Санбернар
Публикувано: 09 October 2008 - 11:46 PM
Леле, сладури сладури.Адлер видя ли във ВиБокса където дадох линк към клипчетата на Кармен.Тя също е станала страхотна. :) Ще чакам още снимки.Големи сладури.В началото в щайга, а след това в стая и накрая ти завземат къщата... :blink: :yahoo: Да са ви честити! :)
Публикувано: 13 October 2008 - 12:35 PM
Супер са.Чакам Адлер да ми пише ЛС.Живот и здраве може в Нова Загора да се пръкне още едно Санбернарче.Един съсед е мераклия, ще видим сега какво ще стане.М/у другото тия дни на вас отваряше ли ви дог.бг??Мен ми го отвори едва тази сутрин. :o ;)
Публикувано: 19 October 2008 - 04:56 PM
прекрасни сте :wub:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 19 October 2008 - 05:23 PM
Леле сладури, сладури.Как се радвам, че ще ги видя.Човека който е говорил с вас и ще си взима ми обеща да ме вземе с него. :) Дайте още снимки, кажете имена това-онова. :blink:
Аз днес пък имах лек инцидент.Снощи съм забравил нагръдника и каишката на ЯгТериера на една маса на двора.Майка намери нагръдника нагризан, а по късно следобеда като разкарвах Габи се появи и каишката(Габи я беше изяла цяла-целеничка.)Майка по-късно намери и металната пластинка. :huh: :o
Аз днес пък имах лек инцидент.Снощи съм забравил нагръдника и каишката на ЯгТериера на една маса на двора.Майка намери нагръдника нагризан, а по късно следобеда като разкарвах Габи се появи и каишката(Габи я беше изяла цяла-целеничка.)Майка по-късно намери и металната пластинка. :huh: :o
Публикувано: 25 October 2008 - 10:31 AM
Цитат
Ами очаквах всички да се досетят за кои манастир говоря този в които се отглеждаха санбернари швейцарския сетихте ли се питам защото някъде по назад видях че и от там дават родословия
Първо да се похваля - донесоха ми "кученце" от манастира, но е само 12см голямо... :'( Поне няма да ми е проблем с храненето... ;D
И да уточня за момчето - манастира "Свети Бернар" се намира на италианска територия на около 30км от град Аоста. От десетина години е намалено развъждането на кучета, така че вече става само по предварителна заявка и "цифрата" е станала 1,500 евро. Доста за една "играчка", за каквато мнозина го искат в действителност... :P
Публикувано: 25 October 2008 - 11:10 AM
Някъде може ли да видим снимки на кучетата там?
Цената е съвсем нормална за едно такова куче,ако разбира се качеството е факт,а не се лежи на стари лаври.
Цената е съвсем нормална за едно такова куче,ако разбира се качеството е факт,а не се лежи на стари лаври.

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 25 October 2008 - 12:16 PM
Хинко, баз баят играчка бре. :yahoo:Или по-скоро бих казал, че след време стопанина става играчка за кучето. ;DИначе и Аз ще чакам снимки. :) Аа забравих и да ти е честито, голямо да поране, то няма начин да не порасне такова де. ;) :->)
Публикувано: 25 October 2008 - 01:57 PM
Цитат
Някъде може ли да видим снимки на кучетата там?
Куклата (ама много точно копие!) ми е подарък от племенника ми (френски гражданин от 1990г и "наследствен" фен на породата още от първото ми куче), който е бил в манастира със семейството си през месец август т.г. Информацията е също от него. Обеща да ми прати всички снимки от там, но... още ги чакам. ;)
Този подарък е "гъдел" със спомен за първата ми кукла-бернар в естествена големина, купена за 80лв през 1974 година от Чешкия център на "Раковски" и след няколко години направена на парченца дунапрен за една нощ от женската ми кучка. Явно я е взела за съперница... :P Ще сканирам някоя снимка и ще я кача за идеята. Пък ако някой ги произведе пак - колко ли кученца биха били спасени от нерадостна съдба... :'(
За съжаление, манастира не поддържа собствен сайт - връзката се осъществява само с писма, доколкото ми е известно (и то не през зимата - от юни до септември)... ;D
Публикувано: 28 October 2008 - 12:51 AM
Цитат
:yahoo: Vasko този път снимах едно страхотно куче в Скопие :yahoo: Не знам какво спечели, но страшно ми заприлича на Габи :wub: :wub:
Благодаря много.Като можеш пак да снимаш. ;)