- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Добри ветеринари в Стара Загора
Публикувано: 13 July 2008 - 10:17 AM
първото място на което си била е може би на-доброто място за всяко болно животно.Там поне като не знаят ще ти го кажат ,а няма да се правя на Господ ( пуснала си хиляда теми за кучето си ,а никъде не си писала ,че изобщо не спазвш лекарските указания :huh:)
Публикувано: 13 July 2008 - 12:27 PM
чакай малко щом съм преценила, че не са тези лекари най - добрите за кучето ми, значи няма да го водя там...ЕДва ли ако ти имаш куче и чуваш само лоши неща за лекарите при които ходиш няма да ги смениш.В крайна сметка само кучето ми има значение :))) :blink:
Публикувано: 13 July 2008 - 12:38 PM
Цитат
първото място на което си била е може би на-доброто място за всяко болно животно.Там поне като не знаят ще ти го кажат ,а няма да се правя на Господ ( пуснала си хиляда теми за кучето си ,а никъде не си писала ,че изобщо не спазвш лекарските указания :huh:)
а може ли да те питам откъде знаеш къде първо съм водила кучето си /тъй като никъде не го споменавам/, та знаеш, че там е най - добреза него ?! и също откъде знаеш, че не спазвам лекарските указания ?! omg :rolleyes:
Публикувано: 13 July 2008 - 01:10 PM
ами много ям и слушкам мама...затова знам
Публикувано: 13 July 2008 - 03:15 PM
Ако още не е късно тел 042 699671. Това е клиниката за дребни животни към Ветеринарния факултет.На този телефон можете да получите информация и да си запазите час.Намира се в края на града посока София,отбивката за клиниката е в дясно. Желая Ви успех.
Публикувано: 16 July 2008 - 09:54 PM
Цитат
д-р Ганчев, клиника Вита Вери
ул. Стефан Караджа 101, телефон: 65 41 22, 0888228252
!!!СТИГА СПАМ!!! :angry:
Само НЕ и при д-р ганчев!!!
:angry:
Публикувано: 18 July 2008 - 11:22 AM
............Всеки град може да се гордее с такава Ветклиника (кв. Железник). Не знам къде има подобна.... (ТУ, ВМФ си е отделно )
С нея Стара Загора все повече се утвърждава наистина като Меката на Ветеринарната Медицина в БГ....
Поздравления за колегите.........!!!!! :->)
С нея Стара Загора все повече се утвърждава наистина като Меката на Ветеринарната Медицина в БГ....
Поздравления за колегите.........!!!!! :->)

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 18 July 2008 - 11:50 PM
Цитат
Цитат
Цитат
д-р Ганчев, клиника Вита Вери
Само НЕ и при д-р ганчев!!!
:angry:
Интересно.Що не "при д-р Ганчев" - обоснови се ,моля.
Ще взема на телефона на братовчед ми и ще ти го предам на лични,нека той ти обясни какво направи той от кучето им преди известно време...!
Става дума за куче ударено от кола и в следствие на това със счупен крак ... въпросният ветеринар отстранява повече от 6-7 см кост на вече пораснало куче на над 1 година и го завива с РЪЖДИВА тел която обаче след 2 седмици започва да изниква от всички страни на крака на кучето ... последвала гангрена и ... мисля че останалото можеш сама да си го представиш ... все пак тук четат и малки деца!
И това не е единичен случай!
Кучкарите в града бягат от него като Дявол от тамян и ние всички знаем защо!!!
Така както в София знаете кой какво е,така и ние тук си знаем кои са черните овце.
Иначе пострадали хора от него има мноооого,но не съм аз човека и не това тук е мястото на което трябва да се разказват :-
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »