Добри ветеринари в Стара Загора
Публикувано: 08 January 2012 - 11:50 AM
здравейте,аз също съм студентка в Тракийски Университет и смея да твърдя,че клиниката към него е невероятно добре оборудвана и лекарите са прекрасни.Имам куче на 11 години което има проблеми с черния дроб поради предходнен неуспешен опит от един идиот да го отрови.Там се грижат прекрасно за него и за другото ми куче:))винаги ще ходя при тях когато се налага:))
Публикувано: 08 January 2012 - 11:55 AM
Тракийски Университет

ВЕТЕРИНАРЕН КАБИНЕТ " VITA " гр.СОФИЯ жк."НАДЕЖДА" бл.172 вх Д ( на гърба на магазин " ЗОРА " )
тел 02 / 4 27 34 67 и 0887 11 89 67
За нас е удоволствие да работим за вас !
www.vitabg.com
Публикувано: 08 January 2012 - 05:15 PM
Проследих цялата тема....дори съм дала мнение преди да си взема кучето.......Та сега искам да споделя моя опит с клиниките в СТЗ след почти 2 год. гледане на куче.
В началото за 3те ваксини отидохме в кл. в Железник, та и 1ят ни проблем беше малко след това,на кучето ми му излезна някакъв лишеи ,заведохме го там,не знам името на доктора,но каза да го мажем с йод,той стана супер зле,отивам пак-същият ми казва-мажете с йод+глицерин,кучето почва да се бели цялото, отивам за последен път там-друга докторка-Лазарова,изписа ми един шампоан на Вирбак-след 2-то къпане всичко изчезна. Малко след това тази докторка напусна и не ни даваха кординатите ,след време я намерихме в клиника-Любимци,доволни сме от нея.
Една вечер по спешност ни трябваше доктор,от познати открихме Д-р Петрова и клиника Аксис,оправиха го,но след цяла седмица ходене да му бият инжекции и сумати пари, 2ри път за същото нещо (проблеми с корема)-в клиниката на Тракийския го оправиха с 1 ходене,инжекция и след това ние трябваше да му даваме хапченца, за разликата в парите няма да коментирам, та аз от тази Петрова и колегата и, не останах доволна.
После живяхме до тази клиника на Ст.Караджа,мисля Вита Вери....но там само за дребни неща сме ходили и нямам мнение,но като цяло за нещо сериозно никой не ми е направил добро впечатление ,за да отида там.
Имахме кожен проблем, но Д-р Тонев (Тракийски университет) - е единствения доктор там от който не сме доволни-ИЗОБЩО.....голям бърборко,но нищо повече. Тогава отново Др Лазарова ни оправи.
Сега си кастрирах кучето на Тракийския,оперира го Др Чапръзов (дано не бъркам името).Доволни сме. Недостатъка там,е че наистина имат много работа и все са заети.....и не винаги има кой да ти обясни нещо по подробно. 2 дена след операцията го заведохме пак в Железник,защото вече си живеем там,просто профилактично да погледнат дали всичко е ОК с раната, 1во ни прие едно според мен току що завършило момиче,не че има значение,но тя се позачуди и извика др Бакалов,той с две думи ни каза- Абе сега,където сте го кастрирали там си го водете. За пореден път не останахме доволни от отношението и обслужването там, 2мата уж опитни доктори не преглеждат или пък идват само когато си решат.....не ми е ясна практиката им там.
Много се отплеснах. Но с 2 думи си ходим на Тракийския и при Др Лазарова, вече в зависимост от обстоятелствата.
Наистина в СТЗ има клиники на 10 метра и е мн трудно да дадеш мнение,защото в една клиника може да има мн добри специалисти,но и някой некадърник,който да те обърка. Много е относително всичко, случва се и за различни неща да ти помогнат на различни места.......много има да се говори по темата......
В началото за 3те ваксини отидохме в кл. в Железник, та и 1ят ни проблем беше малко след това,на кучето ми му излезна някакъв лишеи ,заведохме го там,не знам името на доктора,но каза да го мажем с йод,той стана супер зле,отивам пак-същият ми казва-мажете с йод+глицерин,кучето почва да се бели цялото, отивам за последен път там-друга докторка-Лазарова,изписа ми един шампоан на Вирбак-след 2-то къпане всичко изчезна. Малко след това тази докторка напусна и не ни даваха кординатите ,след време я намерихме в клиника-Любимци,доволни сме от нея.
Една вечер по спешност ни трябваше доктор,от познати открихме Д-р Петрова и клиника Аксис,оправиха го,но след цяла седмица ходене да му бият инжекции и сумати пари, 2ри път за същото нещо (проблеми с корема)-в клиниката на Тракийския го оправиха с 1 ходене,инжекция и след това ние трябваше да му даваме хапченца, за разликата в парите няма да коментирам, та аз от тази Петрова и колегата и, не останах доволна.
