Dog.bg Форуми : Подарявам полу-лабрадорчета на 1 месец

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (17 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Подарявам полу-лабрадорчета на 1 месец

#61 Потребителят е офлайн   ZzIT@ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 August 2008 - 04:35 PM

Anelia, Браво!  :->) Следя темата и наистина е щастлив момент да видиш как малките топчици все по-бързо намират своя дом и своите любящи стопани! ;) А това, че хората, които са помогнали и на теб, се обаждат с вести за бебковците е страхотно!
Късмет и на останалите кученца! :wub:

#62 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 05 August 2008 - 04:49 PM

Нямаше ме, Анели, съжалявам, че не напрвих нищо с първата листовка. Ако искаш ми прати новата  - ако има нужда, да я кача някъде.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#63 Потребителят е офлайн   Anelia Икона

• опитваща се да помага
  • PipPipPip
  • Interests:непородисти кучета

Публикувано: 06 August 2008 - 09:16 AM

Ех, Буш, благородно ти завиждам, ако си била поне за мъничко на море  :blink: А за листовката не се тревожи, май и сама се справих не зле - от вторник 29.07, откакто пуснах обявите, всяка вечер са осиновявали по 1 кученце, чак не смогвам да качвам тук снимките на късметлиите - това ми е личен рекорд :yahoo: Някои хора първо идваха да се видим, и им давахме кученце на втората среща, за да уредят първо превоза, че по градски транспорт не ги пускам да пътуват малчовците. Затова имаше "запазени" кученца  ;)
Ето ги спечелилите от лотарията стопани от този понеделник - съвсем млада двойка от Люлин, свикнали да живеят с куче и сега новия дом им се струва тих и празен - печелят ето това черно мъжкарче, с пожелание да порасне много и да им напълни апартамента ;D:
Качена снимкаКачена снимка
Май ще се казва Арни  B)
User's Signature

0897/878 298 Анелия
......
http://spasijivot.dog.bg/

#64 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2008 - 09:19 AM

Anelia,браво!!! ;)
Истински късмет извадиха тези душички,дано и за напред да бъде така  :wub:
Всички хора ми изглеждат свестни и много щастливи с животинката до себе си. :blink:
User's Signature

Качена снимка

#65 Потребителят е офлайн   Anelia Икона

• опитваща се да помага
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2008 - 09:53 AM

Нали, и аз си викам дано! И от сърце пожелавам същото на всички бездомни сърчица от този форум!
А ето и грозника, дето снощи си го отнесоха щастливи към Младост ето тези сладури - брат и сестра:
Качена снимка
Качена снимка
Тепърва ще спорят за името  :Абе, ти чуваш ли ме?!:
А стопаните на Буболина бяха дошли с желание за мъжко кученце, но любов, какво да се прави - русата принцеса им грабна сърцето, и като ги питахме как ще се казва, те бяха мислили предварително, и двамата изстреляха "Лъки", ма после много се смяхме  :P
User's Signature

0897/878 298 Анелия
......

#66 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 06 August 2008 - 12:44 PM

Има ли още? Имам идея...
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#67 Потребителят е офлайн   Anelia Икона

• опитваща се да помага
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2008 - 03:31 PM

Цитат

Има ли още? Имам идея...

Да, остават трички - 1 момиченце и 2 момченца  :wub: Утре ще сложа техни снимки, защото не знам тази вечер кое ще си изберат хората - искат женско, но коя ще е късметлийката, не зная - Мравчица или Стреличка :blink:
Каква ти е идеята? Продължават да ми се обаждат хора, едва ли ще се застои "стоката"  ;)
User's Signature

0897/878 298 Анелия
......

