Санбернар
Публикувано: 01 November 2008 - 11:18 PM
Публикувано: 01 November 2008 - 11:21 PM
А Васко, скатавке, влез в темата за Боксера и виж новите снимки на Тара, скоро ще сложа и от тази вечер, да я видиш старата ти приятелка млада, колко е пораснала. Е твоята Габи е много по-пораснала, но това са ни възможностите и си чакаме срещата да си поиграем с Габи :P
Публикувано: 01 November 2008 - 11:27 PM
Цитат
Пардон, това било платено :(

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 November 2008 - 12:16 AM
Другаде не го намирам.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 November 2008 - 02:39 AM
Публикувано: 02 November 2008 - 01:11 PM
Публикувано: 02 November 2008 - 03:45 PM
Публикувано: 02 November 2008 - 08:24 PM
Цитат
Ще я погледна днеска-утре темата.Сега нямам много време и само чеквам из форумите набързо. :) Обещавам да преровя последните страници и пак да съм активен там. :blink: Ще я видим твойта Таричка колко е пораснала.:) С теб по Скайп не сме се чували скоро ама ще го измислим.Вярвам с Габи могат да станат добри приятелки.Едно е лошото само да не почнат да се карат от начало.Габи е голям инат и не търпи чуждо мнение, дори това на Мен, Майка и Татко. :blink: ;) ;D :yahoo:
Публикувано: 02 November 2008 - 09:49 PM
Цитат
Мерси много.Сега само сучат мишочетата и спинкат.Одеве пуснахме Ритка за малко на вън да ходи до тоалетна.Има няма 5-10 минутки и се разписукаха за нея.Много ги варди.Чак и се очудвам, че е толкова любяща майка.Очудвам се, защото по принцип има по-див нрав.Хайде лек ден.Ще гледам тези дни да кача някоя снимка на Габи. :) Иначе преди малко я прибрах от разходка и пак "пихме" вода от чешмата на центъра. :)
Публикувано: 02 November 2008 - 10:26 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 03 November 2008 - 12:23 AM
Цитат
Мерси, Мерси.Те са в Антрето, където беше и Габи като я взехме.Сигорно отварям вратата да ги гледам през около 5-10-15 минутки.Големи са сладури.Ще ги снимам пак утре и ще пусна и от днес снимката.Знам, че малко в неточната тема ще да е ама с изглед радоста ми надявам се никой да не се възпротиви.Татко иска да си оставим едно ама ще видим.Както искам догодина още едно Санбернарче и да станат 5 кучета в нас ще е лудница. :) Хаха. :) Лека вечер! :yahoo:
Публикувано: 30 November 2008 - 12:53 PM
Много е хубава :wub:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "