Цитат
:wub:Васко може да съм пристранстна, но на европейското специално ходих да гледам санбернарите - е нямаше по-хубава от Габи :wub: :wub: А за родословията наистина е по-добре да го имаш, но като го нямаш отделяш повече внимание на здравето защото не знаеш какво да очакваш и си го обичаш по същия начин. Аз имам и от двата варианта куче и си признавам че повече внимание обръщам на това без родословие ;) :wub:
Ее мерси, мерси.Догодина живот и здраве може да се сдобия с още едно мече.Майка ми разправя за днес.Габи като влезнала в нас обиколила цялата къща.Два пъти се качвала на спалнята и вика като ходи из хола и ламината се тресе. :blink: Иначе другия път ако можеш и да ги поснимаш ще съм много благодарен.Догодина живот и здраве като имам книжка съм навит да ида някъде по наблизко да гледам.Има време ще се види.Иначе Габи е станала много ревнива.Не ми дава да доближа друго куче.Днес даже си направих експеримент и последните 5-10 метра преди нас я пуснах свободно да си върви без каишка.Прибрахме се спокойно де. :yahoo:
Меган, ами то всичко с времето си.То ако става дума като гледах Бетовен миналата година някъде март-април и някъде тогава се позаинтересувах какво ли ще стане ако си взема Санбернар.Ветеринаря на базик ми вика, че тогава ще трябва Аз да се изнасям от нас. ;D
Иначе това за манастира предполагам, че е имала предвид в Швейцария, защото нали се казва, че от там е възникнала самата порода. :)