#68 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 August 2008 - 08:00 PM

Леле!!! Ти направо би всички рекорди!  ;D
User's Signature

Качена снимка

#69 Потребителят е офлайн   muhomor4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 August 2008 - 11:01 PM

Еее как няма да не ги бие рекордите с тези безкрайно милички сладури!Добре че съм една от първите които видяха обявата и се уредихме с Мелмак,който тооолкова ни радва  :wub: ех вярно оказа се малко болничък,но ще се оправи!Такъв е щурчо,че ни е яд че не го кръстихме така!Нели препоръчвам ти да звъннеш или да пишеш на останалите късметлии да направят кръвни иследвания,защото малчуганите май се оказа че са по големки и заради това че сме испуснали първата ваксина се е появил този така лош вирус  :'( сега Мак е на 2 инжекции и 5 дни на антибиотик пък да видим дано ни е здраво живачето  :blink: иначе много расте и хубавее  :yahoo: растат му много ушичките,май най много  ;D и за 3 дни е качил 200 грама  :->) сега в събота заминаваме на море и като се върнем сигурно ще е станал 4 кг  ;D ;D ;D айде успех и айде всички да пишат как са им плюшките че след 2-3 месеца да видим кой колко е пораснал и да мерим ушичките   :drugarche: :P бас държим че на Мелмак ще са най дълги,като пържолки са  :podigravka:

#70 Потребителят е офлайн   Anelia Икона

• опитваща се да помага
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2008 - 12:08 AM

Да, за съжаление така се получава често, когато има много кученца на едно място. Аз нали точно това ти казах, като ти звъннах предния ден - първи се разболя Макс от Карлово, но техния вет веднага го вдигна на крака и малкия бързо се оправя. Не помниш ли, че по телефона те питах точно за това дали имате разстройство? Ти ми каза, че Мелмак е ок, а на другия ден за съжаление се появи и при него проблема? Аз тогава много се притесних и се чух с всички - другите са ок, нямат подобен проблем. А останалите у нас мишки също им се появи разстройство, но мина за ден, оправихме го с оризова вода, колкото и странно да звучи  :blink: Но пък при нас нямаше отпадналост и температура, всички са си бая жизнени, слава богу!
Аз чаках снощи да ми се обадиш с резултатите от кръвните изследвания, както обеща - и при вас ли казаха,че е парвовироза? (Помниш ли, ти ми викаше"Парво-какво?")

Д-р Бобадова, моля споделете каква е гениалната идея, не ме дръжте в състояние на напрегнато очакване  :tikva: Кученцата са 4 (2 момиченца и 2 момченца), тъй като тази вечер на второ четене не одобрихме кандидатите за Мравчица. Оказа се, че имат и съвсем малко дете (2г.) освен дъщерята, за която е кученцето, а малкия е доста груб с животинките, макар и несъзнателно. Кучинка, колкото е крехкичка, нямаше да оцелее дълго в дома им, та засега си остава при нас.

Мария, на каква възраст е кучилото според вашия ветеринар? Та преди седмица очичките им все още бяха сини, вижда се по снимките, така че сега едва ли са по-големи от 40 дни!
User's Signature

0897/878 298 Анелия
......

#71 Потребителят е офлайн   muhomor4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2008 - 11:14 AM

Здрастии  :wub: супер че Макс се е оправил!При нас всичко на външен вид е ок,щуротия до шия  ;D но това разстройство го побърка,той акаше по над 5-6 пъти на ден  :kisel: а иначе дааа като ни звънна нямахме този проблем и след хапчето се появи!Чудесно че останалите са ок,но нека ги следят че ми е жал...не ти се обадих,реших направо да ти пиша тук!При нас не доказаха че е парвовироза но имало някъкви такива бактерии ли там вируси...иначе ветеринаря не може да каже на колко са със сигурност,но има съмнения за испусната ваксина!айде  :wub: от нас и да взимат малките да им се радват!

#72 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 07 August 2008 - 11:16 AM

Имам хора питащи. Чакам ги да ми дадат сигнал искат или не. :)
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#73 Потребителят е офлайн   dreems Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 August 2008 - 11:37 AM

Здравейте и от Макс  :blink:, той вече няма разстройство но по цял ден спи и диша тежко.Докторите казаха че това е от горещините и да не се притесняваме,и за сега още не сме го опознали от щурата страна.Ние за първи път гледаме малко кученце и искам да попитам- наистина ли от горещините може да реагира така или да тарся друг лекар ? Нослето му е влажно няма температура,яде си доста добре  :blink: от неговата храна, акото му е наред само това тежко учестено дишане и спането през по голямата част на деня .Чакам с нетарпение вашите съвети. :sedni!:

