Dog.bg Форуми : Един питбул плаче за дом

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (22 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Един питбул плаче за дом

#141 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 August 2008 - 09:30 AM

вчера се разходихме с кучо. той се е възстановил - според мен- съвсем. започнал е да проявява интерес към хора-определено хареса майка ми поблизна я на няколко пъти дори милия. аз го гледам и се чудя-както и персонала де, стар ли е, съсипан ли е. верно, побелял е , ама пък зъбите са му в изключително добро състояние- само са мръсни  ;D, та незнам... така че: ТЪРСИМ ДОМ на куче, което може и да не е дядо, мило и добро - това май е най-нежното и внимателно куче пит, което съм срещала, дребничък е, ходи добре на каишка, не прави бели вътре, бе въобще мечта  :blink:. моля ви, дайте му шанс - нека не си прекара остаъка от живота в клиниката....

#142 Потребителят е офлайн   street.force Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 August 2008 - 01:33 AM

здравеите  много се радвам  за питър ние с ничката и лора е сега се връщаме от морето  и се надявам тези дни да мога да мина и аз да го видя

#143 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 26 August 2008 - 09:14 AM

ех....Лора, Лора. според Петърчо никоя кучка не стига до нейното съвършенство... ;D. шегата настрана- с нито едно друго женско куче не можахме да му грабнем вниманието. с удоволствие уговаряме следващата неделя  ;D

#144 Потребителят е офлайн   morbidangel Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 August 2008 - 05:38 PM

Май имам някакъв проблем с изпращането на лични. Agalina, ако не си ги получила, кажи да ти напиша тук skype, за да се уговорим.

#145 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 26 August 2008 - 10:01 PM

Виж си ЛС.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#146 Потребителят е офлайн   morbidangel Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 August 2008 - 02:45 PM

Официалното свиждане пак ли ще е в неделя? А в петък някой ще ходи ли при него? Иска ми се поне да дойда до София да го видя.

#147 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2008 - 03:10 PM

Дамм, в неделя ще е, току-що говорих с albena и потвърди. За петък не мога нито аз нито тя, ако някой от другите може да си признава  ;) Ако ти е удобно в неделя, да не излъжа, но обикновено към 11.30 се ходи.
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#148 Потребителят е офлайн   street.force Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2008 - 11:07 AM

за съжаление в неделя съм на състезание  :'(

#149 Потребителят е офлайн   morbidangel Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 August 2008 - 02:15 PM

Ще се постарая да дойда в неделя. Аз писах на Agalina за Пит, но се панирах, че едва ли ще се справя с него. Надявам се поне да ми разрешите да видя дядо и ми се иска да поговоря с вас.

#150 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 August 2008 - 02:20 PM

заповядай, разбира се. аз ще бъда там в 11 или малко преди това, защото става топло и ме е страх да не се претопли кучовеца. всеки друг, който желае да го навести, моля да пише и да заповяда.

#151 Потребителят е офлайн   veterinarka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 06:13 PM

Здравейте,ако Питър не е намерил дом мога да го взема,ако ме хареса, тъкмо ще си има личен лекар ;)

#152 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 06:55 PM

Цитат

Здравейте,ако Питър не е намерил дом мога да го взема,ако ме хареса, тъкмо ще си има личен лекар ;)

Предложението  звучи много добре, стига agalina и хората, които се грижат за Питър да одобрят кандидатурата. :wub:
User's Signature

прочети правилата за подписите

#153 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 10:37 AM

Цитат

Още се търси дом за Питър. Нека другите да кажат, но едва някой ще е свободен през седмицата, за да те запознае с него. Междувременно може да кажеш с няколко думи какво предлагаш - тук или ако предпочиташ на ЛС на някой от отговарящите за него. Иначе да кажа за Питър - вчера времето позволи малко по-дълга разходка от обичайната и добре се представи старчето. Все още изглежда слаб, но апетита му обещава това да се промени скоро :blink: И наистина интереса му към други кучинки е в пъти по-слаб от този към Лора, но за сметка на това получава целувки от тях :P

Редакция:
Сега ми пратиха сканирана касова бележка от клиниката, да ме поправят ако бъркам, 100те лв. са от сметката, 50 дадени от bushkata.
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#154 Потребителят е офлайн   veterinarka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 03:49 PM

Това с касовата бележка не го разбирам :rolleyes:Искате да кажете,че продавате кучето за 156 лв :o
За напред разходите за това старо,а може би и сериозно болно куче ще са много по-големи,които аз щях да поема ако вземех кучето.Който истински иска да помогне на някого няма да изтъква колко е дал и да брои колко ще получи :o Нямам никакво намерение да моля някого,нито да минавам специални "тестове",за да осигуря дом на кучето,все пак не съм хлапе,което да бъде проверявано и разигравано.Нормално е да искате най-доброто за кучето,за което ви поздравявам,но ще се откажа от този сложен кастинг и ще помогна на друго нуждаещо се животно.Всичко добро на хората,които помагат на Питър и успех на животинката! :blink:

#155 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 03:58 PM

Касовата бележка цели да покаже на хората давали пари за Питър, че парите им са отишли по предназначение, нищо повече. Традиция на форума един вид ;) И донякъде е моя грешката, че не поясних, не ми беше хрумнало, че може някой така да изтълкува. А това, че я слагаме точно сега - както казах вчера ходихме до клиниката, тогава я взехме. Другото няма да коментирам...
User's Signature

#156 Потребителят е офлайн   Гатофила Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 September 2008 - 07:12 PM

Лелеее, аз съм един от хората, дали еднократна сумичка за Питър, и през ум не би ми минало, че кучето се продава за толкоз или че някой се фука с това, и знам, че никога нямам да имам възможност да го видя или погаля, и пак бих дала, при възможност. За тия кучета, дето се пласират от тук, повече се харчи, отколкото да се получава - за второто бих казал - хич, ама хич... :-
Малко трябва да е запознат човек с традициите на този форум, а не да обвинява така и да хвърля така уверено предположения. 

#157 Потребителят е офлайн   totschica Икона

• groomer
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Груминг на пудели, афганки, " космати" териери ( скоч, фокс, ердейл, " уести" ... )и др.

Публикувано: 01 September 2008 - 07:19 PM

Изненадана съм от реакцията на veterinarka! Та ако наистина искаше да помогне, нямаше изобщо да се замисля над тази касова бележка!А тя, все едно е предложила нещо, но с " половин уста" , а в последствие търси причина да откаже :huh:

#158 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 September 2008 - 07:10 AM

Да и аз съм изненадана. Реакцията и, както и това, че е съвсем нов потребител ми приличат на някаква глупава шега, тип: ето го идеалният стопанин, ама не. Много незряло според мен.  :-
User's Signature

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг

Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg

#159 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 September 2008 - 12:19 PM

хей не ме забравяйте  :blink: търся някой, който да ме обича и да се грижи за мен за остатъка от живота ми

#160 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 September 2008 - 01:18 PM

Привет.
Днес в късния следобед ще ходя до ветеринарна клиника
"Син кръст" Панчарево ако желаете мога да опитам да направя снимки на кучето в клетката или ако го разхождат в тоя момент?
Поздрав! :kuchence:

• (22 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема