Dog.bg Форуми : Един питбул плаче за дом

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (22 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Един питбул плаче за дом

#261 Потребителят е офлайн   Maggi Икона

• супа за душата
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 07 December 2008 - 06:45 PM

Еееееееее браво  :yahoo:
И аз съм от тези дето следяха с вълнение темата на Пит/вече Ники/
Наистина, върна ми се вярата - по Коледа стават чудеса !
R.a.d.o.s.t.i.n.a , добре дошла във форума и поздравления, че спаси този живот ! Не се безпокой, нормално е за всяко куче при смяна на обстановка и обкръжение да е по-нервно и неспокойно. Дай му време, да опознае новия си дом и вас-новите му стопани. За газовете, нека някой друг да даде съвет.
User's Signature

Качена снимка

Отделете малко време и вижте защо държим на кастрацията

#262 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2008 - 06:50 PM

Сега влизам във форума, затова първо-на деденцето Ники  пожелавам оттук нататък да е обграден с много обич и любов!!! :blink:Второ-свалям ви шапка/както се казва/ на всички, които спасихте Ники /не мога да свикна с новото му име/.
А той сигурно вие, защото му е мъчно за всички, които се грижеха за него.Имайте търпение, ще свикне и с новия си дом.И един съвет-не му давайте кокали, защото е старичък, да не стане беля.Желая ви много хубави емоции с новия ви домашен любимец! :blink:

#263 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2008 - 06:57 PM

Чак сега прочитам новината, но това не я прави по-малко чудесна. :yahoo: Невероятно! Страшно се радвам за Питър-Ники и новата му стопанка.
И аз мисля, че е нормално да е неспокоен, все пак е сменил обстановката, това ще премине. И краденето на храна може би е нормално за него, откъде да е сигурен, че винаги ще я има. Но и това ще се промени.
Благодарности за всички, погрижили се за деденцето и на Радостина, че го прие. :wub:
User's Signature

прочети правилата за подписите

#264 Потребителят е офлайн   totschica Икона

• groomer
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Груминг на пудели, афганки, " космати" териери ( скоч, фокс, ердейл, " уести" ... )и др.

Публикувано: 07 December 2008 - 07:38 PM

R.a.d.o.s.t.i.n.a , поздравявам Ви за това, че дадохте на Пит- Ники това, от което толкова отчаяно е имал нужда- дом и обич! Не е лошо да попитате с каква храна е хранен до сега, за да избегнете някакви стомашни разстройства. А когато свикне с Вас и дома Ви, може и по- разнообразно да го храните- с глезотийки :blink:
Поздрави :blink:

#265 Потребителят е офлайн   r.a.d.o.s.t.i.n.a Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 December 2008 - 11:22 PM

Благодаря  вече  го направихме това с храната, утре  ще се опитам да  ви покажа някоя  снимка  ;)

#266 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 December 2008 - 09:24 AM

здравейте r.a.d.o.s.t.i.n.a и ники. храната в къщата за съжаление трябва да се научите да я криете, разбирайте затворена, заключена и на високо. пръцка от храната, разгледайте какви възможности има да бъде хранен със храна за възрастни кучета, от по-висок клас-от опит знам, че по-високия клас излиза не много по-скъп а и нямате "ароматизация" на въздуха.не го прехранвайте-той винаги ще ви гледа все едно ей-сега ще почине от глад и ще проси и ще гепи, особено пък салам.... при смяната на храната и къщата ще има такива стомашни и други вълнения, но ще отзвучи. колкото до мърморенето и както му казва мъжът ми "влаченето на пантофи по къщата" ми такъв си е  :blink: това му е чара за мен. не е от това, че му е зле, всъщност като му беше зле в началото въобще не местеше пантофите... пожелавам ви по-малко ароматни дни, изпълнени с много обич. и чакаме снимки  ;D. за виенето нямам обяснение, може би му е мъчно за клиниката той си мислеше, че това е неговия дом.

#267 Потребителят е офлайн   Maggi Икона

• супа за душата
  • PipPipPip
Публикувано: 08 December 2008 - 10:39 AM

Може и за Лорка да му е мъчно, и за всичко, с което е свикнал. Ако е възможно и не е направено, може би ще е добре да има при него някакъв предмет от живота му досега - постелка, играчка, купички...
R.a.d.o.s.t.i.n.a. галете го много, дайте му усещане за сигурност, той в момента не знае, че живота му се променя към по-добро.
User's Signature

Качена снимка

Отделете малко време и вижте защо държим на кастрацията

#268 Потребителят е офлайн   mik Икона

• Breeding for Quality,NOT Quantity
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2008 - 10:49 AM

Цитат

Може и за Лорка да му е мъчно, и за всичко, с което е свикнал. Ако е възможно и не е направено, може би ще е добре да има при него някакъв предмет от живота му досега - постелка, играчка, купички...
R.a.d.o.s.t.i.n.a. галете го много, дайте му усещане за сигурност, той в момента не знае, че живота му се променя към по-добро.

