Dog.bg Форуми : Подарявам полу-лабрадорчета на 1 месец

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (17 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Подарявам полу-лабрадорчета на 1 месец

#101 Потребителят е офлайн   ZzIT@ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 August 2008 - 12:52 PM

Поздравления още веднъж за перфектно свършената работа, Анелия! :->) :->) :->)
Малките бонбончовци определено са галеници на съдбата, късметлийчета! :yahoo:
Бравоо! :OK:

#102 Потребителят е офлайн   malkyty_sladurche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2008 - 04:48 PM

;D Ама тези бебоци просто са перфектни B) :blink: ;) :yahoo: мн ги харесах ... ак0 не са п0дарени М0ЛЯ ВИ пишете ми ! ! ! УсМиВвВкИиИ ... ! :wub: :P :sedni!: :palec: :Танц: :blink:

#103 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2008 - 04:55 PM

Цитат

;D Ама тези бебоци просто са перфектни B) :blink: ;) :yahoo: мн ги харесах ... ак0 не са п0дарени М0ЛЯ ВИ пишете ми ! ! ! УсМиВвВкИиИ ... ! :wub: :P :sedni!: :palec: :Танц: :blink:

Не четеш ли,вече всичките са осиновени  :yahoo:

#104 Потребителят е офлайн   Anelia Икона

• опитваща се да помага
  • PipPipPip
  • Interests:непородисти кучета

Публикувано: 15 August 2008 - 01:20 PM

Да се похваля - изпратиха ми снимки от Велинград - хората, които осиновиха първото кученце - толкова ме зарадваха! Ма наш Баладир никак не си прилича - такова мече е станал, вижте:
Качена снимка
(това сиво петно на муцунката май е от любопитство, генетично го нямаше  ;D)
Това беше пънкарчето, което повечето хора бяха харесали по снимките  :blink:
Качена снимка

Вярно, че и преди си беше пухкав, ама сега направо си е  :meche:. Здрав и палав е много, само един проблем имали с него - и досега не могат да му измислят подходящо име  :o (Баладир си го бях нарекла аз). Та сега моля - помагайте с идеи за име на дебелака!
Пък вижте той как помага на стопанката си Албена:  ;D
Качена снимка[img][/img]
User's Signature

0897/878 298 Анелия
......
http://spasijivot.dog.bg/

#105 Потребителят е офлайн   Anelia Икона

• опитваща се да помага
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2008 - 04:58 PM

Хора, толкова съм щастлива отново - днес за първи път направихме среща със стопанката на нашия любимец от кучилото (нека всички другички да не се сърдят, просто той остана последен при нас и имахме повече време да се привържем най-много към него). Бяхме си го кръстили Ротко, защото единствен имаше кафявко на лапичките  :blink: Ето ме с него днес:
Качена снимка
Подарихме го още миналата неделя, но го взеха хора (за които ни гарантираха от клиника Добро хрумване, откъдето са видяли обявата ни), които го искаха за подарък на друго семейство, което не познавахме, и затова много се тревожехме за него. Ето го преди седмица:
Качена снимка
А ето го и днес с крайната си стопанка Краси и ново име - Джо-джо:
Качена снимкаКачена снимка
Днес го водиха на ваксина и ни се обадиха да се запознаем и пак да си го видим - пораснал е и е толкова страхотен...И живее наблизо, така че ще можем често да си го виждаме  :yahoo:
User's Signature

0897/878 298 Анелия
......

#106 Потребителят е офлайн   mi6eto_i_ashley Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Retrievers, AGILITY
Публикувано: 16 August 2008 - 07:44 PM

Браво!!!  :yahoo: Супер си!!!  :palec:
Всички стопани изглеждат толкова сладки и щастливи!!!  :Танц: Дано са си допаднали и да изкарват много щастливо времето си заедно! Просто толкова много се радвам за мъниците!!!!!  :blink:
User's Signature

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!
Качена снимка

#107 Потребителят е офлайн   muhomor4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 August 2008 - 10:07 AM

Ехооооооооо здравейтееее  :blink: върнахме се от морето,ама с мъка!Само желанието да видим порасналия бебок ни дърпаше към София!Много ни беше тъжно и всеки ден звъняхме у Ники да се докопваме до информация за бебето!Още не съм го видяла,прибрах се едва тази сутрин в 5  :o След малко ще се обадя да видя как е Мелмак,колко е пораснал  :blink: Знам че много гризка крачета и ръчички и яде много  ;D Утре ще го водим на първа ваксина и ще има снимки :P Всички мъници много са пораснали,дано и нашия да е толкова голям  :blink: Нели много целувки :wub: :wub: :wub: ,и извинявай че толкова време ме нямаше,но на морето нямаше интернет!

