Разбирасе не на последно място и Българското чау и то Хасковско момче... забравих да питам името.
Изложби-предстоящи,отминали,резултати и снимки!
Публикувано: 22 May 2012 - 04:28 PM
Браво! Не се уплашихте от силната конкуренция и отидохте! Люси, благодаря ти за този страхотен труд, който хвърли за породата. Ето така се градят бъдещите развъдници: с много труд, с много бач, с много любов, с много вложени пари.
Браво на Фей, браво на Сазонова, която я е произвела, браво на теб, която я е изгледала! Поздравявам те отново за избора ти, момичето освен че е страхотно, то е и случило на стопани. Да ти е живо и здраво цялото семейство и всичките двукраки и четирикраки да поздравиш от мен.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 22 May 2012 - 09:26 PM

Публикувано: 23 May 2012 - 09:28 AM
Много ви благодаря
Конкуренцията не беше малка. Единият ден бяха 128 чау чау в ринга. Влизахме на групи,че нямаше място. Отсяваха от групите и следваше награждаването.Вторият ден на спецялката беше същото, само дето бяха с 20 по малко чаутата.
Както някой от вас знаят аз даже мислех да не влизам.Фейче сменя козина и не е във форма изобщо. Бях с нагласата, че сме просто на екскурзия и да си напазаруваме, подобаващо
Пропътувахме в жегата 70 километра докато намерим мястото. Бяха много красиви изложби ,но адски лоша организация. Ако някой ми каже сега ,че нашите са зле организирани, ще му се измея.Това че са бедни е друг въпрос.Та Фей не даде да я пипнат и вторият ден е на 6 място. Което си е отново супер. , за мен. Съдийката пет поти ми каза ,че много съжалява.
За мое учудване вече като си тръгвам, си чувам името на кучето и моето. Повикаха ме за награждаване. Голямо удоволствие за мен беше факта,че уважавани развъдчици ме аплодираха, мен начинаещата. Получих много целувки и прегръдки, нямаше как да ги снимам.
Така исках да снимам повечето чаута и на двете изложби, но нямаше време и начин.За това пък с голямо удоволствие се запознавах със всички които идваха при мен. Беше супер и пазаруването с Елютина.
Цялата тръпка беше невероятна и неописуема. Още не мога да се осъзная всъщност какво стана.
Най големият майтап бебе че в тревата имаше дупки и изскачаха полски мишлета. нашите чаувци ги гонеха постоянно, беше на всички много трудно да ги удържим.
Това да имаш конкуренция е основното нещо, да се види какво притежаваш.Не да ходиш на изложби сам, или с още двама вътре,че да си вземеш титлите за развъдна дейност. И да разчиташ само на тях. Аз ходя на всякакви заради опита. Не ме притеснява нищо. Даже сега в Варна поканих повечето развъдчици, да се конкурираме.
Мечонка, бебетата вървят по пътя на кака си.Но на световното не допускат.Класовете са след 6 месеца
Просто нямам време да пиша и да качвам всички резултати. За 20 дни са биле на 8 изложби, някой от които в чужбина и все на първо място. Като си разделиха титлите по равно. А кака Фей до сега на 46 изложби.
Няма да ви казвам колко неща си накупих и за вкъщи и за центъра който отварям. Като ще го профилирам за чау чау и всички от 5 трупа. Както разбира се и за други породи.
Станах представител на две фирми и ще ходя на обучение. Ще вкарам невероятни неща са чау, ще забравите за екземи и разни проблеми. Надявам се нещата да се получат страхотно. И семинарчета ще има.Само ще ми трябва за някой неща и малко помощ.
Всичко с времето си
П.П. Ако намеря време ще кача снимки и от други изложби
Публикувано: 23 May 2012 - 12:14 PM

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 23 May 2012 - 05:22 PM
Публикувано: 23 May 2012 - 05:35 PM
North face
Има нещо такова. Спретнаха някакъв гаджерлък
Явно Морис я кефи много. Ама той си е много сладък, принципно
Виж как го пази докато той спи
сесе, много ти благодаря. Хайде да спретнем пак една срещичка
National Dog Show CAC Gevgelija 2012- Македония
Публикувано: 23 May 2012 - 09:28 PM
IA---, в 23 May 2012 - 09:28 AM, написа:
Мечонка, бебетата вървят по пътя на кака си.Но на световното не допускат.Класовете са след 6 месеца
Просто нямам време да пиша и да качвам всички резултати. За 20 дни са биле на 8 изложби, някой от които в чужбина и все на първо място. Като си разделиха титлите по равно. А кака Фей до сега на 46 изложби.
Няма да ви казвам колко неща си накупих и за вкъщи и за центъра който отварям. Като ще го профилирам за чау чау и всички от 5 трупа. Както разбира се и за други породи.
Станах представител на две фирми и ще ходя на обучение. Ще вкарам невероятни неща са чау, ще забравите за екземи и разни проблеми. Надявам се нещата да се получат страхотно. И семинарчета ще има.Само ще ми трябва за някой неща и малко помощ.
Страхотно! Пишете във форума и нека всички се отзовем с каквото можем! Заради този форум станах невероятен фен на породата и с удоволстие научавам нови неща за нея, няма нищо по-разтоварващо и успокояващо от това!
Поздрави на мечетата-шампиончета!

Публикувано: 23 May 2012 - 10:46 PM
Бебето вече върви. Даже на хендлерски конкурси ходи.
Много поздрави на сладурите у вас
Мечонка, нямам никакво време с работа и пътуването по изложби, а и грижата за тях.
Компа ми е пълен със снимки, няма кой да ги търси и качва.За това качвам всичко наред, без да подбирам.
Има толкова изложби и които не съм отразила никъде.
Когато ми попадне нещо между другото ще го качвам.
Като гледам даже на всяка изложба съм като отрепана. Дори не ресана след душ
Едната нощ къпя и суша, другата реша и после на изложба.
Очите ми се затварят
Публикувано: 23 May 2012 - 11:06 PM
Разни снимки от различни изложби в София
Публикувано: 25 May 2012 - 12:22 AM
Публикувано: 25 May 2012 - 09:17 PM
За мен ще е удоволствие да се видим отново.
Да вземеш да качиш и на твоите мечета
И много да ги разцелуваш от мен.

Вход

Горе
Цитиране +