Той не е от тия кучета дето ще дойде с радостен замах на опашката и ще ти се навре в ръцете,но снощи на 2 пъти минавайки покрай мен си потърка муцунката в ръката ми,а след това просто се спря до нас и чака да го погалим малко,ама само малко.През останалото време правеше тигели насам натам и просеше от всеки,след като му даде един нещичко той ходи при другият и в действителност вади вид на умиращ от глад ... скара се веднъж че нямаше място за него на дивана  ;D

#269 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 December 2008 - 10:51 AM

Цитат

ники започва живота си "на чисто", всичко е ново и купички и легълце, а играчки няма - той не знае още какво се прави с тях- само с пръчка си играе. галете го, говорете му нищо, че не чува - той гледа в лицето като му говориш и му държиш главата и мисля се успокоява.

#270 Потребителят е офлайн   mik Икона

• Breeding for Quality,NOT Quantity
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2008 - 11:05 AM

Не съм убедена че не чува ... на няколко пъти реагира на кашлица и по-специфични звуци ... ще видим тези дни ще го водим на вет. за да ни изпише капки за очи и за уши.

#271 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 08 December 2008 - 11:15 AM

Толкова му стисках палци и се надявах......приказката се случи, а аз още не мога да възприема, че дядката е задомен.....като си мисля сега за него - хем се усмихвам, хем ми се насълзяват очите.......голяма емоция  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#272 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 December 2008 - 11:19 AM

r.a.d.o.s.t.i.n.a  Здравейте и добре дошли! :blink:
Изказвам ви най-големите благодарности и ви свалям шапка за това че имахте възможност и дадохте шанс за втори по хубав живот на Питър-Ники!
Миличкия Ники много екстри и подаръци му донесе дядо коледа,направо му стовари целия чувал през кумина ;D :yahoo:
Радост суетнята-движението от  стая в стая предполагам че го прави от любопитство,от това че този дом не му е познат все още и не си мирише на него-надявам се че не си е  маркирал периметъра ;D но дори и да си е позволил тази волност това надали ще се повтори ;)След една или две седмици ще се кротне,когато осъзнае че това е новият му дом и това е любимата му стопанка но затова трябва и вие да допринесете-говорете му като на малко дете,успокоявайте го особено когато чуете че почва да си мрънка-"влачи чехлите из къщата"погалете го отвлечете му вниманието ;)същото е и когато примерно при разходка като застане на едно място и притреперва, отново го погалете и му говорете-трябва да усеща увереност във вас и гласа ви!
Деденцето мило та чак и саламче си краднало ;D така е, с тия толкоз екстри наведнъж много му дойдоха :yahoo:няма лошо от много  глава не боли ;)
О твреме на време ще е хубаво ако Мик е съласна естествено а и вие й позволите да го разхожда заедно с вас-сега ще се обоснова защо Мик е човек със страхотен темперамент и боен дух,в същото време внушава респект-нищо че от време на време се размеква като захарен памук :wub:и глези всичко живо покрай себе си-хмм това съм го виждала с очите си приложено нагледно върху моя сбръчколевен мопс ;D-Защото и Ники има нужда от такъв силен дух до себе си!
Не бързайте да го събирате на разходка с други кучета-за цялото време през което ходех да го разхождам видях че единствено с моята ветеранка  нок-13г не изпитва затруднения при разходка и я допусна до себе си ама и тя милата толкова лежерна че понякога се чудех дали изобщо я отразява,пробвах и с мопса ама Ники се направи на по голям мъж и му изръмжа и повече не опитах,факт безпорен че си имаше две Лорки с които се разхождаше без проблем и ги обужаваше.Така че не избързвайте да го събирате с други кучовци!
Момчето ми липсва но липсата е радостна а не тъжна,надявам се и стискам палци всичко да е наред и да има разкази и нови снимки само със усмивки! :blink: ;)
Благодаря на всички хора които се грижиха и бяха съпричастни относно неговото състояние и спасяване!А аз благодаря на вече бившите му упекуни че ми позволиха да бъда до него,да го разхождам и глезя :blink: :wub:
Извинете че плеадата е тук ама уж едно благодаря да пиш а па то какво стана  :rolleyes: ;D
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#273 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 December 2008 - 02:32 PM

Цитат

Търси се куче за пазач.
Албена имаш ли идея за едро куче с внушителен вънеш вид и охранителни навици ...
Кучето ще е при приятели на Радостинка ... на село ще живее с един млад дядо на около 60 год и хората искат куче да обажда.
Имат голям двор и то там ще тича,важно е да е страховито и да лае  B)

ааа..Краси...плахо... :'(
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#274 Потребителят е офлайн   r.a.d.o.s.t.i.n.a Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 December 2008 - 08:08 PM

Ето го и Пит  :blink:

#275 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 08 December 2008 - 08:11 PM

Боже, боже, дочака и той меко легло  :->)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#276 Потребителят е офлайн   totschica Икона

• groomer
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Груминг на пудели, афганки, " космати" териери ( скоч, фокс, ердейл, " уести" ... )и др.

Публикувано: 08 December 2008 - 08:12 PM

Миличкият той...и е на ЛЕГЛО :wub:

#277 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 December 2008 - 08:33 PM

СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР :yahoo:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#278 Потребителят е офлайн   Гатофила Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 December 2008 - 08:47 PM

И елхичка си има, милинкия....  :'(

#279 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2008 - 08:47 PM

+1 умилен от снимката. :wub:
Започвам да вярвам в Дядо Коледа :blink:
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#280 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 December 2008 - 08:58 PM

:yahoo: :yahoo: :yahoo:
легло,легло

• (22 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13