Подарявам полу-лабрадорчета на 1 месец
Публикувано: 05 August 2008 - 04:35 PM
Късмет и на останалите кученца! :wub:
Публикувано: 05 August 2008 - 04:49 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 August 2008 - 09:16 AM
Ето ги спечелилите от лотарията стопани от този понеделник - съвсем млада двойка от Люлин, свикнали да живеят с куче и сега новия дом им се струва тих и празен - печелят ето това черно мъжкарче, с пожелание да порасне много и да им напълни апартамента ;D:

Май ще се казва Арни B)
Публикувано: 06 August 2008 - 09:53 AM
А ето и грозника, дето снощи си го отнесоха щастливи към Младост ето тези сладури - брат и сестра:

Тепърва ще спорят за името :Абе, ти чуваш ли ме?!:
А стопаните на Буболина бяха дошли с желание за мъжко кученце, но любов, какво да се прави - русата принцеса им грабна сърцето, и като ги питахме как ще се казва, те бяха мислили предварително, и двамата изстреляха "Лъки", ма после много се смяхме :P
Публикувано: 06 August 2008 - 03:31 PM
Цитат
Да, остават трички - 1 момиченце и 2 момченца :wub: Утре ще сложа техни снимки, защото не знам тази вечер кое ще си изберат хората - искат женско, но коя ще е късметлийката, не зная - Мравчица или Стреличка :blink:
Каква ти е идеята? Продължават да ми се обаждат хора, едва ли ще се застои "стоката" ;)
Публикувано: 06 August 2008 - 11:01 PM
Публикувано: 07 August 2008 - 12:08 AM
Аз чаках снощи да ми се обадиш с резултатите от кръвните изследвания, както обеща - и при вас ли казаха,че е парвовироза? (Помниш ли, ти ми викаше"Парво-какво?")
Д-р Бобадова, моля споделете каква е гениалната идея, не ме дръжте в състояние на напрегнато очакване :tikva: Кученцата са 4 (2 момиченца и 2 момченца), тъй като тази вечер на второ четене не одобрихме кандидатите за Мравчица. Оказа се, че имат и съвсем малко дете (2г.) освен дъщерята, за която е кученцето, а малкия е доста груб с животинките, макар и несъзнателно. Кучинка, колкото е крехкичка, нямаше да оцелее дълго в дома им, та засега си остава при нас.
Мария, на каква възраст е кучилото според вашия ветеринар? Та преди седмица очичките им все още бяха сини, вижда се по снимките, така че сега едва ли са по-големи от 40 дни!
Публикувано: 07 August 2008 - 11:14 AM
Публикувано: 07 August 2008 - 11:37 AM
Публикувано: 07 August 2008 - 12:29 PM
Публикувано: 07 August 2008 - 12:58 PM
Мария (muhomor4e), така се радвам, че се справяте с Мак Щурчов, и че пишеш тук! Да знаеш, че радваш всички ни с чудесните снимки!
Д-р Бобадова, много благодаря за помощта, днес Петьо ще мине през клиниката с Бъки, ако се засечете, може да дадете подробности за хората на него.
Благодаря и на агалина, чакам нейните хора също да се обадят!
Зная, че някъде наблизо има 4 любящи сърца, които ще се отворят за последните 4 малчугани и малчуганки :kuchence: Чакаме ги!
Последни новини: черньото на Мария и Георги (брата и сестрата от Младост), се казва Блек Джак, на галено - Джаки ;)
Публикувано: 07 August 2008 - 02:06 PM
И между първата и втората ваксина не давай на чужди хора да го пипат или гушкат, ако не искаш пак да се разболее, разбери - въпреки че е едричък, той е още съвсем крехък и уязвим като малко пиленце :chaika: Много си го пазете, пък след месец как ще тичкате заедно - само имай малко търпение малчо да порасне!
Публикувано: 07 August 2008 - 06:55 PM