Един питбул плаче за дом
Публикувано: 02 December 2008 - 06:39 PM
Иначе днес пак ми остана време преди да се смрачи и естествено къде да отида-че иска ли питане-при Питър на гости :blink:момчето си е все така страхотно,вече е в невероятна кондиция днес реши да се прави на спринтьор та чак се зачудих зима ли е лято ли е пот се лееше от мен ;Dа Питър иска още и още аз накрая се предадох и изплезих език по дълъг от неговия :o :rolleyes: ^_^
Невероятен е със жажда за живот такава каквато от дълго време не бях виждала :wub: тръпнещ в очакване на най любимия стопанин на който да отдаде цялата си обич и който да го отведе за винаги и му отвърне със същата обич и ласка които Питър таи в истрадалата си но тънеща в очакване душа!
Имах желание да разходя и Лора но понеже има няколко причини които ме спират не посмях да разходя и нея,първо не съм питала упекуните й второ тя не ме познава и не зная дали изобщо ще има желание да я придружа на разходка,трето не я познавам като характер само съм чела за него нооо днеска от доверен източник разбрах че тя е душица и е куче мечта :yahoo:
Така че ако ми позволя да я разходя ще го направя на драго сърце.Но да не разводнявам темата на деди Питър с моите размисли и страсти а смятам да ви зарадвам с малко ужасни непрофесионални снимки от днешния джогинг! ;D
Публикувано: 02 December 2008 - 06:54 PM
На първата снимка е застанал гордо и мъжествено,наострил очи и уши към близкия шубрак откъдето се измъкна катерица-сори ама беше много бъза профуча покрай нас като линейка и на успях да я снимам ;D
на следващите се оглеждаме за нещо вкусно нооо уви за сега пред погледа ни се разкриват само шубраци и тесни пътеки които вече е отъпкал,на връщане решихме за малко да се спрем пред времения дом за кратък отдих и подкрепа с вкусни лакомства които ни очакваха отпред на зелената полянка ;D е тука вече сам си ги фокусира и естествено сам си ги изяде без моя помощ даже и трохичка не ми остави ;D
Радвам се,надявам се и стискам палци че историята на Питър ще завърши с хубав край той го заслужава!
Публикувано: 06 December 2008 - 01:33 PM
Ааааа нееее ... Албена е човека ... можете да я обсипете с въпроси за дядо Пешо ... а опааа...той се казва дядо Ники и днес има имен ден,ще празнуваме! :P
Публикувано: 06 December 2008 - 01:46 PM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 06 December 2008 - 01:49 PM
Публикувано: 06 December 2008 - 01:49 PM
Публикувано: 06 December 2008 - 04:38 PM
Публикувано: 06 December 2008 - 04:41 PM
Цитат
Доживя милия да си има собствен човек и топло канапенце. Браво, отново доказахте, че няма невъзможни неща и за всяко куче има човек, който го чака някъде там. :->)

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Публикувано: 06 December 2008 - 05:18 PM
Да е жив и здрав и много обичан, той заслужи този добър развой! Всички, които му помогнаха, са ангели и вярвам, че доброто ще им се върне тъпкано! Само хубаво занапред ви желая :yahoo:
Публикувано: 06 December 2008 - 05:22 PM
Утре вечер ще го видя и ще докладвам отново,а аз имам задължението да накарам стопанката му да се регистрира тук и да ми информира за състоянието и ежедневието му,а също така да ви изпраща редовно снимки.