Добри ветеринари в Стара Загора
Публикувано: 26 June 2010 - 04:48 PM
Колежка се оплака,че за кастрация на женско питче във Феникс поискали 180 лева.Друга,която има котка,пак там и пак за това 120лв.Не ми се виждат реални цените нещо,при положение,че в големите градове има клиники с безплатна кастрация на бездомници...
Arha,при вас има ли такива услуги и какви са цените?
Благодаря!

"Всички гледат породата,търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй,че както при хората,приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!"
Валери Петров
торенти за български филми и музика
Публикувано: 26 June 2010 - 08:23 PM
За Стара Загора знам,че няма безплатни кастрации за бездомни животни,но на някои места са склонни да правят отстъпки или да се плаща на вноски.За "Аксис" поне знам,че може разсрочено да се плаща и то не само за кастрации.Там редовно има и бездомни животинки,на които докторите търсят осиновители.
Колкото до "Феникс" - да - клиниката е известна и с височките си цени.Аз лично не съм ползвала техни услуги,както споменах преди,имам приятелка,която води животните си там и от нея съм чувала,че е доволна,но не съм я питала колко плаща.

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 06 July 2010 - 05:59 PM
dikari, в 06 July 2010 - 10:16 AM, написа:
при положение че Арха е написала че е студентка, как мислите за коя клиника става дума?

Колега, настоявам да напишете името си и работното място в темата за лекарите в дог.бг. В противен случай ще трия мненията Ви, в които коментирате като лекар. Това е третата ми молба към Вас. И моля не бъдете ироничен към потребителите
мод
Публикувано: 10 July 2010 - 10:41 AM

И кого викаш да водя горе в клиниките?Моите псета или бездомните за безплатни кастрации?Ако е първото - няма как да стане,най-малкото,щото нямам превоз,а в автобуса,ако изобщо ме пуснат с куче,то всички ще ме гледат,все едно водя крокодил...

Колкото за второто...не ми казвай,че в университета кастрират безплатно бездомни котки или кучета...

И как така реши,че ме харесваш?Само щото съм слушала Контрол,като малка?

А за Феникс,лично нямам наблюдения,но от няколко човка съм чувала,че лекарките си вършат работата.
Да не би да имаш нещо против жени ветеринарки случайно?

Публикувано: 10 July 2010 - 12:33 PM
Публикувано: 10 July 2010 - 05:10 PM
Колкото до каишката - може да му сложиш мек и лек нашийник веднага,за да свикне да носи нещо около врата.След време пробвай да закачиш и повод за него и да оставиш псенцето да го повлачи след себе си.След това вземи повода и го дръж,без да дърпаш кучето - върви след него с каишката и го следвай,където и да иде.По-нататък може полека да почнеш да го насочваш,без да го дърпаш много.Накрая,гадинката ще свикне и даже ще се радва на каишката,защото това ще ознавача разходка.
Когато си взех първото куче,то беше ужасено няколко седмици от каишката и само,като я видеше,бягаше да се крие,защото хич не й харесваше да я водя и да я подръпвам.После обаче свикна и разбра,че поводът значи разходка навън и сега вече само,като чуе да подрънкват каишките на закачалката и не мога да сваря да я гепя,за да я вържа....

Публикувано: 19 July 2010 - 10:53 PM

Публикувано: 30 September 2010 - 11:30 PM
Atma Raj & Tara, в 19 June 2010 - 06:26 PM, написа:
Подкрепям с 9 ръце.
Публикувано: 06 October 2010 - 07:50 PM

Публикувано: 02 November 2010 - 03:17 PM
От доста години сме му пациенти, и нямам нужните думи да нахваля този човек.Ръката му е рентген.
Иска ми се да имаше повече лекари като него-грамотни,съвестни и отзивчиви....
Публикувано: 14 February 2011 - 05:45 PM
http://www.rs-sz.com...08/51051209.htm
Иначе добър лекар в Стара Загора е д-р Кунев (в клиника Света Богородица).Намира се в глухата улица зад Перун, до Икономическия техникум.
Публикувано: 14 February 2011 - 09:12 PM
magitt, в 14 February 2011 - 04:50 PM, написа:
http://www.rs-sz.com...08/51051209.htm
Това че не харесвате клиниката ли е причината да ни пробутате едно решение, което е обезсилено от по-горната инстанция !?

Публикувано: 25 March 2011 - 10:15 AM
Аз съм много доволна от д-р Стоян Иванов от ветеринарна клиника Вет-Дент. Изключителен професионалист, дано да не се преместя в друг град, защото бих искала цял живот да обслужва домашните ми любимци (имам котка и заек, скоро ще си взимаме и куче :)). Препоръчвам го на всичките си приятели с животни и всеки е оставал много доволен като мен. Чета по форумите, че има ветеринарни лекари, които буквално изоставят животното да умре в ръцете им, което е жалко....дано да не попадате на такива.