После живяхме до тази клиника на Ст.Караджа,мисля Вита Вери....но там само за дребни неща сме ходили и нямам мнение,но като цяло за нещо сериозно никой не ми е направил добро впечатление ,за да отида там.
Имахме кожен проблем, но Д-р Тонев (Тракийски университет) - е единствения доктор там от който не сме доволни-ИЗОБЩО.....голям бърборко,но нищо повече. Тогава отново Др Лазарова ни оправи.
Сега си кастрирах кучето на Тракийския,оперира го Др Чапръзов (дано не бъркам името).Доволни сме. Недостатъка там,е че наистина имат много работа и все са заети.....и не винаги има кой да ти обясни нещо по подробно. 2 дена след операцията го заведохме пак в Железник,защото вече си живеем там,просто профилактично да погледнат дали всичко е ОК с раната, 1во ни прие едно според мен току що завършило момиче,не че има значение,но тя се позачуди и извика др Бакалов,той с две думи ни каза- Абе сега,където сте го кастрирали там си го водете. За пореден път не останахме доволни от отношението и обслужването там, 2мата уж опитни доктори не преглеждат или пък идват само когато си решат.....не ми е ясна практиката им там.
Много се отплеснах. Но с 2 думи си ходим на Тракийския и при Др Лазарова, вече в зависимост от обстоятелствата.
Наистина в СТЗ има клиники на 10 метра и е мн трудно да дадеш мнение,защото в една клиника може да има мн добри специалисти,но и някой некадърник,който да те обърка. Много е относително всичко, случва се и за различни неща да ти помогнат на различни места.......много има да се говори по темата......
Публикувано: 08 January 2012 - 10:15 PM
Койчо, в 10 July 2010 - 12:33 PM, написа:
Кученцето ми е на 48 дни .. то е малко ясно е това но искам да попитам кога да му слагам каишка за сега слуша но след време няма да е послушен :) и другото което е кой лекар е добър от Клиниката в Стара Загора в квартал Железник понеже съм от там ... и искам някой от тези доктори да ми е доктор на Кученцето но кой е наистина добър ако може Име :)
Д-р Диньо Бакалов. Работя с него от много време и до сега е решавал много сложни проблеми с моите животни.
Публикувано: 08 January 2012 - 10:24 PM
Valka, в 08 January 2012 - 05:25 PM, написа:
За този така коментиран Др Ганчев нямам мнение,не сме го посещавали. Но интересно колко много го хвалят и колко много го плюят :))))))
Моето мнение за д-р Ганчев е добро, но от много минало време. Нищо лошо не мога да кажа сега за него, по простата причина, че съм го търсил за помощ на мое куче преди повече от 15 години. Той току-що "прохождаше" в частната практика. Оправи проблемите на кучето ми.
Миналата година ходихме в клиниката му, за изваждане око на едно блъснато от автомобил коте. Обслужи ни съпругата му, от която също съм доволен - котенцето бе бебе, но тя се справи успешно с операцията и сега котарака е голям, жив и жизнен.
До колкото имам информация д-р Ганчев е минал на административна работа и повече не практикува.
Публикувано: 08 January 2012 - 11:13 PM
И едно приятелско семейство ни похвали Др. Бакалов, но както казах не е ясно дали той лично ще ви прегледа,защото колкото пъти сме ходили,той винаги е бил там,но никога не ни е преглеждал,все ни преглеждат млади,привидно току що завършили доктори,както вече казах. А когато съм разговаряла с него винаги се е държал едно надменно такова.......но това си е мое мнение,като специалист сигурно е добър,това не го оспорвам. Може да пробваш...кажи,че искаш той да се занимава с кучето ти,пък и пиши какво е станало :)
Публикувано: 08 June 2016 - 10:02 PM
Здравеите на всички във този форум. Изкам да ви предупредя кои са наи големите некадърници ветеринарни лекари във Стара Загора. Никога не ходете при каквато и да е причина във Ветеринарна клиника Феникс ,ул. Стара Планина N; 9 при докт.Ламбова,докт.Апостолова и докт. Цеков, Освен ако не сте решили да се разделяте завинаги с домашния си любимец ! Лично на мен ми умориха кучето голям красив самоед на 7 години по особено жесток начин без да беше болен от нещо! Тези хора са със наи голямото самочуствие във целия град като се мислят за наи добрите ветеринари и взимат наи скъпо НО ...нищо не разбират от медицина! Трябва задължително да си сменят професията!