Dog.bg Форуми : Уест Хайленд Териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (10 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Уест Хайленд Териер

#181 Потребителят е офлайн   westie_nis Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 19 November 2010 - 03:10 AM

Уест Хайленд Териер, West Highland White Terrier, Декан СЛОБОДАН ЗА ПАРЕЊЕ

Изложбени пас перфектног карактера, шампионског порекла, одличних крвних линија.

Град НИШ

Оштењен 31.03.2008. године,

Отац: Happy White Kreta,
Мајка: Flippi Fekete Domino,

Титуле:

5xPRM, 5xCAC, 2xCACIB, 6xBOB, BOG III, J.BOG, BOG, JCH SRB

Контакт: bozamc@yahoo.com +381641459675 Божа, natasajc@yahoo.com, +381653701073 Наташа

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#182 Потребителят е офлайн   Westie. Bubble Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 25 February 2011 - 09:42 PM

Хеееей, здравейте Уести фенове ^^ Така, проблемът ми е следният : Много много много много искам да си взема малко кученце, защото имах черен пудел, но преди 3 години почина от старост и не мога да опиша колко ми липсва като се прибера от училище да има кой да ме посрещне и да ми се зарадва. Та, всички вкъщи сме луди по кучета, но се яви спънка- Татко не ще и дума да чуе, защото не щял да тормози едно куче да стои само вкъщи. Когато пуделчето беше живо, пра-баба ми също беше жива и се гледаха двамата, но за жалост вече ги няма. Та основният мотив в момента да нямам куче, е че ще стои само от 9 сутринта до 12 наобяд и след това от 1 до 2 без 15, когато аз се прибирам. Искам да питам хората с опит, дали това куче много страда, когато е само и дали би могло да се справи 4 часа без нас. Благодаря на тези, които ще отделят време да ми отговорят :))))
User's Signature

‎...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.

#183 Потребителят е офлайн   pmp Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 February 2011 - 11:38 PM

Здравейте !
ОПрикачена снимка
От скоро си имаме една малка прекрасна фея която цялото ми с семейство обожава!

#184 Потребителят е офлайн   pmp Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 February 2011 - 03:04 PM

Прикачена снимкаНашата Рея е много игрива и една малка калпазанка!

#185 Потребителят е офлайн   pmp Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 February 2011 - 03:10 PM

Показване на мнениетоWestie. Bubble, в 25 February 2011 - 08:47 PM, написа:

Хеееей, здравейте Уести фенове ^^ Така, проблемът ми е следният : Много много много много искам да си взема малко кученце, защото имах черен пудел, но преди 3 години почина от старост и не мога да опиша колко ми липсва като се прибера от училище да има кой да ме посрещне и да ми се зарадва. Та, всички вкъщи сме луди по кучета, но се яви спънка- Татко не ще и дума да чуе, защото не щял да тормози едно куче да стои само вкъщи. Когато пуделчето беше живо, пра-баба ми също беше жива и се гледаха двамата, но за жалост вече ги няма. Та основният мотив в момента да нямам куче, е че ще стои само от 9 сутринта до 12 наобяд и след това от 1 до 2 без 15, когато аз се прибирам. Искам да питам хората с опит, дали това куче много страда, когато е само и дали би могло да се справи 4 часа без нас. Благодаря на тези, които ще отделят време да ми отговорят :))))

Нашето е още бебенце и до 3м не бива да излиза навън защото няма необходимите имунизации за щастие в момента има постоянно човек в къщи докато порастне малко а после ще видим

#186 Потребителят е офлайн   pmp Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 February 2011 - 03:11 PM

Показване на мнениетоpmp, в 27 February 2011 - 02:15 PM, написа:

Показване на мнениетоWestie. Bubble, в 25 February 2011 - 08:47 PM, написа:

Нашето е още бебенце и до 3м не бива да излиза навън защото няма необходимите имунизации за щастие в момента има постоянно човек в къщи докато порастне малко а после ще видим

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#187 Потребителят е офлайн   Westie. Bubble Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 18 July 2011 - 08:01 PM

Ех, хайде след дъъъълго и упорито очакване и ние да се отбележим в списъка с Уестита :))) Вдъхновени отсладурната Рея, решихме да кръстим нашата Фрея.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

‎...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.

#188 Потребителят е офлайн   demedalorX Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 July 2011 - 07:28 AM

Показване на мнениетоWestie. Bubble, в 18 July 2011 - 07:01 PM, написа:

Ех, хайде след дъъъълго и упорито очакване и ние да се отбележим в списъка с Уестита :))) Вдъхновени отсладурната Рея, решихме да кръстим нашата Фрея.

Здравейте,много е сладка!Бихте ли споделили от къде я взехте.
Аз също имам от един месец,едно бяло торнадо в дома си-На име -Клара

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#189 Потребителят е офлайн   Diva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2011 - 04:53 PM

Здравейте собственици на това мило създание,

Бихте ли ми разказали от свои лични впечатления какъв е характера на тези кученца? Аз все още търся моя любимец, след като преди време се разделих след дълги години с едно бяло сладурче, което много приличаше на тази порода, но далеч не беше териер. Бих искала новото ми кученце да е живичко, пъргаво, да издържа на пътувания, и да не се страхува от вода. Ще ми бъде интересно да прочета споделеното от вас. Вчера видях породата в Румъния и ми напомни за моето бяло топче. Също силно ме вълнува какво е отношението му към други животни и би ли съжителство с коте?

