Натурално хранене- рецепти
Публикувано: 02 December 2012 - 07:02 PM

bushkata беше тъкмо на време, защото като нищо щях да му сложа половината манджа и утре да не ми се вярва.

Притесних се наистина да не направя проблем, затова му дадох все пак гранулите за вечерта, смесих ги обаче със две лъжици готвено. И сега ще видя как е така, ако е добре - утре ще му дам малко повече, а накрая само готвено.
Пак благодаря.
Иначе то беше ясно какво ще стане - чинията е полирана и на другия край на кухнята.

Жил был щенок с весёлой глупой мордой, один из тысяч городских дворняг.
Был вчера щенок обычный, а сегодня рок-звезда
Жизнь исправил на "отлично" как и ты, он навсегда!
Публикувано: 02 December 2012 - 09:39 PM
Аз не топля яденето,досега не са се оплакали

Но ако те притеснява,че е студено можеш да му добавиш малко топла вода вътре.
Публикувано: 04 December 2012 - 11:46 AM
ShiBumi_GirL, в 02 December 2012 - 09:39 PM, написа:
Аз не топля яденето,досега не са се оплакали

Но ако те притеснява,че е студено можеш да му добавиш малко топла вода вътре.
Хе хе, ако стигнете дотам, че да се оплачат кучетата, значи много сте го закъсали!

Моето куче няма да я яде, ако е студена, просто е свикнал, че се топли и аз нямам проблем с това! Най обичам като са му сварени преди час- два бутчетата и са още топлички, ама идеални за консумация, и той също ги обича така!
Публикувано: 04 December 2012 - 02:48 PM
Цитат
Цялата интересна информация ТУК.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 December 2012 - 09:03 PM

Не,че си държа на моето,но съм си правила експеримент.Слагам топла и после студена храна.Всичко се всмуква за отрицателно време.
Не знам дали си въобразявам,но като е топло яденето(не горещо) ту гледат яденето,ту мен.Някак объркани що е топло

Но явно са свикнали с това да събират остатъците от боклука или каквото са намирали по улицата и топлото ядене им се струва странно....или пък аз си въобразявам

Публикувано: 05 December 2012 - 11:09 AM
ShiBumi_GirL, в 04 December 2012 - 09:03 PM, написа:

Не,че си държа на моето,но съм си правила експеримент.Слагам топла и после студена храна.Всичко се всмуква за отрицателно време.
Не знам дали си въобразявам,но като е топло яденето(не горещо) ту гледат яденето,ту мен.Някак объркани що е топло

Но явно са свикнали с това да събират остатъците от боклука или каквото са намирали по улицата и топлото ядене им се струва странно....или пък аз си въобразявам

Никога не е късно да почнеш да им го топлиш!

Публикувано: 05 December 2012 - 07:20 PM

Публикувано: 08 December 2012 - 10:28 PM
Вместо макарони може ли да се дават спагети,всмисъл има ли разлика?
Публикувано: 10 December 2012 - 05:45 PM
http://www.bb-team.o..._spageti-surovi
http://www.bb-team.o...makaroni-surovi

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 10 December 2012 - 07:02 PM

А за сметаната за готвене нещо да знаете момичета?
Публикувано: 11 December 2012 - 09:00 AM
Нека и аз да се включа с моя опит в храненето! Принципно храня само с гранули, но от тук от там чух,че било хубаво да се сменят да е само суха храната, започнах да му давам по консерва за цял ден, в неделя с хляб начупен много и хареса, но след това в понеделник започва да не иска гранулите да яде, след това тази неделя втора, реших да сложа и малко от гранулите с консервата и хляба за да се смеси и да не омеква крайния продукт, каквото се случи предните дни, и сега от неделя вечер не е яла, прави протест срещу гранулите. Надявам се на съвети, дали да давам гранули и в един момент ще започне да яде или не, храна при нея не оставям, само във времето за ядене, сутрин и вечер.
Публикувано: 11 December 2012 - 10:11 AM
Ulf, в 11 December 2012 - 09:00 AM, написа:
Нека и аз да се включа с моя опит в храненето! Принципно храня само с гранули, но от тук от там чух,че било хубаво да се сменят да е само суха храната, започнах да му давам по консерва за цял ден, в неделя с хляб начупен много и хареса, но след това в понеделник започва да не иска гранулите да яде, след това тази неделя втора, реших да сложа и малко от гранулите с консервата и хляба за да се смеси и да не омеква крайния продукт, каквото се случи предните дни, и сега от неделя вечер не е яла, прави протест срещу гранулите. Надявам се на съвети, дали да давам гранули и в един момент ще започне да яде или не, храна при нея не оставям, само във времето за ядене, сутрин и вечер.
Няма как да иска гранулите пред консерва, примерно я научи, че сутрин яде гранули, а вечер консерва! Ще се опъва на гранулите докато има друго! Недей да слагаш хляб в консервата, по-добре кафяв ориз или най-добре нищо от тези!
Публикувано: 11 December 2012 - 11:10 AM
Ulf, в 11 December 2012 - 09:00 AM, написа:
Със сигурност няма да се самоубие от глад. Давай както си решил и ще прояде.
Безупречна, с какво кафявият ориз е по за кучето от хляб и белия такъв? А пък зърното в суперпремиумите, с какво е повече от тези горните?
Публикувано: 12 December 2012 - 09:38 PM

Публикувано: 13 December 2012 - 10:42 PM
Публикувано: 26 December 2012 - 01:12 PM

Hektor iz Ongal
Публикувано: 26 December 2012 - 05:32 PM

Успех

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт