Един питбул плаче за дом
Публикувано: 25 August 2008 - 09:30 AM
вчера се разходихме с кучо. той се е възстановил - според мен- съвсем. започнал е да проявява интерес към хора-определено хареса майка ми поблизна я на няколко пъти дори милия. аз го гледам и се чудя-както и персонала де, стар ли е, съсипан ли е. верно, побелял е , ама пък зъбите са му в изключително добро състояние- само са мръсни ;D, та незнам... така че: ТЪРСИМ ДОМ на куче, което може и да не е дядо, мило и добро - това май е най-нежното и внимателно куче пит, което съм срещала, дребничък е, ходи добре на каишка, не прави бели вътре, бе въобще мечта :blink:. моля ви, дайте му шанс - нека не си прекара остаъка от живота в клиниката....
Публикувано: 27 August 2008 - 03:10 PM
Дамм, в неделя ще е, току-що говорих с albena и потвърди. За петък не мога нито аз нито тя, ако някой от другите може да си признава ;) Ако ти е удобно в неделя, да не излъжа, но обикновено към 11.30 се ходи.

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 31 August 2008 - 06:55 PM
Цитат
Здравейте,ако Питър не е намерил дом мога да го взема,ако ме хареса, тъкмо ще си има личен лекар ;)
Предложението звучи много добре, стига agalina и хората, които се грижат за Питър да одобрят кандидатурата. :wub:

прочети правилата за подписите
Публикувано: 01 September 2008 - 10:37 AM
Цитат
Здравейте,ако Питър не е намерил дом мога да го взема,ако ме хареса, тъкмо ще си има личен лекар ;)
Още се търси дом за Питър. Нека другите да кажат, но едва някой ще е свободен през седмицата, за да те запознае с него. Междувременно може да кажеш с няколко думи какво предлагаш - тук или ако предпочиташ на ЛС на някой от отговарящите за него. Иначе да кажа за Питър - вчера времето позволи малко по-дълга разходка от обичайната и добре се представи старчето. Все още изглежда слаб, но апетита му обещава това да се промени скоро :blink: И наистина интереса му към други кучинки е в пъти по-слаб от този към Лора, но за сметка на това получава целувки от тях :P
Редакция:
Сега ми пратиха сканирана касова бележка от клиниката, да ме поправят ако бъркам, 100те лв. са от сметката, 50 дадени от bushkata.

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 01 September 2008 - 03:49 PM
Това с касовата бележка не го разбирам :rolleyes:Искате да кажете,че продавате кучето за 156 лв :o
За напред разходите за това старо,а може би и сериозно болно куче ще са много по-големи,които аз щях да поема ако вземех кучето.Който истински иска да помогне на някого няма да изтъква колко е дал и да брои колко ще получи :o Нямам никакво намерение да моля някого,нито да минавам специални "тестове",за да осигуря дом на кучето,все пак не съм хлапе,което да бъде проверявано и разигравано.Нормално е да искате най-доброто за кучето,за което ви поздравявам,но ще се откажа от този сложен кастинг и ще помогна на друго нуждаещо се животно.Всичко добро на хората,които помагат на Питър и успех на животинката! :blink:
За напред разходите за това старо,а може би и сериозно болно куче ще са много по-големи,които аз щях да поема ако вземех кучето.Който истински иска да помогне на някого няма да изтъква колко е дал и да брои колко ще получи :o Нямам никакво намерение да моля някого,нито да минавам специални "тестове",за да осигуря дом на кучето,все пак не съм хлапе,което да бъде проверявано и разигравано.Нормално е да искате най-доброто за кучето,за което ви поздравявам,но ще се откажа от този сложен кастинг и ще помогна на друго нуждаещо се животно.Всичко добро на хората,които помагат на Питър и успех на животинката! :blink:
Публикувано: 01 September 2008 - 03:58 PM
Касовата бележка цели да покаже на хората давали пари за Питър, че парите им са отишли по предназначение, нищо повече. Традиция на форума един вид ;) И донякъде е моя грешката, че не поясних, не ми беше хрумнало, че може някой така да изтълкува. А това, че я слагаме точно сега - както казах вчера ходихме до клиниката, тогава я взехме. Другото няма да коментирам...

Публикувано: 01 September 2008 - 07:12 PM
Лелеее, аз съм един от хората, дали еднократна сумичка за Питър, и през ум не би ми минало, че кучето се продава за толкоз или че някой се фука с това, и знам, че никога нямам да имам възможност да го видя или погаля, и пак бих дала, при възможност. За тия кучета, дето се пласират от тук, повече се харчи, отколкото да се получава - за второто бих казал - хич, ама хич... :-
Малко трябва да е запознат човек с традициите на този форум, а не да обвинява така и да хвърля така уверено предположения.
Малко трябва да е запознат човек с традициите на този форум, а не да обвинява така и да хвърля така уверено предположения.
Публикувано: 01 September 2008 - 07:19 PM
Изненадана съм от реакцията на veterinarka! Та ако наистина искаше да помогне, нямаше изобщо да се замисля над тази касова бележка!А тя, все едно е предложила нещо, но с " половин уста" , а в последствие търси причина да откаже :huh:
Публикувано: 02 September 2008 - 07:10 AM
Да и аз съм изненадана. Реакцията и, както и това, че е съвсем нов потребител ми приличат на някаква глупава шега, тип: ето го идеалният стопанин, ама не. Много незряло според мен. :-

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg