Немски дог
Публикувано: 21 September 2006 - 10:23 PM
Цитирам moonriver относно единя от у4астниците в Big Brother 3
Гледате ли?
Гаро от Пловдив е мнооооооооого запален кинолог.Председател е на секцията на клуб Немски дог в Пловдив.Стархотен човек е,много скъп приятел ми е.Много земен и истински!Има страхотна кучка,Палома.
Стискам му палци!С теб съм Гаро,оби4ам те !
Някой поzнава ли го? Коя е Палома?
Гледате ли?
Гаро от Пловдив е мнооооооооого запален кинолог.Председател е на секцията на клуб Немски дог в Пловдив.Стархотен човек е,много скъп приятел ми е.Много земен и истински!Има страхотна кучка,Палома.
Публикувано: 21 September 2006 - 11:53 PM
slaviad ,ако много не бързаш за клипчето с дога с другите животни и аз ще се включа с личен албум ,но чак другата седмица. Амбицирах се да побързам за новият клип ,но по-рано няма да мога s)
Я пуснуте още малко снимки на догове с коне worthy ,това са двете ми най-големи мечти , а ако са и заедноооо...... happydence w) ...и да са моииии ....w) w) w).....ех, мечтиии
Я пуснуте още малко снимки на догове с коне worthy ,това са двете ми най-големи мечти , а ако са и заедноооо...... happydence w) ...и да са моииии ....w) w) w).....ех, мечтиии
Публикувано: 22 September 2006 - 01:15 AM
Разбира се, че ще те изчакам l)
Почвам да ровя из папките за коне... l) d)
Почвам да ровя из папките за коне... l) d)
Публикувано: 22 September 2006 - 09:22 AM
Ето о6те една кьм пьрвия клип b)
Прикачени файлове
-
Vaterfreuden.jpg (69.07K)
Брой сваляния: 30
Публикувано: 22 September 2006 - 09:48 AM
Цитат
Цитирам moonriver относно единя от у4астниците в Big Brother 3
Гледате ли?
Гледате ли?
Видях кучето му не на живо а по тв-то наистина е красавица.
Публикувано: 22 September 2006 - 10:32 AM
d)
Прикачени файлове
-
GreatDane.jpg (7.81K)
Брой сваляния: 37
Публикувано: 22 September 2006 - 10:48 AM
Цитат
Имам проблем, днес ще ходя на ветеринат, но първо пиша тук! Отзад под опашката и над половия орган на кучето ми се е надуло като юмрук? На какво може да се дължи това?
може да е възпаление на аналните жлези, ама не съм сигурен, най-добре е да го заведеш бързо на вет
а искам да попитам - вярно ли е, че арлекините са по-тежки и едри от другите догове, но малко по- флегматични:
Harlequin Great Dane is Bigger and heavier then the other Danes. As much as 3 feet (one meter) tall. The harlequin is equally good natured and intelligent, but it is somewhat more phlegmatic and not as quick in responding to orders.
интересното е че съм го чувал и от други хора
или това е просто мит
Публикувано: 22 September 2006 - 11:19 AM
PHOENIX-N DELL"AUREA DRAGONDA-собственик БЕНАРСЕН
По принцип да,но останалите цветове имат много изявени едри екземпляри,било то черни или сини догове!
По принцип да,но останалите цветове имат много изявени едри екземпляри,било то черни или сини догове!
Прикачени файлове
-
Picture_kalista_a__benarsen_004.PNG (866.78K)
Брой сваляния: 31