Срещи мечешки!
Публикувано: 24 January 2010 - 10:08 PM

Публикувано: 25 January 2010 - 01:30 PM
Свалям му го само когато няма много хора и в парка със сигурност не се разхождат другите кучкари, познавам си крокодилище любимо, гледам да не предизвиквам съдбата.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 25 January 2010 - 11:57 PM

Публикувано: 26 January 2010 - 09:13 AM
Относно хората - случвало ми се е доста пъти съвършенно непознати да му посягат да го мачкат и галят та е с намордник - не обича изобщо непознати да му посягат и съм нащрек.

Публикувано: 26 January 2010 - 04:47 PM

Да, така е, защото породата е използвана 2000 години за охрана и лов. Знам за сериозният характер на чау, въпреки плюшената си визия това е много недоверчиво към непознатите куче и е страхотно за охрана. Лео е "арестувал" един кабелджия, тръгнал на своя глава да влиза в стаята без някого от нас. Макар че го предупредих няколко пъти да ме извика.
Знам не един и не два случая, когато с чау стопаните са ходили на площадка при инструктор и съвсем успешно са се занимавали със защита. Фигуранти били изненадани и впечатлени как хапят тези кучета (разбира се не у нас, в чужбина съм го чела).
Въпреки плюшената си визия това остава доста сериозно куче.

Публикувано: 29 January 2010 - 12:58 AM
Публикувано: 02 February 2010 - 03:28 AM

Определено срещата беше върхът

**БИЖУ**, благодаря ти за комплимента. Полагам доста грижи за козината на Ия.Основното за което се грижа е нейната чистота.Почиствам абсолютно всяка мизерия, остатъци от храна,вода и кучешки лигички от игра. Използвам едни кучешки кърпички за чувствителна кожа и козина.И естествено всеки ден изресвам във всички посоки, с различни видове гребени.Грижите ги съчетавам и с храната.Освен, че е специално за козина, всичките и лакомства и кучешки пъстармички от различни видове месо са с омега 3 и 6 .От време на време вземам и телешки които са специализирани за кости. С две думи, много се старая и се радвам ,че вече има видим резултат.Още повече ми доставя удоволствие, когато и другите го забелязват.Много се изтормозих докато разбера от какво и се беше съсипала така козината и стигнах до извода ,че е от Фронтлайн Комбо.Това е едно от страничните му действия ,освен ,че предизвиква и гадене ,замаяност и повръщане.В разговор с нашата ветка разбрах ,че не сме единственото чау с непоносимост към Фронтлайн.Кошмара беше огромен когато козината и се отделяше сякаш с корена,беше бяла в корена , приличаше на изгоряла изрусена коса.Огромен шок при условие ,че винаги съм полагала същите грижи ,а и харча луди пари по нея.
А това ,че прилича на трупче

Надявам следващият път да успееш да дойде на среща.От снимките които съм виждала на твоите чау чаута ,съдя ,че и ти полагаш доста грижи.
Ето виж как чака да се решим.
Публикувано: 30 March 2010 - 03:22 PM

при кино Фламинго
Публикувано: 20 October 2010 - 12:33 AM
Публикувано: 20 June 2013 - 05:57 PM
Аз от скоро съм горда собственичка на тази прекрасна порода!Ние ве още сме малки на 4 месеца!Надявам се и в Пловдив да си направим такава среща!
Поздравления на висчки имате прекрасни кучета,нядявам се и моето мече да стане толкова хубаво.

Публикувано: 14 February 2014 - 11:07 AM
ние сме на 8,5месеца и утре ще отидем на това събитие (Само като публика :)) . Може да организираме една "мечешка среща"
=======================================================================================
На 14, 15 и 16 Февруари 2014 г. Българска Републиканска Федерация по кинология организира три международни киноложки изложби - с ранг CACIB, за всички породи. Изложбите ще се проведат в гр. Софиия, България.
Място на провеждане:
Зала Универсиада
ADDRESS:
Universiada EAD
1113 Sofia, Bulgaria
2, Shipchenski Prohod Blvd.
https://plus.google....888/about?hl=en
Начало: 10:00
....
=========================================================================================
Публикувано: 14 February 2014 - 08:42 PM