#74 Потребителят е офлайн   muhomor4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2008 - 12:29 PM

Ей няма да се плашиш!И ние имахме период от 1 ден точно така спане,но и не искаше да яде и повръщаше,но нали ни е щурчо се оправи,и сега и разтройството оправяме!И недей да се притесняваш,ще си покаже рогцата бебето  ;D Щом и нослето му е влажно и температурката е ок и си хапва,сигурно наистина му е топличко!Мелмак търсел само на плочките да спинка,казва Ники,а в импровизираната къщурка само си криел играчките  :P Айде успех и дано да стане игрив,че да видите тогава каква забава е!Мак се оказа скрита лимонка  :P

#75 Потребителят е офлайн   Anelia Икона

• опитваща се да помага
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2008 - 12:58 PM

Благи (dreems), виждам от снимката, че извеждате Макс пак навън - моля те, недейте, не и преди поставянето на третата ваксина!!! Не го излагайте повече на опасности от външната среда, както по пътя София-Карлово! Не ти ли стига, че толкова скоро бяхте болнички? Моля те, той още е бебе - нека си седи вътре на хладничко, оставяйте го да лежи на теракот, или на нещо подобно - сама виждаш, че с тази гъста козинка му е горещо!!! Ще се показваш с него като порасне, моля те!!! И какви съвети чакаш тук от форума, следвай указанията на вашия вет, щом е добър - той какво каза за тежкото дишане?

Мария (muhomor4e), така се радвам, че се справяте с Мак Щурчов, и че пишеш тук! Да знаеш, че радваш всички ни с чудесните снимки!

Д-р Бобадова, много благодаря за помощта, днес Петьо ще мине през клиниката с Бъки, ако се засечете, може да дадете подробности за хората на него.

Благодаря и на агалина, чакам нейните хора също да се обадят!
Зная, че някъде наблизо има 4 любящи сърца, които ще се отворят за последните 4 малчугани и малчуганки  :kuchence: Чакаме ги!

Последни новини: черньото на Мария и Георги (брата и сестрата от Младост), се казва Блек Джак, на галено - Джаки  ;)
User's Signature

0897/878 298 Анелия
......

#76 Потребителят е офлайн   dreems Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 August 2008 - 01:51 PM

Тук бяхме до чичо доктор за слагането на третата инжекция вчера,нямаме кола и затова си го носим.Доктора каза че е нормално в тези жеги да е така щом е толкова малък.

#77 Потребителят е офлайн   Anelia Икона

• опитваща се да помага
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2008 - 02:06 PM

Добре, носете го примерно в нещо, в което да е по-защитен - кошница, кашонче, или поне покрит с чаршафче - да не му пече слънцето по-дълго време отгоре. Иначе често ще ходите до чичко доктор, а и кучик ще страда.
И между първата и втората ваксина не давай на чужди хора да го пипат или гушкат, ако не искаш пак да се разболее, разбери - въпреки че е едричък, той е още съвсем крехък и уязвим като малко пиленце  :chaika: Много си го пазете, пък след месец как ще тичкате заедно - само имай малко търпение малчо да порасне!
User's Signature

0897/878 298 Анелия
......

#78 Потребителят е офлайн   dreems Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 August 2008 - 04:11 PM

Добре.Съжалявам че не съобразих и не му взех като излизахме до ветеринаря  :(.В петъка като ходим за първата ваксина ще му взема  :blink: и докъто му направят и втората ваксина няма да давам на други хора да го пипат  ;)

#79 Потребителят е офлайн   dreems Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 August 2008 - 04:20 PM

И да питам сега ръфа мебелите и сичко как да го отуча от това защото като му кажа не-не ми обръща внимание,а когато го махна от там то пак се връща и си мисли че си играя с него :huh:

#80 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 August 2008 - 06:55 PM

Всички малки кученца правят така. Казвай му "не" и в същото време го плясвай с вестник по вратлето или дупето. И му предложи кучешки играчки от зоомагазин или малка бутилка от минерална вода без капачката. С малките е така - общо взето трябва да е под наблюдение непрекъснато.

• (17 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни