Един питбул плаче за дом
Публикувано: 08 August 2008 - 12:32 AM
Публикувано: 08 August 2008 - 12:56 AM
(Знам за друга клиника, в която са изгубили 3-4-5 котки на клиенти, 1 куче (със сигурност - може и още да има. Освен изгубване могат да се случат и други неща.)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 August 2008 - 01:42 AM
Публикувано: 08 August 2008 - 06:47 AM
Мисля, че и на лекарите и персонала трябва да се има доверие, едва ли ще дадат кучето на непознат. hubavajena6, явно им е добре позната, за да го направят.
Аз пък толкова много се зарадвах, че се е намерил човек да разходи Питър и да му обърне внимание.......Знам, че и Агалина ходи, и, вероятно и други с нея, но хайде погледнете го откъм хубавата му страна - Питър е разходен, порадвали са му се, хапнал е пастетче, което му е харесало, чувствал се е добре. Аз пък в душата си съм и благодарна на hubavajena6 за постъпката. :wub:

прочети правилата за подписите
Публикувано: 08 August 2008 - 07:10 AM
Публикувано: 08 August 2008 - 10:56 AM
Буши достатъчно голям и отговорен човек съм за да не допусна да се случи нещо на животно което са ми поверили,ако не бях сигорна в силите си нямаше изобщо да допусна да се прокрадне дълбоко в мен мисълта за разходка с деди.
Зверик не зная кога и дали ще ти позволят да видиш деди но аз ще имам възможност следобед да отида защото освен че ходя на работа,грижа се за 2кучета-домашни,4 бездомника-уточнявам кучета,3 деца,съпруг и свекърва която чакаме да се спомине защото е в много тежко здравословно състояние та след всички тези лични излияния-за което се извинявам аз все още имам желание да помогна.
Вчера когато писах в темата помислих че е добре да се информират всички които морално,финансово и чисто човешки са загрижени за Питър ще са доволни и малко по щастливи от факта че той се чуства по добре!
Агалина ако искаш някой освен теб и другите двама или трима човека с които ходиш да посещаваш Питър да му помогнат кажи, ако аз получа твоето официално позволение да го виждам и разхождам когато мога и докато е в тази клиника ще те помоля да завъртиш шайбата на телефона и да се обадиш в болницата защото вече съм сигорна че тази сутрин като са влезли в сайта никак не им е станало приятно някой да ги нарича безотговорни,та ще те помоля да им съобщиш -на персонала на клиниката дали мога от време на време да го разхождам и да му купувам вкусни пастетчета щото само на това ядене не са мръщи до колкото ме осведомиха.
Ако съм ви засегнала по някакъв начин моля приемете моите извинения,вече съм свикнала да се извинявам за всяка сторена добра постъпка-направо е иронично.
Чакам отговор?
Публикувано: 08 August 2008 - 02:44 PM
аз дето се позанвам с agalina и вички останали и съм осиновил 2 кучета от тях не бих си позволил да отида да рахождам тяхно куче без да им се обадя.
Публикувано: 08 August 2008 - 03:03 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 08 August 2008 - 03:05 PM
Публикувано: 08 August 2008 - 03:26 PM
Цитат
Я са ми отговори на теб ще ти е приятно ли да си оставиш кучето някаде по независещи от теб причини на някои да го гледа и в последствитви е в форума някои човек да каже аз го рахождах и тн без ти да занеш за тва? ми ще ти е неприятно можеби ако не си наи безотговрният човек собственик на куче
а тва че те я познават не значи че аз я познавам и съм гъглаен да ми прави квот ид а е било на животинката
hubavajena6 ти не се чувстваи грам виновна искала си да помогнеш а от опит знам че като исакш да помогнеш и после излезнеш виновен е наи гадно но в краина сметка хората от клиниката са виновни че изобщо са дали кучето на някои без разрешение на agalina albena и другите нез начение че и те са били с теб .......
Публикувано: 08 August 2008 - 03:35 PM
Цитат
Именно.
Цитат
Може да не е дом и да няма собственик, в буквалния смисъл на тази дума, но е очевидно, че има хора, които са се погрижили за него и именно те са отговорни за него. Не е на улицата, разчитащ на мислостинята от парче баничка на случайни хора.
п.п. По повод поста под моя на Шадоу - при всички положения, ако не беше се тръгнало така на нож - кучето можеше да спечели. Да спечели повече разходки, повече внимание.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 08 August 2008 - 03:43 PM
доброто намерение аз лично го адмирирам, ако може хубаважена6 да си погледне личните :-).
недоразумението е следното: НИКОЙ от клиниката - моля да извинят съфорумците за емоционалните реплики, пак казвам недоразумение, та НИКОЙ от клиниката не е давал на никого куче да разхожда, били са заедно с една от гледачките, която аз лично познавам и не би дала косъм от главата на дедето да падне, през цялото време. просто на хубаважена6 не и е хрумнало, че може да се получи такава представа от това, което ни е разказала, иначе сигурна съм щеше да да започне с тази информация, повтарям най-вероятно и се е сторила неважна информация.
НИКОЙ в Син Кръст не би дал куче на непознат или слабо познат човек да разхожда или каквото и да е там.
Публикувано: 08 August 2008 - 04:01 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 08 August 2008 - 04:52 PM
Цитат
доброто намерение аз лично го адмирирам, ако може хубаважена6 да си погледне личните :-).
недоразумението е следното: НИКОЙ от клиниката - моля да извинят съфорумците за емоционалните реплики, пак казвам недоразумение, та НИКОЙ от клиниката не е давал на никого куче да разхожда, били са заедно с една от гледачките, която аз лично познавам и не би дала косъм от главата на дедето да падне, през цялото време. просто на хубаважена6 не и е хрумнало, че може да се получи такава представа от това, което ни е разказала, иначе сигурна съм щеше да да започне с тази информация, повтарям най-вероятно и се е сторила неважна информация.
НИКОЙ в Син Кръст не би дал куче на непознат или слабо познат човек да разхожда или каквото и да е там.
(И тази говорилня се изчерпа ;D)

Публикувано: 08 August 2008 - 04:54 PM
В цялата ситуация не виждам никакъв проблем.
Публикувано: 08 August 2008 - 05:23 PM
в конкретния случай екипа на клиниката е познавал жената и затова е извел кучо, но това не означава, че в бъдеще ако някой непознат отиде и поиска същото, с колкото и благородни намерения да е и ако няма човек от нас присъстващ, кучо може би ще може да бъде само видян, това е според това каквото прецени персонала, грижещ се за него.
в неделя ще ходим аз и бианко около 11.30 ако има желаещи, моля заповядайте, вярвайте на всички, а най-вече надяваме се на Питър ще ни е много приятно.
Публикувано: 08 August 2008 - 06:10 PM