#108 Потребителят е офлайн   dreems Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 August 2008 - 08:28 AM

Здравейте и от нас, ние тук имаме проблем. Макс ухапа ,докато си играеше , Чарли и сега Чарли го напада постоянно. В момента в който го види в стаята се насочва към него и се опитва да го ухапе. Засега ги държа отделно ,но това не е решение. В момента в който остане сам Макс започва да скимти ,а Чарли е в хола кадето стоим през по-голямата част на деня. Оптвах да ги сабера пак заедно ,но Чарли е категоричен засега.Ако не успеят да се помирят ще се наложи да дам Макси на някой който може да му осигури спокойствие, без страх че може да е ухапан в всеки един момент.Иначе мъника расте и дивее , направихме му ваксината и сега си точи зъбките по нас  :blink: .

#109 Потребителят е офлайн   Anelia Икона

• опитваща се да помага
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2008 - 08:36 AM

Цитат

ще се наложи да дам Макси на някой

Не може да дадеш Макс на никой друг освен на мен - пише го в договора, който подписахме!!!
И нали сме се разбрали да се съветваш с мен, когато имаш проблеми с кученцето!?
Писах ти на лични съобщения. Ще намерим най-подходящото решение, сигурна съм.
User's Signature

0897/878 298 Анелия
......

#110 Потребителят е офлайн   muhomor4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2008 - 08:33 AM

Това са ми най успешните снимки на прасенцето!Повече не дава,изядеми GSM-а!Вчера на път за ваксината успях да го уловя,но само толкова!Онзи ден беше 5 кг,сега е 5 и 300  ;D голямо е свинче,ама не му личи  ;D Той се поддържа с много игра ;) ще ми го хареса някоя мацка,още на първите разходки,чак октомври  :( Нашата докторка е супер,а и много ни харесва  :yahoo: дава му бисквитки като е послушен,а той като е при кака доктор  :P е много послушен!Айде да видите двата кадъра който улових!

#111 Потребителят е офлайн   Anelia Икона

• опитваща се да помага
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2008 - 02:15 PM

Eй, мухоморче, малко не сте на фокус, но то сигурно е защото Мелмака много маха с тези големи ушички. Ама иначе сте чудесни, пу-пу! :wub:
Аз да се похваля, че ми изпратиха няколко страхотни снимки на дребничкия Реди от Борово, можете да ги видите в общото албумче, пораснал е и тук е с красивата си стопанка Мина - очарователна снимка, така ми топлят сърцето:
Качена снимка
Но пантофите май нещо не са неговия номер  :P
Качена снимка
User's Signature

0897/878 298 Анелия
......

#112 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 August 2008 - 02:25 PM

Цитат

Аз да се похваля, че ми изпратиха няколко страхотни снимки на дребничкия Реди от Борово, можете да ги видите в общото албумче, пораснал е и тук е с красивата си стопанка Мина - очарователна снимка, така ми топлят сърцето:

Ей, тоя Реди голям късметлия! Намерил си красавица стопанка, ами и чехли му купили. Още някой и друг месец - таман ще са му! Ако оцелеят......... :wub:
User's Signature

прочети правилата за подписите

#113 Потребителят е офлайн   dreems Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 August 2008 - 12:44 PM

Ей момичета на вашите кучета изправят ли ви се ушичките защото на нас да ;)

#114 Потребителят е офлайн   Anelia Икона

• опитваща се да помага
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2008 - 01:00 PM

Цитат

Ей момичета на вашите кучета изправят ли ви се ушичките защото на нас да  :(

Защо е тъжното човече? Какво лошо има в това, че може би някое прилича повече на таткото? Предупредих всички, че не им подарявам породисто куче, и останах с впечатлението, че са разбрали какво им обяснявам.
А и Макс нали повече няма да бъде ваше куче, защото не можете да се справите - разбрахме се да си го вземем в петък, една чудесна жена вече чака за него! Така че едва ли е важно дали му се изправят ушите!
User's Signature

0897/878 298 Анелия
......

