Един питбул плаче за дом
Публикувано: 06 December 2008 - 05:39 PM
Цитат
Може да се уреди това,ноооо само срещу голяма пилешка пържола за дядката ;)
Публикувано: 06 December 2008 - 05:45 PM

Публикувано: 06 December 2008 - 05:45 PM
аз забравих да кажа, че днес имаше дошли да се сбогуват с пешо в 7 сутринта, да го нагушкат и да му пожелаят всичко хубаво и късмет.
сега дядо коледа след като ни подари най-страхотния подарък се надявам да се позадържи, че още много чакат на опашката и искат само едно-стопанин, който да ги обича. :wub:
ако съм забравила поименно да изброя някой, който е за големи благодарности, за това което е направил за дядката, моля да ме извини...все още съм много развълнувана.
и да разкрия секрет- на agalina и хрумна страхотната идея да се свържем с Mik, така че още едно специално благодаря от нас към нея.
Публикувано: 06 December 2008 - 05:48 PM
Албена имаш ли идея за едро куче с внушителен вънеш вид и охранителни навици ...
Кучето ще е при приятели на Радостинка ... на село ще живее с един млад дядо на около 60 год и хората искат куче да обажда.
Имат голям двор и то там ще тича,важно е да е страховито и да лае B)
Публикувано: 06 December 2008 - 06:03 PM
Публикувано: 06 December 2008 - 06:44 PM
Публикувано: 06 December 2008 - 06:58 PM
Добре е че поне покато са на село той ще е при приятеля на стопанката му...всъщност те двамата са му стопани.
Така че няма да има контакти с другот им куче.
Публикувано: 06 December 2008 - 07:07 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 December 2008 - 09:44 PM
Аз не съм те посещавала, май съвсем малко парички ти пратих, но помня одисеята ти, от първите дни, когато се появи при къщичката на другите кучета и те третираха като натрапник и искаха да те тровят, и как залиташе, и не чуваше, и още какво ли не.
И колко дълги грижи и колко любов и колко много самаряни по веригата на солидарността - и как се преобрази!
Честита Коледа, деденце!!!!! :P
Публикувано: 07 December 2008 - 09:36 AM
Публикувано: 07 December 2008 - 10:00 AM
По Коледа стават чудеса!

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 07 December 2008 - 06:24 PM
Пише ви новата стопанка на ПИТ-Ники ... той е добре,но се държи странно,дори след като е нахранен и разходен нервничи и не се спира из апартамента.Ходи от стая в стая,говори си,пръхти и краде къде що намери храна(изяде един салам).Освен това вие,но нямам никаква представа защо и какво иска да ни каже с това.Пръцка на воля и има огромен апетит.
Имате ли представа на какво може да се дължи това негово поведение.
Мисля си че има някакъв проблем със стомаха,какво може да се направи по въпроса и с какво е добре да го храним за да не отделя толкова газове?
Всичко останало е наред като изключим тези негови странности.
Благодаря предварително за всички съвети!