Подарявам полу-лабрадорчета на 1 месец
Публикувано: 18 April 2010 - 07:54 AM
Публикувано: 18 April 2010 - 04:57 PM
Публикувано: 18 April 2010 - 05:14 PM
Не е задължително те да лепят обяви, вие имате снимки, можете да го направите. Ние така намирахме кученца като лепихме обяви на всеки стълб почти и то без снимка, но с подробно описание.
Ще кажа на всички познати.
Публикувано: 23 April 2010 - 04:57 PM
HeraBG, в 18 April 2010 - 06:59 AM, написа:
Кога се е случило? Проверете в изолатор, приют или каквото там има в и около Karlovo / Sopot - може да е прибран там... Успех!!!

- Като затвориш очи и се молиш за нещо...
- Бог е този, който не чува молбите ти !
Публикувано: 29 April 2010 - 09:56 PM
moga da kaja che za sluchiloto az sam vinovna makar i da ne sam go izgubila az ili da sam go dala zashtot sam iskala,no vse pak vinata e izcqlo moq.Nadqvam se pone da e dobre i nqkoi hora da go darqt s obich i da ne mu se e sluchilo nishto losho,Bih se radvala pone ako nqkoi mi pishe samo za da mi kaje,che se griji za nego.Dano nikoi da ne idva nikoga na moetro mqsto
Публикувано: 05 July 2010 - 03:26 PM

Виждам, че не скучае, водите го по разни интересни места :) Я разкажете откъде са тези снимки?(то добре, че сте вие, иначе никой не се сеща да се похвали в темата)
и наистина: ЧРД на всички ви, мили мои дечица, където и да сте!
Публикувано: 06 July 2010 - 12:02 PM
Anelia, в 05 July 2010 - 03:31 PM, написа:

Виждам, че не скучае, водите го по разни интересни места :) Я разкажете откъде са тези снимки?(то добре, че сте вие, иначе никой не се сеща да се похвали в темата)
и наистина: ЧРД на всички ви, мили мои дечица, където и да сте!
Няма за какво - все пак съм подписал ДОГОВОР

А снимките са основно от мястото където Макс ме разхожда

Публикувано: 25 February 2011 - 09:02 PM
Явно интересът позатихна, но това е нормално - все пак минаха повече от 2,5г.
Надявам се, че всички са добре...

Публикувано: 25 February 2011 - 09:05 PM

Публикувано: 25 February 2011 - 11:43 PM
Иначе ние сме си супер. Акито е станал голям лигльо (за което основно вина имам аз

Говорихме с Анелия да се пробваме тази година да ги съберем за рождения им ден - братчетата и сестричетата. Може и да не е в София, а някъде, където е удобно за всички.
Снимчици, като половинката благоволи да ги намали, ще пусна в темичката. Моля не преставайте да пишете, винаги много ви се кефим