#190 Потребителят е офлайн   demedalorX Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 September 2011 - 12:12 PM

Показване на мнениетоDiva, в 29 August 2011 - 03:53 PM, написа:

Бихте ли ми разказали от свои лични впечатления какъв е характера на тези кученца? Аз все още търся моя любимец, след като преди време се разделих след дълги години с едно бяло сладурче, което много приличаше на тази порода, но далеч не беше териер. Бих искала новото ми кученце да е живичко, пъргаво, да издържа на пътувания, и да не се страхува от вода. Ще ми бъде интересно да прочета споделеното от вас. Вчера видях породата в Румъния и ми напомни за моето бяло топче. Също силно ме вълнува какво е отношението му към други животни и би ли съжителство с коте?

Здравей -Diva,моите впечатления относно породата са ограничени,тъй като имам Уести от няколко месеца. Палаво ,игриво кученце е ,но в никакъв случай досадно. Водихме я на плаж,оказа се че обича да плува, сама влезе в морето без никой да я подканя .Относно контакт с котка,нямам впечатления,но с другите ни кучета ,контактува с известна доза предпазливост .Изненадващо бързо свикна с хигиената в дома-като цяло е възприемчиво и интелигентно куче,но и упорито понякога.Мисля, че няма да съжалявате ,ако се спрете на тази порода. Относно грижата за козината,има известна трудност, ако искате да го поддържате по правилата- с триминг. Виждам ,че голяма част от собствениците в България ги подстригват и с това решават проблема
User's Signature

Качена снимка

#191 Потребителят е офлайн   Diva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2011 - 03:25 PM

demedalorX благодаря за изчерпателния отговор! :smile:
Желая ви всичко най-добро на теб и твоето уести!

#192 Потребителят е офлайн   Mirron86 Икона

Публикувано: 21 November 2011 - 07:50 PM

Привет ,
Някой има ли представа каква е бройката на Уестий в България ?

#193 Потребителят е офлайн   Mirron86 Икона

Публикувано: 21 November 2011 - 07:55 PM

Показване на мнениетоdemedalorX, в 02 September 2011 - 12:12 PM, написа:

Показване на мнениетоDiva, в 29 August 2011 - 03:53 PM, написа:

Здравей -Diva,моите впечатления относно породата са ограничени,тъй като имам Уести от няколко месеца. Палаво ,игриво кученце е ,но в никакъв случай досадно. Водихме я на плаж,оказа се че обича да плува, сама влезе в морето без никой да я подканя .Относно контакт с котка,нямам впечатления,но с другите ни кучета ,контактува с известна доза предпазливост .Изненадващо бързо свикна с хигиената в дома-като цяло е възприемчиво и интелигентно куче,но и упорито понякога.Мисля, че няма да съжалявате ,ако се спрете на тази порода. Относно грижата за козината,има известна трудност, ако искате да го поддържате по правилата- с триминг. Виждам ,че голяма част от собствениците в България ги подстригват и с това решават проблема

Имам Уестие от 5г.
Ако имаш време да го възпиташ няма да имаш никакви проблеми с него , освен в разходките ... прекалено е издръжливо и може да се разкарва цял ден ... но винаги трябва да го гледаш , защото като се впусне в преследване на нещо ( обект , субект , миризма ) и има възможност да се забрави :)

#194 Потребителят е офлайн   otireg Икона

Публикувано: 09 March 2012 - 04:50 PM

Здравейте,
много харесвам тази порода и искам да си взема такова кученце. Прочетох,че в Сърбия има развъдник-ако може да ми кажете къде се намира и на каква цена се продават уеститата ?

#195 Потребителят е офлайн   daliya Икона

Публикувано: 03 March 2013 - 05:19 PM

Здравейте,аз също много харесвам тази порода. Жалко,че от доста време не се пише в този форум. Имам женско уести на 4 години. При нас не се срещат често, а много искаме бебета. Търсим си приятел,ако някой има интерес ще се радвам да се свържем. Моят телефон е 0895714960 ,ние сме от Пловдив,ето и някои снимки на Бланш :smile:
Прикачена снимка
Прикачена снимка

#196 Потребителят е офлайн   Valary Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 March 2013 - 08:52 PM

Здравей,

присъедини се към групата ни -http://www.facebook.com/groups/121787237832123/, a също и:http://www.facebook.com/groups/197971354096/

#197 Потребителят е офлайн   Yori_pleven Икона

Публикувано: 09 September 2014 - 05:13 PM

Здравейте, от вчера и нашето семейство се увеличило с още един член. Уести териер мъжкар на 2 месеца.
Имам много въпроси но за сега само да се похваля.

Много е мръсен, но не смеем да го изкъпем защото да не го простудим.

Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#198 Потребителят е офлайн   VANYA86 Икона

Публикувано: 09 May 2015 - 12:35 PM

Здравейте група :)
Отдавна никой не е писал, но се надявам да ми отговорите на един въпрос :)
Изчетох доста неща из форумите за уести, но не намерих информация за читави развъдници в България.
Видях, че тук има хора, които са си взели кученца от Сърбия. Бихте ли ми дали повече информация за развъдника, къде точно се намира, и ориентировъчни цени ако може. :)
Благодаря предварително и силно се надявам скоро и нашето семейство да се присъедини към гордите собственици на УХ Териер :)

• (10 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни