Един питбул плаче за дом
Публикувано: 08 August 2008 - 06:42 PM
Ако мога да дойда и имам възможност в неделя ще се видим в клиниката.
Публикувано: 09 August 2008 - 12:30 PM
Винаги сме имали нужда от подкрепа и от още съмишленици, но за това куче носят отговорност само няколко човека.
Когато има да се плащат сметки или кучето не е добре, не знам да ви звънят на всички вас, а само на един от попечителите!
Хубаважена6, ще се радваме да те видим в неделя ако имаш възможност. :)
Публикувано: 09 August 2008 - 03:00 PM
Публикувано: 10 August 2008 - 03:54 PM
Публикувано: 11 August 2008 - 08:25 AM
търсиме му дом, където ще се грижат за него. готови сме да му поемем издръжката. моля ви хора мислете по въпроса :blink:
Публикувано: 14 August 2008 - 10:40 AM
Аз утре няма да мога да дойда за съжаление защото съм на работа но събота или неделя ще се опитам пак да отида да го видя.
Да го погалите-нацелувате от мен,до колкото е възможно! :wub:
Публикувано: 20 August 2008 - 04:59 PM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 21 August 2008 - 06:27 PM
Ето няколко калпави снимки и един още по-калпав
клип, ама като хендлера и оператора са един и същ така става:

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 21 August 2008 - 08:09 PM
http://dog.bg/forum/...ic,10904.0.html
Жал ми е много за животинката,защото това,че вече е на доста годинки си е голяма спънка в задомяването,тъй като доста хора все още са със мислене от преди 10г,че куче се взима на 40дни съвсем бебе.
Радвам се,че има хора като вас които макар и за малко правят живота на Питър по щастлив и той има възможност да се докосне до човешката обич,грижи и внимание.
Единственото което му желая на този етап е крепко здраве,другото смятам е по-лесно и ще се нареди от само себе си ...
п.п кученцето видимо изглежда по-добре.

Публикувано: 22 August 2008 - 03:31 AM
Снощи забравих да кажа - запозна се с една мила лабрадорка и установихме, че опашката още работи на пълни обороти :blink:

Публикувано: 22 August 2008 - 09:06 AM
Публикувано: 22 August 2008 - 10:51 AM
Реших да попитам,защото просто за мен лично кучетата са едни и същи. :'( Казах на Агалина преди месец някъде по тела,но тогава не знам защо и двете стигнахме до заключение,че не е същото куче.
Кученцето от моите снимки въобще не е толкова високо,аз понеже съм го снимала от моита височина и за това изглежда така.Когато го намерих беше толкова хърбав,ама наистина много .... скитал се беше отдавна.Когато ходеше се поклащаше навън.А когато видеше друго куче размахваше опашка и си държеше ушичките високо с леко набръчкано чело-радваше се.Специфичното което помня е,че имаше доста големи бенки по корема,които може би не се виждат от моите снимки.
Поради това,че гледам две кучета в апартамента не можех да го прибера тогава,но ми направи впечатление,че някой го хранеше ... бързо наддаде и може би ако е било същото куче,вие сте го намерили в малко по-добро състояние от колкото аз.