - 01:08 PM
Публикувано: 26 November 2008 - 01:38 PM
Публикувано: 27 November 2008 - 05:58 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 November 2008 - 10:22 AM
Публикувано: 28 November 2008 - 11:37 AM
Цитат
значи все пак кучето ви е с родословие,така ли?
според мен какъвто и цвят да е женската винаги преобладава гена на мъжкара.пример-черна женска-риж мъжки=2 черни и 4 рижи кученца.дори при вас да е 50:50пак ще е супер.
Публикувано: 29 November 2008 - 10:10 AM
Цитат
аз ще ви посъветвам да се регистрирате в клуба на северните кучета.може би сте забелязал колко малко са родословните кучета тук във форума,а и по принцип.ще бъде много жалко.а не е свързано с някакви кой знае какви разходи.а пред клуба трябва само да се обяви бъдещата връзка м/у двете родосл.кучета и да се попълнят някакви документи.мисля,че е за доброто на бебетата,да си имат и те родословие и да могат да посещават изложби,например.още по-жалко пък е факта,че женските родословни са в пъти повече от мъжките.
а женската регистрирана ли е в клуб?
п.п.сам ще забележите колко горещо е дискутиран този въпрос тук във форума.и относно улесняването на кучетата пак ще е по-добре те са рег.в клуб с обявена връзка за бъдеща кучило.все пак всеки иска да знае корените си,нали?
tornado,ще ви помоля да се включите,за да обясните с точност какви са стъпките са регистриране в клуба и обявяване на връзка.
Публикувано: 29 November 2008 - 12:47 PM
Публикувано: 29 November 2008 - 12:54 PM
Цитат
Щом женската ви е само с родословен баща, значи не може да се каже че тя е
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 29 November 2008 - 01:25 PM
Публикувано: 29 November 2008 - 01:32 PM

Публикувано: 29 November 2008 - 09:13 PM
Цитат
...нежеланието да става чрез клуб е ясно от какво е продиктувано , въпреки че тук се изтъкват някакви мъгляви причини, истинските не се казват и едва ли е само липсата на родословие .
Но пък човека знае ,че клуба не би позволил кученцата да се продават в зоомагазини B) Явно не е привърженик на тази идея , щом е против участие в такива организации.
PS:Между другото , най-порочното размножаване се получава , когато се прави само по-цвят!
Публикувано: 29 November 2008 - 09:35 PM
Цитат
Най-лошото е, че акъла им е толкова на хората и този явно ще го направи...:huh:

Публикувано: 29 November 2008 - 09:51 PM
Цитат
извинявай,но това което си написал е отвратително.ти имаш ли представа какво се случва с кученцата в зоомагазините?как се търкалят в триците,често пъти са недохранени,я пили вода я не,без пространство да потичат на воля :huh:.мислех ,че като търсиш съвет тук искаш най-доброто за своите малки,сбъркала съм.поправи ако не съм разбрала правилно-ти искаш да заплодиш тази женска само с цел да изкараш пари от малкото ли?без да те изнтересува то при какви хора ще попадне,ще бъде ли гледано?
това.че малките с родословие не могат да бъдат продадени си е пълна глупост(нямам предвид зоомагазините,разбира се),а и никой не е казал че те ще са ексопати,не всеки купил си родосл.куче иска да го води по изложби-избора е на стопанина.пък и на една изложба не правят нищо лошо на кучето ,нали?
оф,съжалявам за грубия си пост,но сега ще мисля за кремавата женска-как тя за такъв човек е обект на печалба и нищо повече.
п.п.а се надявах,че все пак ще има едно кучило родословни чау-вци в този форум,освен дългоочакваното за мен на торнадо.
Публикувано: 20 December 2008 - 09:32 PM
Публикувано: 20 December 2008 - 10:27 PM
Симба като по-улегнала е по поспанлива,а Айра кипи от енергия,все се закача и често има едно забелване на зъбки от страна на мамчето. ;D.
очичките на Айра ги капа с капки до изчезване на зачервяването,2-3дни.иначе си и текат,бърша ги по 2-3 пъти на ден.малко чау могат да се похвалят със сухи очи.на Симба са и такива,нейните ги бърша само за хигиена с р-р за очи.
още не сме се изкъпали,а искам за коледа да имам две пухкави и чисти мечета,ухаещи на ш-н с масло от норка :blink:
Публикувано: 22 December 2008 - 10:03 PM
утре е ред на Биби,и двете на куп ще ми е трудно.