Цитат
Благодаря на всички ви за милите думи,те наистина означават много за мен! :wub:
Днеска Гигчо пак за съжаление беше в ринга само с австрийската мопска ама сигорно и за последно я виждаме де ;D-и понеже съм добро дете подшушнах на собственичката й че с оценките от двата дена направо може да си вземе сертификата и да се приключи с участията на женската мопска ;) и следващия път да доведе някой от шесте си мъжки мопса щото тази женска не ни е реална конкуренция-все пак е женска,също помолих и от гръцкия развъдник-Марги знае името аз го забравих ;D-да доведат следващия път и техните мопсове за да има реална конкуреция,въпреки че за мен лично нашите произведени в България мопсове са страхотни и биха били силна конкуренция било в Австрия Германия Холандия Норвегия и където се сетите ;D.Вече знаем че нямаме реална конкуренция в Македония и Сърбия-бате Буда доказа това още миналата година ;) :yahoo:
И последно едно уточнение-Гиги може наистина да е станал за сега най-титулования мопс в България- но батко ни Буда е първият мопс в България който е интер шампион ;)-правя уточнението за да не остане някой с грешно впечатление ;),времето е пред нас,Гиги да ми е жив и здрав във времето ще го изведем и в Европа на изложби :blink:
Ама моля ви се другите я се вземете в ръце и започнете да водите новите поколения мопсчета по изложби ;)няма само аз да хода :--то че аз съм си малко :rolleyes: ;D спор няма ама ето толкова хубави бебета има направо е кущунство да не се показват!
Първия интер шапмион в България ,беше моя Ежи гонзик из хижини дяди тома ,да сме точни. :P