The FURminator
Публикувано: 25 October 2009 - 09:50 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 25 October 2009 - 10:43 PM
Както винаги - нали целта е да се продаде на всички...ако може. Уреда е за определен вид кучета, с определен вид козина, за определена цел. Чудя се - толкова търсено нещо, как не се намери някоя по-предприемчива фирма, да ги внесе, да прави показно. Със сигурност ще стане по-ясно какво е и за кого е, че и купувачи ще има със сигурност.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 October 2009 - 11:08 PM
Не са глупави, знаят какво ще излезе в крайна сметка. Аз добре, че потърсих и прочетох преди да си го взема.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 30 October 2009 - 03:36 PM
Ако има заинтересовани пишете ми на лични да се уговорим как да стане сделката

П.П - Продаден!
Публикувано: 04 November 2009 - 07:24 PM
Публикувано: 05 November 2009 - 04:53 PM
Както винаги - нали целта е да се продаде на всички...ако може. Уреда е за определен вид кучета, с определен вид козина, за определена цел. Чудя се - толкова търсено нещо, как не се намери някоя по-предприемчива фирма, да ги внесе, да прави показно. Със сигурност ще стане по-ясно какво е и за кого е, че и купувачи ще има със сигурност.
В такъв случай за какви породи е подходящ?

Публикувано: 05 November 2009 - 05:07 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 November 2009 - 05:46 PM
Публикувано: 06 November 2009 - 06:38 PM
понеже следя твоя куч и е подобен на моя на външен вид и ми се струва, че фурминаторът е подходящ за непрекъсната употреба.. аз поне мисля моя фурминатор да си го ползвам заедно с другата четка и през зимата доти и след като сменим козината...

Публикувано: 06 November 2009 - 07:50 PM
понеже следя твоя куч и е подобен на моя на външен вид и ми се струва, че фурминаторът е подходящ за непрекъсната употреба.. аз поне мисля моя фурминатор да си го ползвам заедно с другата четка и през зимата доти и след като сменим козината...
Аз нямам(още) такава четка,но не мислиш ли,че може да му е студено без толкова много подкосъм?
ПС:Твоето куче съм го виждал в страницата за ШОК,но може да качиш някоя по-актуална снимка да го видя. :)
Публикувано: 07 November 2009 - 08:40 AM
не мисля, че ще му е студено на куч... аз не съм го остъргала до кожа или нещо такова... пак си има подкосъм.. а сега расте ли расте и новата зимна козина, така че няма да е проблем... не знам колко козина пуска твоят куч, но вкъщи буквално летят (по-скоро летяха, макар че и сега се намират) перушинки.. ние все пак имаме някакъв примес и със самоед или някакво друго такова пухкаво животинче, защото сме с повече козина от НОКове (за Швейцарските овчарки не казвам, защото нямам преки наблюдения, а на снимки има кучета и с дълга и гъста и с късичка козина)... и пак казвам.. не прекалявам с фурминатора, просто обирам козините, които иначе биха паднали из вкъщи, а те не са никак малко..

Публикувано: 09 November 2009 - 07:57 PM
http://cgi.ebay.com/...=item20adea807d
Публикувано: 15 November 2009 - 02:42 PM