#115 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 August 2008 - 01:12 PM

и аз исках да попитам за човечето

все пак заглавието е ДОСТАТЪЧНО ясно
но явно винаги има някйо не разбрал

#116 Потребителят е офлайн   dreems Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 August 2008 - 01:35 PM

Да знаехме ,сори натиснала съм грешното човече. А това че ще го връщаме ,ако бати Матьо се съгласи да го докара, не означава ,че е пренебрегнат и лошо гледан.Мисля че според вас кученцата трябва да са там където ще се чувстват добре, а Макс е много игрив и жизнен ,тук в апартамента е като в затвор.Постоянно гледа как да се измъкне през вратата и да излезе да тича, а разбрах ясно че не трябва да излиза докато не му се направят и трите ваксини.Просто ми е любопитно дали се изправят ушите и на дугите кученца,защото ние сме много смешни - с едно полуизправено и едно клепнало  :blink: .Ето една снимка да го видите каква възглавничка си е намерил (голдънчето ни беше на гости за малко ).

#117 Потребителят е офлайн   muhomor4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2008 - 03:12 PM

Мда изправят ни се ушетата,но са много големи и незнам дали ще се изправят напълно!  :P но иначе Мелмачето е голяма шматка,но нещо взе да злобее  :( Вчера му накупихме бисквитки,кокал,бонбонки,топка (още една  :blink: ) една гумена обувка с връзки,че много си пада по обувки,поне да си има една негова!Взехме и нагръдниче,много готинко,някъква готинка кучешка марка каишки  :P Въобще натрупал е цял куп играчки и лакомиики (има си и от тези сушените наденички  ;D ) и вчера цял куп с подаръци получи,глезанчето калпазанчето!Пълни ми душичката направо,ма батко му Ники казва да не ти е в къщата,защото искаш да го смачкаш от гушкане,а той знае само да хапе и да ръмжи  :blink: с характер е нашето черното космическо петно  B)

#118 Потребителят е офлайн   Anelia Икона

• опитваща се да помага
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2008 - 03:19 PM

Мария, моля те, помоли Ники да прочете тук из форума за възпитанието на кучето - не е рано отсега да започне да го приучва на основни команди и послушание. Не го оставяйте да ви се качва на главата и не го лигавете - нали искате да порасне послушно и добро куче? Че ако е едър и не ви слуша и зачита, ще си имате много грижи с него - затова възпитавайте го отсега! Не злобее, а явно просто ви се налага, а вие трябва да го поставяте на мястото му и да не му позволявате да се чувства господар на всички! В тези чудесни форуми има толкова практически съвети, почетете и вижте как ще ги приложите на практика!
User's Signature

0897/878 298 Анелия
......

#119 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2008 - 03:49 PM

Те си хапкат така с острите зъбки, не е от злоба, по скоро на игра. Когато гледах моя малчо и ходех с надраните ръце, си мислех, че е агресия. Нищо подобно, той ми е най-доброто същество, което съм виждала, както казвам и сред двукраки и сред четирикраки. Но независимо от това, научете го добре да разбира "НЕ". И колкото и да ви се разтапя сърцето и да ви е жал за него, не отстъпвайте и бъдете последователни - и за вас, и за него ще е по-добре.
User's Signature

прочети правилата за подписите

#120 Потребителят е офлайн   dreems Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 August 2008 - 05:25 PM

Ние знаем вече командата "седни" с знак,но се учим вече без знака с лакомството да я прави ,и думичката "не" знае .И Макс много хапе но ние му даваме играчка и се стараем да го отучим да хапе ръце и крака  ;) .Ето ви няколко снимки на майстор шивача  ;D ,току що го снимах .

• (17 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни