Подарявам полу-лабрадорчета на 1 месец
Публикувано: 27 September 2008 - 07:24 AM
Публикувано: 27 September 2008 - 10:06 AM
Публикувано: 27 September 2008 - 10:20 AM
Публикувано: 27 September 2008 - 10:29 AM
Цитат
Беше?! Само преди два месеца. Това ли е срока на желание за отглеждане на куче?

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Публикувано: 27 September 2008 - 10:34 AM
пожелавам успеххх на малките сладури !!!! :blink:
Вижте не е хубава да съдите хората предварително,без да знаете каво се е случило в действителност ;) ;)
Публикувано: 27 September 2008 - 10:41 AM
Публикувано: 27 September 2008 - 10:50 AM
Публикувано: 27 September 2008 - 07:36 PM

Вижте колко е висок - почти до рамото на Петьо! :blink: а е само на 2м.и половина!

Буш, моля те, махни надписа "Осиновени"! Пилешката супа продължава ;)
Публикувано: 28 September 2008 - 08:05 PM

Току-що го взеха едно съвсем младо семейство, което дойде с другото си кученце (китайско голо качулато), за да видят дали ще се харесат :blink: Като ми се обадиха, мъжа каза - Искаме куче точно като Мелмак! И аз казвам - имате късмет - точно Мелмак е у нас! ;D Имат и коте и костенурчица, всичките им животинки са осиновени от обяви. Искат Мелмак да стане много голям, и да е шумен и палав колкото си иска - след месец се нанасят в собствена къща, която явно ще е мини зоопарк, защото мечтаят и за папагал :sedni!: :kotence: :meche: :ribok:
Ето ги заедно, преди минути:

Публикувано: 28 September 2008 - 08:07 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 September 2008 - 08:19 PM
А някой по-напред в темата се питаше защо така масово се отказват хората от нашите полу-та - ами просто съдбата на много осиновени кучета е такава, но никой не пише за това после тук, или не поддържа връзка с осиновителите, или при осиновяването не поставя категорично условие при проблем кученцето да се върне само на него. :(
Публикувано: 30 September 2008 - 12:44 PM
mnogo lgavi celuvki ot Djaki :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 02 October 2008 - 01:39 PM
Пете, ще се радвам много и на снимките на Джаки - сигурна съм, че много е пораснал. Ти намери ли подходяща програма за обучението му, за което ме питаше? Възхищавам ти се, че си толкова сериозна, и силно се надявам и другите стопани да се окажат такива.
А Макс е у нас, дивее и расте, харесахме и за него хора, но не бързаме...
Публикувано: 02 October 2008 - 06:09 PM
Да,помислих за възпитанието (обучението) на Джаки.Потърсих из Интернет и намерих ето тази страница:
http://biblioteka.do...=...3&Itemid=46
мисля,че е подходящ подхода,но много ще се радвам ако и хвърлиш един бърз поглед за да ми дадеш и своето мнение.